- 20 Ocak 2008
- 15.173
- 31.924
- 1.123
Anlamadım valla yazdığını :) kontra montra ne ya
Müdürün elinde tabii ama bugüne kadar eteğini uzat, makyaj yapma diyen chp li hdp li bi müdür görmedim ben...
Özel hayatta kim ne isterse onu giysin...ama okul orası okul...geçen sene merdiven çıkarken çamaşırı gözüken kızlar vardı...müdür nerdeydi ?
Sen dışarıda giy minini banane ama benim kızıma nasıl kezban dersin? Aile zihniyeti işte...ben neden kızımı doldurmuyorym git sen de onlara laf sok diye...Allaha havale et geç, uyma diyorum...ezik akp li zihniyeti işte![]()
Bizlere kendinizi otekilestiriyorsunuz derken simdi aynisini yapiyorsun.Ne demek etegini uzat diyen chpli gormemek? Al su anda alintilayarak konustugun ben varim.He inanip inanmamak tabi sana kalmis.Ben kendim dogru duzgun makyaj yapan biri degilim.Ders anlatirken de karsimda makyajli,etegi poposunun hizasinda gorursem cekerim kenara.Zaten 2 mt yakin boyum var korkutmasam bile cekinirler benden. Kizin neden sinif ogretmenine,rehber ogretmene,kendini yakin hissettigi ogretmene ya da idareciye gidip durumu anlatmamis.Degil burnundan getirmek bi kulagindan sokar digerinden cikartir öttürürdüm o lafi edeni..Burda da sizde hata.Sen gitmesen bile okuluna fitil fitil getirtmen lazimdi.