Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyecek çok şey varken..BenIpek
Ben hicbirine guvenmiyorim hepsi yalanci
Kotunun iyisini sectim
Kisaca bunu soyliyeyim
Yokca diyecek cok swy var
Yahu ben vaadlere inanmayan biri olarak o kisimlara takmiyorim belkiOy verdiğin partinin en önemli seçim vaadini bilmiyorsun yahu. Sana chp nin mhp nin vaadini sormuyoruz ki kendi partini soruyoruz. Ne vaad edip etmediğini bilmeden gözün kapalı oy verdiğin anlaşılıyor bundan. Yalan ya da yanlış bir sey mi söylemişim?
Olay vicdana geliyorsa Allah sizlerden bizi korusun. Daha yeni Akp il baskani artik sehit gelmeyecek dedi. "Artik" dedi . ARTIK!Düşen yok henüz............ Ama Allah güzel ülkemi sizin sürekli zekasıyla övünen ama vicdanen eksik kalan batı menşeli zihniyetinizden korusun.
Yahu ben vaadlere inanmayan biri olarak o kisimlara takmiyorim belki
Bilgin yok ama fikrin cok
Hihi tamam.Ay beni bir gülme aldı![]()
Tamam tamam öyledir mutlaka.
ne dersi çalışıyorsun abla?akşam sınavım var.ders çalışıyorum.fırsat bulunca geçen seçim sonrası yazıştığımız konuya bakıp,kimler varmış,ne yorum yapmış göz atacağım.
kursa gidiyorum canım,aşçılık kursu.ne dersi çalışıyorsun abla?
ya adamlar da biliyor ki bayrak sallayanların dinlemediğini. ya dağıtılacak promosyonu, döneri, tatlıyı düşünüyordur ya da anlamsız bir kara sevdaya tutulmuştur. Arada dinleyen biri çıkıp da cımbızlarsa kıvırmak kolay hele bir köprüyü geçek kanka.Demezsiniz zaten olsa olsa biz yanlış anlamışızdır. Siz hiç yalan söylemezsiniz ki. Ortaya attığınız her iddianın,her yolsuzluğun bir kanıtı var zaten. Ama bizim aptal kafamız hep yanlış anlıyoruz.
aa ne kadar güzel. Mutfak kesinlikle seven insan için dinlenme yeri, kendini bulma yeri, yaratıcılığını konuşturma yeri.kursa gidiyorum canım,aşçılık kursu.
Oooo yarışmada görmek isteriz sizleri lütfenkursa gidiyorum canım,aşçılık kursu.