Allah'ın sıfatları Allah a aittir. İnsanda yüklü olamaz.Ne varmış ki Allahın sıfatlarıyla yüklü olmakta ? Keşke hepsine layıkıyla sahip olabilsek...müslümanım elhamdülillah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ın sıfatları Allah a aittir. İnsanda yüklü olamaz.Ne varmış ki Allahın sıfatlarıyla yüklü olmakta ? Keşke hepsine layıkıyla sahip olabilsek...müslümanım elhamdülillah
Sözcüsü demeyelim okuduğum haberin tamamını söyledim diyelim. Şahıs tutmuyorum yaptıkları haberciliğin iki yüzlülüğünü göstermeye çalışıyorum. Sözcü mözcü geçiniz bunları efenim.Hadi bakalım olsun da bize yansıması nasıl olacak acaba bunun?
Bu proje hayata geçerse eğer detaylarda neler gizli acaba?
Sözcüsü gibi konuşmuşsunuz siz de. Sanki hiç kıvırdıklarını görmedik.
“Analar artık ağlamayacak” dediler. Özellikle bunu gerçekleştirsinler nasıl yapacaklarsa.
Araştır bakalım neymiş ne değilmişAllah'ın sıfatları Allah a aittir. İnsanda yüklü olamaz.
Halktan sözcüleri çok da akil insanlar gibi öyle sandım bir an pardonnnSözcüsü demeyelim okuduğum haberin tamamını söyledim diyelim. Şahıs tutmuyorum yaptıkları haberciliğin iki yüzlülüğünü göstermeye çalışıyorum. Sözcü mözcü geçiniz bunları efenim.
Akp zamanında sesiniz yükselmeye başladı...hakkınız hukukunuz bu dönemde kıymet gördü...neden dayak yedin öğretmeninden o zaman? Dur tahmin edeyim sen yemedin...ama sıra arkadaşın yedi dimi
Saygılar sevgilerHalktan sözcüleri çok da akil insanlar gibi öyle sandım bir an pardonnn![]()
Ha sen başka bişey diyosuuunnn....Allah'ın sıfatları Allah a aittir. İnsanda yüklü olamaz.
Bu sebep sadece o yazıyı yazan arkadaşlık sebep değilki. Bir bölü üç diyo küçülme diyo ne anlıyorsunuz bilmem ki[/QUOTE]UOTE="Sare Lavinya, post: 43359615, member: 657155"]e tamam işte bu sebepten sen AKPye oy vermiyosun, bi başkasıda tam da bu sebepten kendi yaşadıklarından oy veriyor.
E siz her türlü mutlu değilsiniz....bir zamanlar liseden mezun olup öğretmen olanlara el pençe divan durulurdu...ama çocuklarımız dayakla terbiye edilirdi...bak sen akp nin işine...şimdi öğretmenler el pençe duruyor demek ki....Ben ogretmenim apranxx.Git cevrendeki akp ceketinden bir dk siyrilip durustce cevap verebilecek meslekdasimi bulup ogretmenlik mesleginin son 13 yildir ne kadar itibarsizlastigini bir sor.(Yalaklanip,Idareci olmak ugruna 50 yasina gelip 30 yasindaki adamin karsisinda basini egip ceketini iliklemeyecek birini bulabilirsen tabi o guruhta.)
Bak işte burdaki sorun devlette değil...karşı binadaki yalancıda....kimbilir evi kimin üstüne gösterdi...Ya ben size daha yakınlardan bi durum anlatayım.
Şöyle 7 8 sene kadar önce durumumuz bayağı kötüleşmişti abimde bende çalışmıyordum malum kiradayız (hala kirada oturuyorlar) emekli maaşıda belli babamın. Kış geldi tabi baktık kömür yardımı flan yapılıyor dedik o masraf çıksın bari kaymakamlığa gittik işte durumu anlatıp form falan doldurucaz ama daha bizi içeri bile almadılar babanızın emeklisi var alamazsınız yardım diye.
Bir kaç günmü desem haftamı desem karşı binamızda oturanlara kömür yardımı geldiha şunuda söylemeyi unutmıyayım bina kendilerine ait yaşasın adalet
![]()
Ondan sonra kafalarını kapatma şekillerine göre kimlerden olduklarını şıp diye çözer
Yoo canım ailecek oturuyorlardı üste ana baba altta evli çocuklar sanmıyorum başkasının üstüne olduğunu. Ayrıca devlet öyle kolay kandırılamaz lütfenBak işte burdaki sorun devlette değil...karşı binadaki yalancıda....kimbilir evi kimin üstüne gösterdi...
vallahi sizin mesajınızı anlamadım, kusura bakmayın[/QUOTE]Bu sebep sadece o yazıyı yazan arkadaşlık sebep değilki. Bir bölü üç diyo küçülme diyo ne anlıyorsunuz bilmem ki
E siz her türlü mutlu değilsiniz....bir zamanlar liseden mezun olup öğretmen olanlara el pençe divan durulurdu...ama çocuklarımız dayakla terbiye edilirdi...bak sen akp nin işine...şimdi öğretmenler el pençe duruyor demek ki....
Bi ortasını bulmak lazım
Demekki uzun anlatmam gerek. Daha boş bir zamanımda anlatırım[/QUOTE]vallahi sizin mesajınızı anlamadım, kusura bakmayın
Bu durumla alakalı yeni öğrendiğim bişeyi paylaşmak istiyorum akpye daha doğrusu rte ye destek veren başörtülü kadınlar iğneyle Önden kaldırıyorlarmış.
İlk duyduğumda çok şaşırtmıştım.
Türban da din de siyasete alet edilemeyecek kadar derin bir olay bence.