Ben yok demedim ki baska haber kaynaklarina baktim cumleler yumusatilmis bazıları direk 2016 icin gerceklesecegini tekrar soylediklerinden bahsetmisvideosu var. demin bir arkadaş koydu
Sadece buna mi cevap verebildin. Guldugune sevindim. Zaten aglayabildigini sanmiyorum.Hayy alllah ya : )))))))))))))))))))))
valla çok güldüm. Ne olur Menşei ile Menşeli nin anlamlarına bir bakın sayın yeni imla kılavuzumuz , ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr
hahahha aklıma Dermiel'in başka bir kıvraklığı geldi.
Seçim zamanı gatecilere konuşuyormuş bu:XXXX şeyi yapacağım ilk 2 ayda. Hatta bunun altını çizin çocuklar.
Seçimler olmuş 2 ay geçmiş, üç ay geçmiş tık yok. Sonra yine konuşurken bir gazeteci hatırlatmış bu dediğini."XX şeyi 2 ay içinde yapacağım altını çizin" demiştiniz.
Demirel " tamam şimdi de üstünü çizin"
Ya ne kadar ilginçsin sözünü tutmuş olması onu başarılı yapar mı ki?Ben yok demedim ki baska haber kaynaklarina baktim cumleler yumusatilmis bazıları direk 2016 icin gerceklesecegini tekrar soylediklerinden bahsetmis
Yani video olmasi icin demedim ben bunu olsun olmasin herkes kendine göre birseyler çıkarıyor.
Ama belli bir sure var ve işte o zaman zaten sozlerinde durup durmayacaklari belli olacak iste o zaman savunan varsa mahçup olur fakat şimdi cok erken
Ben kendime gore yorum yapacak olursam da zaten akp de dahil su secim vaatlerinin hepsine yalan diyorum
Biliyorum zaten siyaset koca bir yalan
Tercih etme sebebim de bu olmadığı icin sasirmadim
hahaha çok hoş cidden.Demirel seçim propagandası olarak ''100 günde memleketimizde benzini bollaştıracağım'' demiş. 105. gün bir gazeteci sormuş: ''100 günü 5 gün geçti ama benzin hala bollaşmadı memleketimizde.'' demiş.
Demirel cevap vermiş: ''Benzin vaadı da ben mi içtim yoksa Nazmiye mi içti.''
Rada farkli bir şeyden bahsettim basta zaten yine bizden cikacagini belirrtim ben[/QUOTE]E b
Ya ne kadar ilginçsin sözünü tutmuş olması onu başarılı yapar mı ki?
ORadan buradan yine çıkaracak. Zamlardan bunun sana yansıması nasıl olacak acaba?
Üretimi az olan ve devletin bunu desteklemediği bir ülkede milli gelirden söz edilebilir mi? Edilirse kaç seviyesinde olması beklenir.
Madem AKP 30% civarı bir iyileştirme yapacaktı asgari ücrete neden daha önce hep gıdım gıdım yaptı? %3-4 seviyesinde kaldı hep? Değişimi sağlayan ne? Bizim bilmediğimiz bir kaynak mı bulundu?
Yoo göbek atmıyorum. Tabii ki keşke asgari ücret artsa, herkes emeğinin karşılığını alsa. Ben kimsenin başına gelen felakete oh olsun demem, diyenleri başka başlıklarda görebilirsiniz.Millet asgari ücret zammı alamayacak diye göbek atanlar var ya .........................
Kesin bi şey yokken ortada . Demek başımıza AKP kaynaklı bir felaket gelse (allah korusun) kına yakacaklar.
Hani AKP bölüyordu birbirine düşürüyordu. Sizler içten içe zaten diş biliyormuşsunuz. Ufacık bir tökezlemeyi bekliyormuşsunuz düşene kahkahalarla gülmek için. Allah korusun hem felaketten hem sizin negatif enerjinizden.
kuru ekmek yiyeyim yeter ki o sarayda otursun diyeni gördükkten sonra , asgari ücret atmış artmamış onların umurunda değil zaten.Yoo göbek atmıyorum. Tabii ki keşke asgari ücret artsa, herkes emeğinin karşılığını alsa. Ben kimsenin başına gelen felakete oh olsun demem, diyenleri başka başlıklarda görebilirsiniz.
Sadece seçim vaatlerini yerine getirmemeleri durumunda beni ırgalayan bir şey yok, getirmesinler gerek de yok, zaten tabanları her daim yanlarında. Ekonomiye külfet olacak bir şeyi yapmalarına da gerek yok demektir.
Demirel seçim propagandası olarak ''100 günde memleketimizde benzini bollaştıracağım'' demiş. 105. gün bir gazeteci sormuş: ''100 günü 5 gün geçti ama benzin hala bollaşmadı memleketimizde.'' demiş.
Demirel cevap vermiş: ''Benzin vaadı da ben mi içtim yoksa Nazmiye mi içti.''
başımıza şapka mı örüyorsun abla hayırdır ör tabi ör
başımıza şapka mı örüyorsun abla hayırdır ör tabi ör
ben çoktan üşüttüm abla haberi okuduğumdan beri şarkı söylüyorum.Takalım demi şapkaları kafamız üşümesin sonra
Benim derdim saray falan değil oky. Helali hoş olsun, madem yapabiliyor, madem kimseyi rahatsız etmiyor, güle güle de otursun. Artık hiçbir şey umrumda değil. Bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler diyorum.kuru ekmek yiyeyim yeterki o sarayda otursun diyeni gördükkten sonra , asgari ücret atmış artmamış onların umurunda değil zaten. bende o amaçla yazdım. çünkü kaale pek almaduıkları ortada vaadlerin olup olmamasının
ben çoktan üşüttüm abla haberi okuduğumdan beri şarkı söylüyorum.
alçaklara kar yağıyor üşümedin miiii
sen bu işin sonunu düşünmedin miii ohhh ohhh
Bozulunca acayip çıkarımlar yapmaya başladınız kuzumSadece buna mi cevap verebildin. Guldugune sevindim. Zaten aglayabildigini sanmiyorum.
Yanlis biliyormusum. Ozur dilerim. Ama bu bir seyi degistirmez. Tipki vicdan olcmenizin sizi Tanri yapmamasi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?