Ali Babacan: Asgari ücret 1300 lira olacak demedik

videosu var. demin bir arkadaş koydu
Ben yok demedim ki baska haber kaynaklarina baktim cumleler yumusatilmis bazıları direk 2016 icin gerceklesecegini tekrar soylediklerinden bahsetmis
Yani video olmasi icin demedim ben bunu olsun olmasin herkes kendine göre birseyler çıkarıyor.
Ama belli bir sure var ve işte o zaman zaten sozlerinde durup durmayacaklari belli olacak iste o zaman savunan varsa mahçup olur fakat şimdi cok erken

Ben kendime gore yorum yapacak olursam da zaten akp de dahil su secim vaatlerinin hepsine yalan diyorum
Biliyorum zaten siyaset koca bir yalan
Tercih etme sebebim de bu olmadığı icin sasirmadim[/QUOTE]
Ya ne kadar ilginçsin sözünü tutmuş olması onu başarılı yapar mı ki?
ORadan buradan yine çıkaracak. Zamlardan bunun sana yansıması nasıl olacak acaba?
Üretimi az olan ve devletin bunu desteklemediği bir ülkede milli gelirden söz edilebilir mi? Edilirse kaç seviyesinde olması beklenir.
Madem AKP 30% civarı bir iyileştirme yapacaktı asgari ücrete neden daha önce hep gıdım gıdım yaptı? %3-4 seviyesinde kaldı hep? Değişimi sağlayan ne? Bizim bilmediğimiz bir kaynak mı bulundu?

Hayy alllah ya : )))))))))))))))))))))
valla çok güldüm. Ne olur Menşei ile Menşeli nin anlamlarına bir bakın sayın yeni imla kılavuzumuz , ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr
Sadece buna mi cevap verebildin. Guldugune sevindim. Zaten aglayabildigini sanmiyorum.

Yanlis biliyormusum. Ozur dilerim. Ama bu bir seyi degistirmez. Tipki vicdan olcmenizin sizi Tanri yapmamasi gibi.

Demirel seçim propagandası olarak ''100 günde memleketimizde benzini bollaştıracağım'' demiş. 105. gün bir gazeteci sormuş: ''100 günü 5 gün geçti ama benzin hala bollaşmadı memleketimizde.'' demiş.
Demirel cevap vermiş: ''Benzin vaadı da ben mi içtim yoksa Nazmiye mi içti.''

E b
Ya ne kadar ilginçsin sözünü tutmuş olması onu başarılı yapar mı ki?
ORadan buradan yine çıkaracak. Zamlardan bunun sana yansıması nasıl olacak acaba?
Üretimi az olan ve devletin bunu desteklemediği bir ülkede milli gelirden söz edilebilir mi? Edilirse kaç seviyesinde olması beklenir.
Madem AKP 30% civarı bir iyileştirme yapacaktı asgari ücrete neden daha önce hep gıdım gıdım yaptı? %3-4 seviyesinde kaldı hep? Değişimi sağlayan ne? Bizim bilmediğimiz bir kaynak mı bulundu?[/QUOTE]
Rada farkli bir şeyden bahsettim basta zaten yine bizden cikacagini belirrtim ben

hahaha çok hoş cidden.
Ama gerçekten zeki biriymiş.

Rada farkli bir şeyden bahsettim basta zaten yine bizden cikacagini belirrtim ben[/QUOTE]
bizden çıkacağını bile bile de oy verdin yani..
yani aslında seçtiğin partiye güvenmiyorsun anlamı çıkyor sanki??

meryemd yi alıntıladığım zaman yazdıklarımız karışıyor neden ki?
o da beni alıntılayınca aynı şey oluyor.

Zaten 3donemdir iktidarda olan bir parti sıkışınca asgari ucreti 1300 yapacuukk derken ne demeye çalıştılar acaba sanki simdiye kadar baskasi bastaymis gibi. Daha önce yapmana engel neydi madem?
Üstüne bir de bu açıklama. Insanlarin zekasiyla dalga gectgini sanıyorlar heralde.

Yoo göbek atmıyorum. Tabii ki keşke asgari ücret artsa, herkes emeğinin karşılığını alsa. Ben kimsenin başına gelen felakete oh olsun demem, diyenleri başka başlıklarda görebilirsiniz.

Sadece seçim vaatlerini yerine getirmemeleri durumunda beni ırgalayan bir şey yok, getirmesinler gerek de yok, zaten tabanları her daim yanlarında. Ekonomiye külfet olacak bir şeyi yapmalarına da gerek yok demektir.

kuru ekmek yiyeyim yeter ki o sarayda otursun diyeni gördükkten sonra , asgari ücret atmış artmamış onların umurunda değil zaten.
bende o amaçla yazdım. çünkü kaale pek almadıkları ortada; vaadlerin olup olmamasının...

Çok zeki bir adamdı:))

Benim derdim saray falan değil oky. Helali hoş olsun, madem yapabiliyor, madem kimseyi rahatsız etmiyor, güle güle de otursun. Artık hiçbir şey umrumda değil. Bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler diyorum.

Benim çok şükür hayatım iyi kötü yolunda, açlık sınırında yaşayıp aile geçindirirken saraya para bulunup maaş zammına para bulunmaması bu kişileri rahatsız etmiyorsa, beni niye etsin? Bana ne. Gerçekten bana ne. İşsizlik varmış, bana ne. İş kazaları oluyormuş. Bana ne, benim iş kazası riski olan işim yok. Eğitim sistemi dengesizmiş devamlı değişiyormuş. Çocuğum yok, bana ne. Gerçekten doğrudan bana dokunmayan hiçbir konu için artık kendimi üzemem.

O yüzden inan hiçbir art niyet veya "oh olsun" güderek demiyorum bunu. Asgari maaşa zam olmazsa da bana ne, ben asgari maaşla çalışmıyorum.

Sadece buna mi cevap verebildin. Guldugune sevindim. Zaten aglayabildigini sanmiyorum.

Yanlis biliyormusum. Ozur dilerim. Ama bu bir seyi degistirmez. Tipki vicdan olcmenizin sizi Tanri yapmamasi gibi.
Bozulunca acayip çıkarımlar yapmaya başladınız kuzum
Koca bi haşaaaaa
:))))) size tavsiye bir daha kelime yerine anlatım endeksli hata taraması yapın )))

Dün dündür, bugün bugündür. - Süleyman Demirel

Ali Babacan'da çok eğreti durur bu cümle, yoksa durumla oldukça örtüşüyor.

Kaldı ki Ali Babacan 2016 yılı içerisinde bu rakamı düşünüyoruz derken Cumhurbaşkanı ve Davutoğlu 1 Ocak 2016 diyerek netleştirmiştir.

Verip vermemelerini kendi seçmeni önemsemezken benimde umurumda olmuyor. Bunun vicdanla alakası yok. Vicdanım olmasa Cumhuriyet bayramı günü çöp karıştıran anne ve elinde bayrak tutan çocuğa 'onlarında kaderi buymuş' der geçerdim, bende taraftar gibi takım tutarcasına parti tutar, o giden canların hesabını yapmaz, keyfime bakardım.

Yanlışa yanlış diyebilmek de bir erdemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…