• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali Babacan: Asgari ücret 1300 lira olacak demedik

BenIpek BenIpek
Ben hicbirine guvenmiyorim hepsi yalanci
Kotunun iyisini sectim
Kisaca bunu soyliyeyim
Yokca diyecek cok swy var

BenIpek BenIpek
Ben hicbirine guvenmiyorim hepsi yalanci
Kotunun iyisini sectim
Kisaca bunu soyliyeyim
Yokca diyecek cok swy var
diyecek çok şey varken..
kendince kötünün iyisini seçmen.. tabi bir tercih ama yine de sonuca yön veriyor.
şu noktada yapacak bir şey yok zaten. bekleme dönemine girdik.

akşam sınavım var.ders çalışıyorum.fırsat bulunca geçen seçim sonrası yazıştığımız konuya bakıp,kimler varmış,ne yorum yapmış göz atacağım.

Oy verdiğin partinin en önemli seçim vaadini bilmiyorsun yahu. Sana chp nin mhp nin vaadini sormuyoruz ki kendi partini soruyoruz. Ne vaad edip etmediğini bilmeden gözün kapalı oy verdiğin anlaşılıyor bundan. Yalan ya da yanlış bir sey mi söylemişim?
Yahu ben vaadlere inanmayan biri olarak o kisimlara takmiyorim belki
Bilgin yok ama fikrin cok

Düşen yok henüz............ Ama Allah güzel ülkemi sizin sürekli zekasıyla övünen ama vicdanen eksik kalan batı menşeli zihniyetinizden korusun.
Olay vicdana geliyorsa Allah sizlerden bizi korusun. Daha yeni Akp il baskani artik sehit gelmeyecek dedi. "Artik" dedi . ARTIK!

Vicdana geldiyse sıra Soma Ermenek gibi facialardan sonra onlem almayan almak istemeyen insanlari destekleyenlerden Allah bizleri korusun.

Ama durun siz her yaptiklarini desteklemezsiniz eminim!

ksjdchnefvrfv :D :D :D

Şaşırmadım ama üzüldüm çünkü bu kifayetsizlere güvenip oy veren %50 gibi bir rakam var ve bunu da sineye çekecekler.

La bunlar işvereni karşısına alır mı? işveren yalayıcı bunlar. İşçi vatandaş sadece kandırılıp yolunacak keklik.

Reziller....

Demezsiniz zaten olsa olsa biz yanlış anlamışızdır. Siz hiç yalan söylemezsiniz ki. Ortaya attığınız her iddianın,her yolsuzluğun bir kanıtı var zaten. Ama bizim aptal kafamız hep yanlış anlıyoruz.
ya adamlar da biliyor ki bayrak sallayanların dinlemediğini. ya dağıtılacak promosyonu, döneri, tatlıyı düşünüyordur ya da anlamsız bir kara sevdaya tutulmuştur. Arada dinleyen biri çıkıp da cımbızlarsa kıvırmak kolay hele bir köprüyü geçek kanka.

Back