- 28 Mayıs 2016
- 193
- 134
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin merkez nerde, inşallah antalyadasındırTüylerinizin bitmemesinin nedeni çoğu zaman hormonlar değil. Alex cihazin Türkiye de bu kadar tutulma nedeni kıl ve ten yapımıza uyması. Alex cihazı maliyetli bir cihazdır. Düzenli bakımı yapılmayan cihazda 16 jul atılır ama kıl köküne giden ısı bu kadar değildir. Tüyler bitmez hatta azalmaz. Ben de alex cihazla 2 seansta %90 azalma oldu. Ama 5 yıl sonra alt bacakta ve genitalde kıllar canlanmaya başladı ki bu 5 yıl içinde çıkan 1-2 tüyü jiletle aldım. Ben yaptırdığım yerden çok memnunum. Ayrıca illa klinik doktor olacak diye bir kural yok. Çünkü bu merkezlerde hiçbir doktor kıl tüyle uğraşmaz. Lazerinizi hastabakıcıya veya en iyi ihtimalle estetistene yaptırırlar ve sizden klinik ücreti alırlar. Temiz düzgün çalışan yerler zaten bellidir.
senin merkez nerde, inşallah antalyadasındır[/QUOT
Canım İstanbul
Sizi yakmaktan korkuyorlar veya cihazlarinin bakımını yaptirmadiklari icin atışlar güçlü değil.Benim ilk seansta 10 veya 12 gibi oldukça düşük dozda atış yapıldı. Tüyler yüzeyden yok olmadı bile, sadece eğrildi. Sonraki 4 seans 16 dozda yapıldı. Alt bacakta ve genitalde oldukça azalma var ancak bikini bölgesi ve koltuk altında yalnızca incelme var. Üstelik döküme sonrasında hemen çıkıyor ve oldukça uzuyorlar. Üst bacakta ise sanki kalınlaşma seziyorum. Özel bir hastanede Cnysure ile yaptırıyorum. Beyaz tenli olmama rağmen hiçbir zaman 18 veya 20'ye çıkarmıyor dozu. Son seansım kaldı, daha sonra iğneli epilasyon yaptırdığım yerdeki IPL ile yüksek dozda atış yaptırıcam.
Düşük dozlar ne yazık ki inceltmekten başka işe yaramıyor, inceldiği zaman da cihaz görmüyor artık. Alex Alex deyip duruyorlar ama çok iyi sonuç almak çoğu yerde imkansız uyguladıkları dozlarla.
Sanırım bir seansta 18 ile atış yapıldı batıklar için, bölge bölge kabardı ama ertesi gün geçti. Yani estetisyen 18'i kaldırabildiğimi gördü ancak hep 16yı tercih ediyor. Son seansı da 16 ile yapacaktır mutlaka. O kadar gidiyorum hem normal seansa hem kontrole ama olması gerektiği kadar azalma yok ne yazık ki. Ufak tefek yanığa da razıyım halbuki. Normal kızarıklık ertesi güne geçiyorsa hafif yanık da kremle birkaç güne mutlaka geçer. Buradaki mesele cihazlara zarar gelmesin. Her kurum gerek güzellik merkezi gerekse hastane önce cihazı düşünüyor. Cihaz ne kadar bakıma az ve geç ihtiyaç duyarsa, ne kadar geç eskirse o kadar iyi diye düşünüyorlar. Aynı şey iğneli epilasyon için de geçerli. Bunların tek derdi cihaz. Aksi halde "Sizin teniniz beyaz, cihaza çok uygun, çok iyi sonuç alırsınız" deyip 10-16 arası atış yapmazlar.Sizi yakmaktan korkuyorlar veya cihazlarinin bakımını yaptirmadiklari icin atışlar güçlü değil.
Alex alt bacak ve genitalde çok iyi, çünkü kalın ve siyah. Koltukaltı için de alex çok iyi diyorlardı, benim 5 seans sonrası yalnızca eskisinden daha ince. Azalma bile farketmiyorum. Aslında şu cihaz iyi bu cihaz kötü olarak değil de sanırım bölge bölge ayrı cihazlar kullanmak gerekiyor. Ben bıyık ve enseme IPL yaptırıyorum. 4 seansta oldukça azaldı ama yüksek doz uygulandığı için. Her seansta yandım yanacam kaygısıyla :) Çünkü düşük dozun gerçekten etkisi yok. Bir de alex ince tüylerde hiç başarılı değil, aksine kalınlaştırıyor. Elimin üzerinde bir tane siyah kıl çıktı alex yüzünden. Ayrıca dirseğimin biraz üstünde de normalden daha kalın ve koyu renkli birkaç kıl çıktı. Keşke koluma da IPL yaptırsaymışım, çünkü 8 seansta yalnızca %40 azaldı alexle.K klmrmrt ben işi çözdüm, ilk makinalar süper, alex de yenilendikçe zayıflamış. Seneleeer önce 4 seansa biten ablam eski makina. 4.seans ama tam bitmeyip yer yer tüyleşen ben yeni makina. Okadar iyi diye idda ediyodum ama son seanstan sonra şuan 1 ay geçti, yer yer çıkıverdi. Şuan o alex iddamdan da utanıyorum ama diğerlerine göre iğneli ve alex yinede daha iyi. Eski makina olan biyer bulmam lazım
Alex alt bacak ve genitalde çok iyi, çünkü kalın ve siyah. Koltukaltı için de alex çok iyi diyorlardı, benim 5 seans sonrası yalnızca eskisinden daha ince. Azalma bile farketmiyorum. Aslında şu cihaz iyi bu cihaz kötü olarak değil de sanırım bölge bölge ayrı cihazlar kullanmak gerekiyor. Ben bıyık ve enseme IPL yaptırıyorum. 4 seansta oldukça azaldı ama yüksek doz uygulandığı için. Her seansta yandım yanacam kaygısıyla :) Çünkü düşük dozun gerçekten etkisi yok. Bir de alex ince tüylerde hiç başarılı değil, aksine kalınlaştırıyor. Elimin üzerinde bir tane siyah kıl çıktı alex yüzünden. Ayrıca dirseğimin biraz üstünde de normalden daha kalın ve koyu renkli birkaç kıl çıktı. Keşke koluma da IPL yaptırsaymışım, çünkü 8 seansta yalnızca %40 azaldı alexle.
Gittiğim yerde diot da var ama daha iyi sonuç veriyor diye bu cihazı kullanıyorlar. Bazı yorumlarda cihazın çok övüldüğünü de okuduğum için başta tereddüt etsem de epey yol katetim aslında. Tüm seanslar bitince kalanlar olursa iğneliye geçicem artık.Tatlim ıpl lazer kılcal damar tedavi makinası o bitirmez, bir süte sonra geri çıkar, uzun süreli ağda diyolar ona zaten gitme ona boşuna diot var ondan önce bak annem gitti geldi hala bitmedi bi süre geçince geme çıktı beni dinlemedi kadın para baydı boşuna
yakınsın.....en güzel ilçelerden biri
Gittiğim yerde diot da var ama daha iyi sonuç veriyor diye bu cihazı kullanıyorlar. Bazı yorumlarda cihazın çok övüldüğünü de okuduğum için başta tereddüt etsem de epey yol katetim aslında. Tüm seanslar bitince kalanlar olursa iğneliye geçicem artık.
Teşekkür ederim :)Benim tüylerde artık ince ve açık renk, diot deniycem. Ama IPL konusunda ısrarcıyım, boşuna gitme derim tatlım