Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

İğneli epilasyon daha iyi tabiki ama dayanamazsın kesinlikle.Ben dayanamıyorum yani.Gideceğin bölgeye göre değişir ama lazer epilasyonda sonucu hemen alırsın.Şöyle yani hemen bir incelme oluyor kıllarda.1 seneye yakın hiç aksatmadan gidersen sonucu daha olumlu olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
bepanten plus al eczaneden ben onu kullanıyorum

6 seans gittim hiçbir işe yaramamış onu görmüş oldum verdiğim parada çöpe gitti üstüne birde hamile kalınca zaten eski halinden beter oldu.belki yaptırdıgım yerle alakalıdır bilmiyorum ama keşke yaptırmasaydım diyorum

arkadaslar alexandrite mi diode mi lutfen acil bilgi verin
alexandrite lazer arkadaşlar.ama amerikan yada alman olanı diğerleri değil. birde dikkat edin saolnlarda değil işlemi hastanelerde yaptırın.ben güneşlideki medicine hastanesinden çok memnun kaldım.her yönüyle süper.

sizin adınıza üzüldüm arkadaşım. benimde yakınımın başına geldi. kiminide ızgara yapıyolar.eğer istanbuldaysanız çok iyi bir yer var hastane memnun kaldığım içim herkese tavsiye ediyorum.güneşli Medicine hospıtal. fiyatlarda çok iyi . cihazlarda . e sonuçda büyük hastane

çok doğru bilgi verdiniz .teşekür. artık en güvenilir yerler hastaneler. tıp merkezlerini bile kiralıyolar.sonra sorumluluk kabul etmiyorlar.hastaneden şaşmıyacaksın.çok konuda şansız olsamda bu konuda çok şansım yardım etti.Güneşli Medicine hastanesi süper.bir de cildiye dru var.millet kapıda kuyruk oluşturuyo. dertlere derman gönderdi mevlam.yazık prf lere ödedğim paraya. dr Esra ÇINAROĞLU.dolgu botox prp. yanık mantar sac dökülmesi sivilve aklına ne gelirse.süper yani

%85 düşük bir oran ben %95 sonuç aldım. ama tabiki cihaz ve uzman bu konuda çok etken.cildiyede DR ESRA ÇINAROĞLU.Lazerde Medicine Hospıtal. başka tanımam.İyi araştırın . bazı şeylerin geri dönüşümü olmuyor

mantar gibi her yerde biten salonlara giderseniz işte böyle adamı kekleyiveriyolar.yahu kardeşim mis gibi hastaneler varken.güzelim cihazlar duruken. iki tane ağzı laf yapan cacaron kadın para için milleti tavlıyo. yazık değilmi.kimini ıstakoz gibi kızartıyolar. kolay kolay gecmeyecek yanıklar oluşuyor.kimini sınırssız git gel . bizde sazan olarak cok git gel olunca sanıyoruzki iyi bi halt. boşu boşuna hem vakit kaybı ,hemde ışın alıyosun gereksiz yere. biten giten kıl tüy de yok.bende kazıklana kazıklana(utanarak söylüyorum)doğru yolu buldum . sizede göstermek insanlık vazifem.büyük harflerle söylüyorum. GÜNEŞLİ MEDİCİNE. VEEEE DR AMA SÜPER ESRA ÇINAROĞLU AZMAN.başka söze gerek yok.

bi de kol gibi ince tüylerde etkili midir??
lazer en iyisi yaniince ve beyaz tüyleri görmez. kalın ve siyah kıllar üzerinde süper sonuç alınır.ama yüzde beyaz kılları iğnelı olarak bitiriyolar.başka türlüde olmaz zaten.Güneşli Medicine hastanesinde Nilüfer hanım var. çok başarılı. herkes çok memnun.hem cihaz önemli hemde cihazı kullanan kişi tabiki

merhaba arkadaslar bende lazer yaptırmak istiyorum silivride oturuyorum bir arkadasım bir yıldan fazla lazere gitti bitmedi meğerse makina güzel değilmiş tekrar çıkıyor para çöpe gitti makina çok önemli alexsandrite iyi diyorlar tavsiyeniz neresidir ve fiyatlar nasıl

ne kadar ödediniz

Çok sağolun öneriniz için fakat adanadayım malesef :) burdaki hastanelerede sormuştum ücretleri çook pahalıydı o yüzden gitmek istememiştim

popo göbek göğüs göğüs arası sırt gibi yerlere yaptıran var mı işe yarıyor mu yüz ve boyunda da yaptırdım kurtuldum diyen var mı yoksa herkeste arttırıyor mu

popo göbek göğüs göğüs arası sırt gibi yerlere yaptıran var mı işe yarıyor mu yüz ve boyunda da yaptırdım kurtuldum diyen var mı yoksa herkeste arttırıyor mu

tatlım ben göbeğe yaptırdım , tüyler bayaa incelince alex görmüyor. ama zaten doğal kalsın , görünür hali gitti. yüzümede 3 sean gittim, ayın 15 inde 4 e gidicem, baya baya tüysüzleştim , bende kedi tüyü çoktu Ama alexin eski makinasına gidiyorum ben, yeni nesillerden sonuç almadım.

size tavsiyem arkadaşım güneşli de medicinedir .gercekden iyi her yönüyle. çok memnun kaldığım için üşenmeden herkese söylüyorum.tabiki gidip gitmemek sizin elinizde. numarası.isdedğinizi ssorun.umarım yardımcı olmuşumdur

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben lazere başladım alex. 2. Seansım ve bikini bölgemde tüyler dökülüyor fakat alt iç kısım ve biraz dışlarda dökülme olmadı daha 1 2 tane belki döküldü sebebi nedir acaba. O bölge koyu renk ondan mı? Ne yapmam gerekli bilgisi olan? Normalde kaçıncı seansta dökülmesigerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…