• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali Babacan: Asgari ücret 1300 lira olacak demedik

Anlamadım valla yazdığını :) kontra montra ne ya :confused:
Müdürün elinde tabii ama bugüne kadar eteğini uzat, makyaj yapma diyen chp li hdp li bi müdür görmedim ben...
Özel hayatta kim ne isterse onu giysin...ama okul orası okul...geçen sene merdiven çıkarken çamaşırı gözüken kızlar vardı...müdür nerdeydi ?
Sen dışarıda giy minini banane ama benim kızıma nasıl kezban dersin? Aile zihniyeti işte...ben neden kızımı doldurmuyorym git sen de onlara laf sok diye...Allaha havale et geç, uyma diyorum...ezik akp li zihniyeti işte :KK51:

Bizlere kendinizi otekilestiriyorsunuz derken simdi aynisini yapiyorsun.Ne demek etegini uzat diyen chpli gormemek? Al su anda alintilayarak konustugun ben varim.He inanip inanmamak tabi sana kalmis.Ben kendim dogru duzgun makyaj yapan biri degilim.Ders anlatirken de karsimda makyajli,etegi poposunun hizasinda gorursem cekerim kenara.Zaten 2 mt yakin boyum var korkutmasam bile cekinirler benden. Kizin neden sinif ogretmenine,rehber ogretmene,kendini yakin hissettigi ogretmene ya da idareciye gidip durumu anlatmamis.Degil burnundan getirmek bi kulagindan sokar digerinden cikartir öttürürdüm o lafi edeni..Burda da sizde hata.Sen gitmesen bile okuluna fitil fitil getirtmen lazimdi.

İşte birbirlerini tanımak için, destek için türbanlarını siyasete alet ediyorlar.
Çok yanlış çok...
Sare davudoğlu gerçekten benim de takdir ettiğim bir insan.
Duruşu, sadeliği, çalışan kimliği ile gerçekten gözlerin aradığı naif kadın modeli.
zaten bunu mesele haline getiren erdoğan dı "Benim türbanlı kardeşim Benim Türbanlı kardeşim" İyi de mübarek Ben başım açık diye Senin Kardeşin Değilmiyim Türbanlıların haklarını Korucaksın Diye Beni Niye Yerden Yere Vuruyosun.. Bu ülkede Daha neler Görecek Gözlerim Merak Ediyorum :)

Bir de ben sadece bir kere ilkokulda dayak yedim (dayak bile sayılmaz) ortaokul ve lisede hiç olmadı. Bu dayakçı öğretmenler bi bana denk gelmedi heralde. Bir kere çok kötü vuranı görmüştüm ama çocuk baya yanlış bişey yapmıştı. Tabii vurmak her koşulda yanlış ama anne babalar bile o durumda aynısını yapabilirdi. Hele bundan 15 sene öncesinden bahsediyorken

Aynen öyle....başörtüsüne izin olsun ama bi karış çamaşıra kadar kısa olan eteğe izin olmasın...net
olmadı apranxx.
benim şahsi fikrim eğitim seküler olmalıdır. bu yüzden dini nitelikli okulların "özel" olmasını ve devlet okullarının tamamen sekülerleşmesi gerektiğini düşünüyorum.
ama eğer başörtüsü serbest olacaksa, tüm kılık kıyafet serbest olur. mini etek de giyilir, dekolte de giyilir.

Ama orda devletin o insanlara yardım etmemeside insanlık suçudur..
Hadi hadi korkma suç de asmazlar seni korkma özgür bir ülkeyiz:)
özgür ülke mi :D Erdoğan Bizim Görüşlerimize karşı olanlar Terörist Dedi :D adam beni seni Terörist yaptı 2 dk :D ne özgür ülkesi :D

Nasıl tepene kadar kapalıysan.
Totosuna kadar açık olana da karışamazsın.
Herkes kendinden sorumludur.
Her koyun kendi bacağından asılır.
apranxx apranxx

Eteğini uzat diyen chpli müdür görmedin mi?
Bu yorum cidden yobazlıga kaçıyor kusura bakma.
Neden chpli müdür mini etekli kız mı istiyor okulunda?
Nasıl bi ayırımcılık bu ben anlamadım.
Benim amcam lise müdürü koyu mhpli,
Eski müdürüm chpliydi mum olurduk önünde.
Babamın en samimi arkadası oda öyleydi.
Hiç biri bi karış eteğe göz yummazdi kurallar dahilindeydi hersey..

Sacma bir tespit.
Çürür bu:)
Niye çürüsün ya hu?
Ben ne diyorum hep....
Ben yaşadığımı bilirim...

