- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
Buraya varmasin is ya Özür dileme bu kez ben mahcuo olurumÖzür dilerim
Bu nasıl bişey biliyor musun? Belki bi parça hissettiğimi anlatabilirim....
Kızım 5. Sınıftayken birgün okuldan eve döndü...kapıyı açtım bi baktım örtünmüş...arkadaşından özenmiş eşarbını örtmüş...anne bundan sonra böyle dedi....yutkundum...aynı keskin bıçak...düşündüm daha küçük biliyorum ki ileri de pişman olacak....ben de öyle bi ört bi aç pek sevimli bulmuyorum...aç da diyemedim...sevinçle boynuna da atılamadım...ağlamaya başladım...o anki duygum tarif edilemez...çaresizlik...çocuk dondu kaldı ben öyle...senin bileceğin iş falan tarcı bi konuşma yaptım ama ağzımdan çıkanları ben bile kontrol edemedim robot gibi...o günü ömrüm boyunca unutamayacağım.....
Sonuç ne dersen ertesi gün öyle gitti okula...o zaman yasak vardı...servisten inince açmış...saçları bozulmuş falan akşam eve açık geldi....o gün de ağladım...naptım ben diye....
Şimdi böyle bişeyle karşılaşsam ne yapacağımı biliyorum en azından...bu yüzden bu geceki hatam da pişmanlık olarak kalsın istemiyorum...düşüncesizce yazdım![]()
Anlattigin durum beni etkikedi baya bi
Uzucu bir durum olmus
Ama sana da hak verdim yasi küçük okulda zaten yasak yani bir sürü engel ne diyecegini bilememissin