• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali Babacan: Asgari ücret 1300 lira olacak demedik

ya bunların hepsi atıp tuttu, Bahçeli de dedi, CHP de dedi. Hiç biri gerçek olmayacağını biliyordu aslında. Ha gerçek olsa da ancak IMF'den oradan buradan borç alarak, benden senden daha çok vergi alarak, orayı burayı satarak olabilir.
Madem mümkün bir rakamdı 1300TL neden şimdiye kadar hep %3-4 zam yaptınız?

ya bunların hepsi atıp tuttu, Bahçeli de dedi, CHP de dedi. Hiç biri gerçek olmayacağını biliyordu aslında. Ha gerçek olsa da ancak IMF'den oradan buradan borç alarak, benden senden daha çok vergi alarak, orayı burayı satarak olabilir.
Aynen vaadlerini yerine getirseler bile bizden yine cikacak

Ama chp iktidar olsaydi ve asgari ucret 1500 tl olmasaydi, onu da elestirirdik.

Sahsen partizan degilim. Ama ekonomik ve sosyal ne olursa iktidara patlar. Bu kadar net.

Hayır asıl yanlış nerde biliyor musunuz? Evet ya bu konuda yanlış yaptılar, hatalılar diyememenizdedir. Gayet açık, net bir konuda bile diretebiliyorsunuz.

Erdoğan'ın cevap verme algoritması diye bir yazı vardır, seçmenine de yansımış. Okumanızı öneririm.

Bu arada 1300 tl 2023 hedefleri olmasın ?:KK58: :KK70:

Bir saniye sen duzgun konus once
Haberim olmamasi senin icin neyi ifade ediyor da bunu vurgulayarak bana "kime neyi anlatıyoru"diyorsun
Gozden kacirmis olamam mi
Aa pardon tabi olamam
Okuyan bilen kültürlü insanciklar sadece sizsiniz

Oy verdiğin partinin en önemli seçim vaadini bilmiyorsun yahu. Sana chp nin mhp nin vaadini sormuyoruz ki kendi partini soruyoruz. Ne vaad edip etmediğini bilmeden gözün kapalı oy verdiğin anlaşılıyor bundan. Yalan ya da yanlış bir sey mi söylemişim?

Vicdan ölceriniz var da haberimiz mi yok. Nasil bir yorumdur bu.Misal siz benden ne kadar vicdanlisiniz orana vurursak ? Sizin vicdan kac cekiyor ?
sayfada ki yorumlara bakarsan görürsün kimin kaç çektiğini Chezly. Muhalifdaşımı koruyacağım diye de kendinizi onların seviyesine indirmemenizi tavsiye ederim. Belki siz onlardan daha çok vicdan sahibisinizdir.

Demirel in meşhur sözü vardı ''Dün dün bugün bugündür.''
Hatta bir defa da ''Kimse benim gibi dün dündür bugün bugündür deyip de işin içinden çıkamaz'' demişti.
Ama hiç bir zaman söylediği sözü reddetmedi.
hahahha aklıma Dermiel'in başka bir kıvraklığı geldi.
Seçim zamanı gatecilere konuşuyormuş bu:XXXX şeyi yapacağım ilk 2 ayda. Hatta bunun altını çizin çocuklar.
Seçimler olmuş 2 ay geçmiş, üç ay geçmiş tık yok. Sonra yine konuşurken bir gazeteci hatırlatmış bu dediğini."XX şeyi 2 ay içinde yapacağım altını çizin" demiştiniz.
Demirel " tamam şimdi de üstünü çizin"

Mensei diye yazilir.

Bati menseili dedinde evet ulkenin batisinda dogdum.

Vicdanen eksik oldugumu sen karar vereceksen cennet cehennem kavrami neden var anlamam. Allah karar verir diye biliyordum.

Ayrica, ulke bir tek senin/sizin ulkeniz degil.
Ve evet zekiyim. Ovunurum. Ovunecek her hangi bir sey yapmayan ya da bir seyi olmayan insanlar dusunsun.
Hayy alllah ya : )))))))))))))))))))))
valla çok güldüm. Ne olur Menşei ile Menşeli nin anlamlarına bir bakın sayın yeni imla kılavuzumuz , ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr

Ama chp iktidar olsaydi ve asgari ucret 1500 tl olmasaydi, onu da elestirirdik.

