Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle. yani benim dini görüşümü bilirsin ama bir gün kızım olursa ve anne ben türban takıcam derse onu da desteklerim.Ooo f.... mi dedibak böylesi insanların da suratına çarpasım var...ben burda atıp tutuyorum...kızım 15 16 yaşında ama açık...eğer günün birinde isterse başını örter...kızım için dendiğini düşündüm de parçalardım o kadını...ben çarşafı da desteklemiyorum ama takana dönüpte laf atmam....sokakta gerçektem aşırı açık giyinmiş birine de ters bakmam banane...ama dediğim gibi bi başkası da bana karışmasın,laf sokmasın....bu kadar hassas olmamama rağmen zorla içsel güdüyle kaplan gibi savunmaya geçiyorum...
ben de çok üzülmüştümHüzünlendim. :'(
Aslında tam da dediğim bu...kızım bana "anne ben bir bireyim" dediğinde 8 yaşındaydı...afalladım ama doğru söylüyordu...iddia ediyorum insanların başörtüsüyle sorunu bittiğinde ortada sorun falan kalmayacak.....nasıl biter bilmiyorum çünkü yüzyıllardır devam eden şekil çatışması bu...aynen öyle. yani benim dini görüşümü bilirsin ama bir gün kızım olursa ve anne ben türban takıcam derse onu da desteklerim.
o benden bağımsız bir insan. kendi kararını baskı altında almadığı sürece bana düşen onu desteklemektir. bence bizim sorunumuz fazla şekilci bir toplum oluşumuz, kimin başı kapalı kimin kıçı açık düşünmekten ilime irfana vakit kalmıyor.
Ben carsafliyim okula gidebiliyorim boyleİşte diyoruz ya şahsi fikir...benim fikrim aynen yukarıdaki gibi...dekolte çarşaf vs olmamalı....herşeyin azı karar çoğu zarar![]()
Kimsenin giyimine aşırı demediğimiz bir gün biz birlik ve beraberlik içinde olacağız.Ben carsafliyim okula gidebiliyorim boyle
Bu sekilde dusunmene cok kirildim
Kendi adima ben herkese saygiliym
Yakında bizide alırlar içeri :)Aşk olsun..
IŞID biziz aslında. niye söyledn bak şimdi oyunumuzu bozdun:)
Ne denek sıkıntı yapma olabilir böyle şeylerneslli anacım özür diliyorum senden....konu uçtu uçtu...bak anıtkabirden nerelere geldik...oluyomuş demek ki
![]()
Niye bilmiyorum yazmak istedim ben başörtülüyüm annem ise açıkdır yazın kısa kollu giyer gezer birbirimizden hiç rahatsız değiliz,hatta gelininizmi diye soranlara kızıyor öz ve öz kızım diye:)aynen öyle. yani benim dini görüşümü bilirsin ama bir gün kızım olursa ve anne ben türban takıcam derse onu da desteklerim.
o benden bağımsız bir insan. kendi kararını baskı altında almadığı sürece bana düşen onu desteklemektir. bence bizim sorunumuz fazla şekilci bir toplum oluşumuz, kimin başı kapalı kimin kıçı açık düşünmekten ilime irfana vakit kalmıyor.
Acaba aynı liseye gitmiş olabilirmiyizEtek boyunu geçtim bizim okulda siyahtan baska renk ayakkabi giyenler okula girerken kontrol edip siradan ayrilir geri gonderilirdi. Lise son sinifta boyumun da epey uzamasiyla etegim cok kisalmisti her gun laf yiyorduk ogretmenlerden. Heves edip kalem surmustuk bi kere gozumuze bi dersten atildim bi daha da tövbe. Erkekler jöle asla suremezdi okula girerken nobetci ogretmenler elleriyle kontrol ediyordu valla.
Bu cehape zihniyetindeki ortmenler nerelerdeymis ki acep![]()
rahatsız olmak kavramından hoşlanmıyorum ben direk. yetişkin bir insanın kendi kararıyla yaptığı bir eylemden benim rahatsız olmak gibi bir hakkım yok bence.Niye bilmiyorum yazmak istedim ben başörtülüyüm annem ise açıkdır yazın kısa kollu giyer gezer birbirimizden hiç rahatsız değiliz,hatta gelininizmi diye soranlara kızıyor öz ve öz kızım diye:)
Acaba aynı liseye gitmiş olabilirmiyiz![]()
Aslında bunu yazarken dekolteli ve çarşaflı üyelerin olacağını biliyordum...ne desem bilemiyorum...kırmak istemem tabi....ama düşüncem bu...aslında kelime bulamıyorum...dedim ya özel hayatta kimsenin hiçbir şekilde kıyafeti beni ilgilendirmez...okul denince biraz kırpılıyor bu düşüncem......Ben carsafliyim okula gidebiliyorim boyle
Aman yaa valla gece gece üzüldüm şimdi....keşke bu konuya hiç değinmeseydim...birisi bana ateistim dediğinde içimde derin buruk farklı duygular hissediyorsam bu da öyle....tarif edemiyorumBen carsafliyim okula gidebiliyorim boyle
Yav seninle uğraşmak da ayrı bir dert@apranaxx senin panpabeyazgri banlanmış haberin varmı
demiştim değil mi daha gündüzden sizin işiniz zor bundan sonra
Ozel veya egitim benim icin farketmez ben bugüne kadar kimseyi dislamadim lisede mini etek giydigim de oldu simdi unide caraafliyim her iki tercihe de saygim sonsuzAslında bunu yazarken dekolteli ve çarşaflı üyelerin olacağını biliyordum...ne desem bilemiyorum...kırmak istemem tabi....ama düşüncem bu...aslında kelime bulamıyorum...dedim ya özel hayatta kimsenin hiçbir şekilde kıyafeti beni ilgilendirmez...okul denince biraz kırpılıyor bu düşüncem......
Gerçekten şu forumda tıkanıp kaldığım tek an tek mesaj...yok cevabım yok...hislerimi anlatmam mümkün değil...keskin bir bıçak gibi...biliyorum ki ne desem olmayacak
Saygı duymadığımı düşünmeni istemem ama....
Ay çok duygulandım ağlayacaım şimdi:) olsun olsun pişmansan gelişme var demekki.Yav seninle uğraşmak da ayrı bir dert
Sabahtan gitti o gördüm...nerden kanka olduğumuz konusuna vardın bilmiyorum ama tarzlarımız farklı...kaçıncıya yazdım bilmiyorum ama ben hakaret etmem...bu yüzden işim gayet kolay....
Şu an canım sıkkın...ilk kez yazdığımdan pişman oldum...de get gece gece başımdan![]()
Özür dilerimOzel veya egitim benim icin farketmez ben bugüne kadar kimseyi dislamadim lisede mini etek giydigim de oldu simdi unide caraafliyim her iki tercihe de saygim sonsuz
Senin bu gorusun icin de birsey diyemem
Basta kırıldım ama üzüldün ve bunu dile getirip incelik ettin bunun icin de sağolasın