- 11 Haziran 2016
- 798
- 1.280
- 33
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.841
bepanten plus al eczaneden ben onu kullanıyorumKizlar ben 2009da koltuk alti ve geniyale baslamistim alexandrite cihaziyla. 2014e kadar gittim koltuk altimda tektuk kaldi ama genital 4-5 ayda bi azda olsa cikardi. Gebeligimden dolayi 2 yil ara verdim. Simdi de bacak icin anlastik. Ama bana krem satmaya calistilar bende almadim. Nemlendirici kullaniyorum dedim ama kil koklerini besleyebilir dedi. Aranizda ozel bi krem kullanan varmi yoksa almalimiyim. B
alexandrite lazer arkadaşlar.ama amerikan yada alman olanı diğerleri değil. birde dikkat edin saolnlarda değil işlemi hastanelerde yaptırın.ben güneşlideki medicine hastanesinden çok memnun kaldım.her yönüyle süper.arkadaslar alexandrite mi diode mi lutfen acil bilgi verin
sizin adınıza üzüldüm arkadaşım. benimde yakınımın başına geldi. kiminide ızgara yapıyolar.eğer istanbuldaysanız çok iyi bir yer var hastane memnun kaldığım içim herkese tavsiye ediyorum.güneşli Medicine hospıtal. fiyatlarda çok iyi . cihazlarda . e sonuçda büyük hastane6 seans gittim hiçbir işe yaramamış onu görmüş oldum verdiğim parada çöpe gitti üstüne birde hamile kalınca zaten eski halinden beter oldu.belki yaptırdıgım yerle alakalıdır bilmiyorum ama keşke yaptırmasaydım diyorum
Merhaba arkadaşlar geçen sene nd yağ layra-i cihazıyla iki seans gittim gittigim yerde arkadaşım çalışıyordu ve bana 3üncü seanstan sonra farkı görüceksin demişti ama ben 2 seans gidip sonra hep erteledim bu arada toplu ödeme yapmıştım arkadaşım bu konuda bana yardımcı olmuştu sagolsun sonra aradan 3ay gibi bi zaman geçti ben jilete devam ettim oraya devam edicem die sirede gidemiyordum neyse aynı hal durunca (ama ben seanslara sadık kalmadım sanırım bana o yüzden alexte gördügüm ilk etkiyi göremedim) umudun kırılmıştı ama devam edicektim sonra başka bi arkadaşım başka bi merkezi önerdi burada hemen hemen tüm cihazlar var ilk alexe aldılar geçen aydı seansım bu ay içinde bugun yaptılar ndyagda bu kadar canım yanmamıştı ama alexde acayip canım yandı ilk seansta 2.de pek bişi anlamadım ama çünkü fazla kılım yoktu(bu arada agrı eşigim çok düşük ve canım çok kıymetli sanırım :))neyse 12-13 güne dökülmelerim oldu ve ben kaymak gibiydimmm bu arada beyaz tenli ve güçlü siyah kıl köklerine sahibim öle olmasada düşünün 3ay boyunca 2 günde bir jiletliyordum ben kıl manyagıyım hastalık gibi bişi bende şuan çok memnunum bu arada 4 yıldır araştırıyorum sakın o cihaz bu cihaz iyi diye kendinizi yönlendirmeyin yukarıda bi arkadaş cihazı bol olanı seçin demiş kesinlikle katılıyorum inceldiginde yada ten rengine göre cihaz değiştirmeniz gerekebiliyor(nu arada özellikle söylüyorum IPL BİR LAZER DEGİLDİR) doktor olmayan merkezleri tercih etmeyin ve toplu ödeme KESİNLİKLE YAPMAYIN zaten belirli süre sonra sizi hep oyalıcaklar bu konuda emin olun iyi bir merkez bulun orada randevuya gittiginizde etrafınızda uzun süredir giden kişilerden bilgi almaya çalışın zamanla kıllarınız zayıfladıgında ve azaldıgında zaten fiyat konusunda size yardımcı olacaklardır herkese kılsızzz günlerr
YAZIM KONUSUNDA KUSURA BAKMAYIN DİLER SAYGILAR SUNARIM BACILARIMMM
%85 düşük bir oran ben %95 sonuç aldım. ama tabiki cihaz ve uzman bu konuda çok etken.cildiyede DR ESRA ÇINAROĞLU.Lazerde Medicine Hospıtal. başka tanımam.İyi araştırın . bazı şeylerin geri dönüşümü olmuyorşuanki halinden inan çok memnunum sonunda nasıl kalıcagı konusunda beklemedeyim ama 2-3 tane kıl beni rahatsız etmez hayatta igneliye dayanamambakalım hep girip bilgilendiricem ama şunuda unutmayalım herkesin kıl ten hormonel farklılıkları var bana iyi gelen sşze gelmez size iyi gelen bana gelmez en iyisi uzmanlara işi bırakmak tekrarlıyorummm kılsız günlere.... Aminnn