Sahsen partizan degilim. Ama ekonomik ve sosyal ne olursa iktidara patlar. Bu kadar net.
ELbette eleştirilirdi. Önemli olan yapılabilecek şeyler söylemeleri. Atmasyonla kandırıla kandırıla bu halde bu insanlar.
Artık algıları kapandı.

Aslinda haber kaynaginin görüşüne gore degisir bu bilgiler
Baska sitelere bak hala 1300 olacak der
Değişiyor yani
Bi haberi on farkli sekilde okuyabiliriz

videosu var. demin bir arkadaş koydu[/QUOTE]
Ben yok demedim ki baska haber kaynaklarina baktim cumleler yumusatilmis bazıları direk 2016 icin gerceklesecegini tekrar soylediklerinden bahsetmis
Yani video olmasi icin demedim ben bunu olsun olmasin herkes kendine göre birseyler çıkarıyor.
Ama belli bir sure var ve işte o zaman zaten sozlerinde durup durmayacaklari belli olacak iste o zaman savunan varsa mahçup olur fakat şimdi cok erken

Ben kendime gore yorum yapacak olursam da zaten akp de dahil su secim vaatlerinin hepsine yalan diyorum
Biliyorum zaten siyaset koca bir yalan
Tercih etme sebebim de bu olmadığı icin sasirmadim

hahahha aklıma Dermiel'in başka bir kıvraklığı geldi.
Seçim zamanı gatecilere konuşuyormuş bu:XXXX şeyi yapacağım ilk 2 ayda. Hatta bunun altını çizin çocuklar.
Seçimler olmuş 2 ay geçmiş, üç ay geçmiş tık yok. Sonra yine konuşurken bir gazeteci hatırlatmış bu dediğini."XX şeyi 2 ay içinde yapacağım altını çizin" demiştiniz.
Demirel " tamam şimdi de üstünü çizin"
çok iyi:))

ELbette eleştirilirdi. Önemli olan yapılabilecek şeyler söylemeleri. Atmasyonla kandırıla kandırıla bu halde bu insanlar.
Artık algıları kapandı.
Evet biz de bundan diyoruz AKP atti tutamadi diye.

Bilhassa rkonomi yillardir ellerinde. En cok onlar biliyor belki bunun gercek olamayacagini, onlarin ozellikle atmamasi gerekirdi. Mazot konusunda ciftciye yardimci olabilirler, bu mumkun. Mesela en azindan bunu yapsinlar.

Kimsenin haddine olmayan vicdan olcerler ne ola ?
Iste burda farkli degiliz cunku sen de benim gibi kendine dokunana kizdin
Oysa ki zekalilar daha önce vurgulamisti zekalarini
Vicdanlilarin vicdanlarini vurgulamalarindan önce
Farkimiz yok yani chelzy

sayfada ki yorumlara bakarsan görürsün kimin kaç çektiğini Chezly. Muhalifdaşımı koruyacağım diye de kendinizi onların seviyesine indirmemenizi tavsiye ederim. Belki siz onlardan daha çok vicdan sahibisinizdir.

Kendimin icinde olmadigi tartismalara girmiyorum ben.Ama "fikirdas" in vicdanini sorgularken genelleyip isin icine katarsan mudahale ederim.Vicdan 2 satir karaladigin yaziyla hissedilebilecek,gorulebilecek birsey degildir.Simdi tartismaniza devam edebilirsiniz.

Oy vermemiş olabilirsiniz ancak bu oy verenlerin düşeceği üzücü durumlara ki inşallah olmaz öyle bir şey sevinme hakkı , hakkı demeyeceğim ya, herkes kendinde her hakkı görüyor...............aman neyse istediğiniz yapın.

Allah vatanımızın dirliğini düzenini bozmasın. Bu arada ders çalışmam gerekiyor. siz değerli kk daşlarıma yeterli vakit ayıramayacaım. Bazı arkadaşlarımın kültür seviyesine gelmem için çok çalışmam gerekiyor çokkkk.....Çok kitap oku Datlu, çok ansiklopedi yut ki Menşeli' (
Güncel Türkçe Sözlük

Aradığınız sözü sorgu kutusuna yazdıktan sonra Ara düğmesini tıklayın.
Aramaya başlamadan önce lütfen uyarılarıokuyun.

ç ğ ı ö ş ü â î û

menşeli
sıfat

sıfat Kökeni olan, kökenli
Türk İşaret Dili)

yi karıştırma

Back