merhaba kızlar hazır tekrar lazere baslamısken sıze tecrubelerımı soylemek ıstıyorum. benım cıldım esmer ama tuylerım sık ve kalın . vucudumun cogu yerınde. ( bacak bıkını kollar karın bolgesı cılt) oncelıkle cılt yanı yuzum ıcın ıkı snee once nd yag lazer yaptırmıstım toplam 8 seans yaptırdım ama hıc bı sonuc alamadım. lazere gelmeden bı hafta once once jılet veya agda yapılmasını soylenıyor fakat hıc bı etkı gormedıgım ıcın sonunda bırakmak zorudna kaldım. tekrar bu sene ılk seans alexandrite lazere bıkını+koltukaltı+bacaklara basladım suan ılk seans bıttı ( tuylerım sıyah ve kalın bu arada ) . k.marasta yasıyorum ve dermatolojı uzmanına yaptrıyorum. gtmeden uc gun once jıletlıyorum o sekılde baslıyoprum ve ılk seansta bır hafta on gun ıcınde sımsıyah ve her bı kokten ıkı tane cıkan kıllaım dokulmus durumda
koltukaltı hıc yok. sonuca sasrdım burda kullandılan makına cok onemlı bence ve kesınlıkle guzelık merkezı yerıne bı dermatologa gıdın. tenım koyu oldugu ıcın renk acıcı krem verdı doktor aldım eczaneden 140 tl cıvarında ve hafta da bır expıgment %4 u suruyoryum.suan dokulmeler haylı var ve cok memnunum. kesınlıkle nd yag- dıot dusunmeyın derım. benım kulalndıgım cıhaz alex ve soguk uflemeli. canım sadece anlık acıyor hemen gecıyor kesınlkle bır dermolog yardımıyla yapın sonuc almak ıstıyorsanız. cunku oonce hormoınlarınıza bakıyor eger hormon bozuklugunuz varsa lazer pek ıse yaramıyor once tedavı sonra lazer. umarım bu bılgıler ısınıze yarar en azndan esmer ve sıyah tuylu dostlar ıcın :)