Aynen vaadlerini yerine getirseler bile bizden yine cikacakya bunların hepsi atıp tuttu, Bahçeli de dedi, CHP de dedi. Hiç biri gerçek olmayacağını biliyordu aslında. Ha gerçek olsa da ancak IMF'den oradan buradan borç alarak, benden senden daha çok vergi alarak, orayı burayı satarak olabilir.
Madem mümkün bir rakamdı 1300TL neden şimdiye kadar hep %3-4 zam yaptınız?
Ama chp iktidar olsaydi ve asgari ucret 1500 tl olmasaydi, onu da elestirirdik.ya bunların hepsi atıp tuttu, Bahçeli de dedi, CHP de dedi. Hiç biri gerçek olmayacağını biliyordu aslında. Ha gerçek olsa da ancak IMF'den oradan buradan borç alarak, benden senden daha çok vergi alarak, orayı burayı satarak olabilir.
Madem mümkün bir rakamdı 1300TL neden şimdiye kadar hep %3-4 zam yaptınız?
Zeka olcerler foraaa
Düşen yok henüz............ Ama Allah güzel ülkemi sizin sürekli zekasıyla övünen ama vicdanen eksik kalan batı menşeli zihniyetinizden korusun.
Bir saniye sen duzgun konus once
Haberim olmamasi senin icin neyi ifade ediyor da bunu vurgulayarak bana "kime neyi anlatıyoru"diyorsun
Gozden kacirmis olamam mi
Aa pardon tabi olamam
Okuyan bilen kültürlü insanciklar sadece sizsiniz
sayfada ki yorumlara bakarsan görürsün kimin kaç çektiğini Chezly. Muhalifdaşımı koruyacağım diye de kendinizi onların seviyesine indirmemenizi tavsiye ederim. Belki siz onlardan daha çok vicdan sahibisinizdir.Vicdan ölceriniz var da haberimiz mi yok. Nasil bir yorumdur bu.Misal siz benden ne kadar vicdanlisiniz orana vurursak ? Sizin vicdan kac cekiyor ?
hahahha aklıma Dermiel'in başka bir kıvraklığı geldi.Demirel in meşhur sözü vardı ''Dün dün bugün bugündür.''
Hatta bir defa da ''Kimse benim gibi dün dündür bugün bugündür deyip de işin içinden çıkamaz'' demişti.
Ama hiç bir zaman söylediği sözü reddetmedi.
Hayy alllah ya : )))))))))))))))))))))Mensei diye yazilir.
Bati menseili dedinde evet ulkenin batisinda dogdum.
Vicdanen eksik oldugumu sen karar vereceksen cennet cehennem kavrami neden var anlamam. Allah karar verir diye biliyordum.
Ayrica, ulke bir tek senin/sizin ulkeniz degil.
Ve evet zekiyim. Ovunurum. Ovunecek her hangi bir sey yapmayan ya da bir seyi olmayan insanlar dusunsun.
ELbette eleştirilirdi. Önemli olan yapılabilecek şeyler söylemeleri. Atmasyonla kandırıla kandırıla bu halde bu insanlar.Ama chp iktidar olsaydi ve asgari ucret 1500 tl olmasaydi, onu da elestirirdik.
Sahsen partizan degilim. Ama ekonomik ve sosyal ne olursa iktidara patlar. Bu kadar net.
Aslinda haber kaynaginin görüşüne gore degisir bu bilgiler
Baska sitelere bak hala 1300 olacak der
Değişiyor yani
Bi haberi on farkli sekilde okuyabiliriz
çok iyi:))hahahha aklıma Dermiel'in başka bir kıvraklığı geldi.
Seçim zamanı gatecilere konuşuyormuş bu:XXXX şeyi yapacağım ilk 2 ayda. Hatta bunun altını çizin çocuklar.
Seçimler olmuş 2 ay geçmiş, üç ay geçmiş tık yok. Sonra yine konuşurken bir gazeteci hatırlatmış bu dediğini."XX şeyi 2 ay içinde yapacağım altını çizin" demiştiniz.
Demirel " tamam şimdi de üstünü çizin"
Evet biz de bundan diyoruz AKP atti tutamadi diye.ELbette eleştirilirdi. Önemli olan yapılabilecek şeyler söylemeleri. Atmasyonla kandırıla kandırıla bu halde bu insanlar.
Artık algıları kapandı.
Iste burda farkli degiliz cunku sen de benim gibi kendine dokunana kizdinKimsenin haddine olmayan vicdan olcerler ne ola ?
sayfada ki yorumlara bakarsan görürsün kimin kaç çektiğini Chezly. Muhalifdaşımı koruyacağım diye de kendinizi onların seviyesine indirmemenizi tavsiye ederim. Belki siz onlardan daha çok vicdan sahibisinizdir.
Kac kisi beğenmişKimsenin haddine olmayan vicdan olcerler ne ola ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?