mantar gibi her yerde biten salonlara giderseniz işte böyle adamı kekleyiveriyolar.yahu kardeşim mis gibi hastaneler varken.güzelim cihazlar duruken. iki tane ağzı laf yapan cacaron kadın para için milleti tavlıyo. yazık değilmi.kimini ıstakoz gibi kızartıyolar. kolay kolay gecmeyecek yanıklar oluşuyor.kimini sınırssız git gel . bizde sazan olarak cok git gel olunca sanıyoruzki iyi bi halt. boşu boşuna hem vakit kaybı ,hemde ışın alıyosun gereksiz yere. biten giten kıl tüy de yok.bende kazıklana kazıklana(utanarak söylüyorum)doğru yolu buldum . sizede göstermek insanlık vazifem.büyük harflerle söylüyorum. GÜNEŞLİ MEDİCİNE. VEEEE DR AMA SÜPER ESRA ÇINAROĞLU AZMAN.başka söze gerek yok.selam kızlar; ne yazıkki klinikler bütün epilasyon cihazlarını bulundurmadığı için elinde ne varsa, ona gidin en iyisi o diyor. ben birebir yaşadım:) Bu nedenle hercihaz olsun gittiğiniz yerde; çünkü alexandrite ile başlayıp diode ile devam etmeniz gerekebiliyor; zaten doktor yönlendiriyor, sizin bilmenize gerek yok yani... ND yag ile de yazın epilasyona devam ediliyor. Uyanık olmak lazım; gittiğiniz yere dikkat edin. sevgiler....
lazer en iyisi yaniince ve beyaz tüyleri görmez. kalın ve siyah kıllar üzerinde süper sonuç alınır.ama yüzde beyaz kılları iğnelı olarak bitiriyolar.başka türlüde olmaz zaten.Güneşli Medicine hastanesinde Nilüfer hanım var. çok başarılı. herkes çok memnun.hem cihaz önemli hemde cihazı kullanan kişi tabikibi de kol gibi ince tüylerde etkili midir??
ne kadar ödedinizmantar gibi her yerde biten salonlara giderseniz işte böyle adamı kekleyiveriyolar.yahu kardeşim mis gibi hastaneler varken.güzelim cihazlar duruken. iki tane ağzı laf yapan cacaron kadın para için milleti tavlıyo. yazık değilmi.kimini ıstakoz gibi kızartıyolar. kolay kolay gecmeyecek yanıklar oluşuyor.kimini sınırssız git gel . bizde sazan olarak cok git gel olunca sanıyoruzki iyi bi halt. boşu boşuna hem vakit kaybı ,hemde ışın alıyosun gereksiz yere. biten giten kıl tüy de yok.bende kazıklana kazıklana(utanarak söylüyorum)doğru yolu buldum . sizede göstermek insanlık vazifem.büyük harflerle söylüyorum. GÜNEŞLİ MEDİCİNE. VEEEE DR AMA SÜPER ESRA ÇINAROĞLU AZMAN.başka söze gerek yok.
Çok sağolun öneriniz için fakat adanadayım malesef :) burdaki hastanelerede sormuştum ücretleri çook pahalıydı o yüzden gitmek istememiştimsizin adınıza üzüldüm arkadaşım. benimde yakınımın başına geldi. kiminide ızgara yapıyolar.eğer istanbuldaysanız çok iyi bir yer var hastane memnun kaldığım içim herkese tavsiye ediyorum.güneşli Medicine hospıtal. fiyatlarda çok iyi . cihazlarda . e sonuçda büyük hastane
popo göbek göğüs göğüs arası sırt gibi yerlere yaptıran var mı işe yarıyor mu yüz ve boyunda da yaptırdım kurtuldum diyen var mı yoksa herkeste arttırıyor mu
kol altı ve genital paket 750 tl . bana uygun buydu.kişinin kıl yapısına göre değişiyo. sacımda kaşımda az.ona üzülüyorumda başka tarafdan karlı oluyorne kadar ödediniz
size tavsiyem arkadaşım güneşli de medicinedir .gercekden iyi her yönüyle. çok memnun kaldığım için üşenmeden herkese söylüyorum.tabiki gidip gitmemek sizin elinizde. numarası.isdedğinizi ssorun.umarım yardımcı olmuşumdurmerhaba arkadaslar bende lazer yaptırmak istiyorum silivride oturuyorum bir arkadasım bir yıldan fazla lazere gitti bitmedi meğerse makina güzel değilmiş tekrar çıkıyor para çöpe gitti makina çok önemli alexsandrite iyi diyorlar tavsiyeniz neresidir ve fiyatlar nasıl
rica ederim.keşke yardımcı olabilseydim.Çok sağolun öneriniz için fakat adanadayım malesef :) burdaki hastanelerede sormuştum ücretleri çook pahalıydı o yüzden gitmek istememiştim