Ayy ne severdim zamanında dizüstü okul eteği giymeyi. Bir beden eğitimi öğretmenimiz vardı sıradan geçerken dizin üstünde etek gördü mü süveteri yukarı kaldırtırdı:) yasaklar çekici geldiğinden heralde bi kere kesin kıvırırdım. Zaten bi taneden sonrası eteği marul gibi gösteriyor. Bu da böyle bi konuyla alakası olmayan anım:)))

Anlamadım valla yazdığını :) kontra montra ne ya :confused:
Müdürün elinde tabii ama bugüne kadar eteğini uzat, makyaj yapma diyen chp li hdp li bi müdür görmedim ben...
Özel hayatta kim ne isterse onu giysin...ama okul orası okul...geçen sene merdiven çıkarken çamaşırı gözüken kızlar vardı...müdür nerdeydi ?
Sen dışarıda giy minini banane ama benim kızıma nasıl kezban dersin? Aile zihniyeti işte...ben neden kızımı doldurmuyorym git sen de onlara laf sok diye...Allaha havale et geç, uyma diyorum...ezik akp li zihniyeti işte :KK51:
benim ortaokul lisede eteğime saçıma makyajıma karışan öğretmenler vardı ve o zaman hükümette akp yoktu :D saçmalıyosun eğtim konusunda..git bi yüzüne su çarp kendine gel bence :)

Nasıl tepene kadar kapalıysan.
Totosuna kadar açık olana da karışamazsın.
Herkes kendinden sorumludur.
Her koyun kendi bacağından asılır.
apranxx apranxx
Her koyun kendi bacağından da adılsa mahallenin kokusu beni de rahatsız eder....
Sivil hayatta isteyen istediğini giyer...beni bağlamaz....ama dizinde etek giyiyor diye kezban olunan bi okulda mini de giyilemez o zaman...diyeceksin ki başörtü...
Ben aşırılığa karşıyım....başörtü olur da çarşaf olmaz...diz üstü etek olur da süper mini olmaz...

Ayy ne severdim zamanında dizüstü okul eteği giymeyi. Bir beden eğitimi öğretmenimiz vardı sıradan geçerken dizin üstünde etek gördü mü süveteri yukarı kaldırtırdı:) yasaklar çekici geldiğinden heralde bi kere kesin kıvırırdım. Zaten bi taneden sonrası eteği marul gibi gösteriyor. Bu da böyle bi konuyla alakası olmayan anım:)))
aynı okulun öğrencileri olabilir miyiz benim beden eğitimi öğretmenin de öyleydi kulakları çınlasın :D

Her koyun kendi bacağından da adılsa mahallenin kokusu beni de rahatsız eder....
Sivil hayatta isteyen istediğini giyer...beni bağlamaz....ama dizinde etek giyiyor diye kezban olunan bi okulda mini de giyilemez o zaman...diyeceksin ki başörtü...
Ben aşırılığa karşıyım....başörtü olur da çarşaf olmaz...diz üstü etek olur da süper mini olmaz...

Ama başörtüsü de okulda takılmıyorsa mini etek olmaz ok ama başörtüsüne tamam denilip miniye de Red denilmez

olmadı apranxx.
benim şahsi fikrim eğitim seküler olmalıdır. bu yüzden dini nitelikli okulların "özel" olmasını ve devlet okullarının tamamen sekülerleşmesi gerektiğini düşünüyorum.
ama eğer başörtüsü serbest olacaksa, tüm kılık kıyafet serbest olur. mini etek de giyilir, dekolte de giyilir.
İşte diyoruz ya şahsi fikir...benim fikrim aynen yukarıdaki gibi...dekolte çarşaf vs olmamalı....herşeyin azı karar çoğu zarar :KK39:

Kiminin mantığına göre cehape zihniyetinin olduğu Zamanlarda liseyi ortaokulu okudum, kimse kimsenin etek boyuyla dalga geçmezdi. Benimki de gayet uzundu.
Ama kısa olan etek boyuna öğretmenler kızardı, makyajı da herkesin gözü önünde sildirirlerdi.
Sakal yasaktı. Anında Traşa yollanırdı.
Şimdi okullara giden öğrencilere bakıyorum gayet hovarda durumdalar.
Ben pek denildiği gibi disiplin durumu görmüyorum, hoş bahsedilen disiplin türban ise ayrı.
Sakal için de direten öğrenciler oluyor mu malum sebeplerden Chelzy Chelzy ?

@HayyaL

Valla hayal bu sivil itaatsizlik curcunasindan sonra okullar okulluktan cikti.Tamam basortusuyle derse girebiliyor ogretmenler ama etraf cakma polat alemdarlarla doldu.Takim elbise kravatsiz...Kutlama,anma hicbir torende be kravat ne bisey.Adamlar okula sac sakal karisik,kotla,taytla gelmeye basladi..Bir yerden toparlayayim derken digeri batirmak bu olsa gerek.

Back