Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar benim tenim aşırı beyaz kıllarım siyah ve kalın . Sizce lazer epilasyon bana uygun mu benim korkum cildim ya yanarsa diye çünkü Güneş'te bile çok ciddi kızarıyorum ..

bende beyaz tenliyim tüylerim de siyah ve kalındı alexandrite lazer yaptırıyorum koltukaltı ve genital bölgeye sonuçtan oldukça memnunum koltukaltı tüylerim daha ince olduğu için bitmesi daha uzun sürüyor yine de çok az koltukaltım 2 ayda genital 2.5 ayda çıkıyor şuan ve oldukça inceldi tavsiye ederim

kızlar kontrole gittiğimde alex. cihazı değilde dioede mii ne salakça bişeyle kontrol atışı yapılar canım yandı ve bacaklarımın bazı bölgeleri yandı çok sinirlendim alex. yapan bayan yoktu benimde o an beynim durdu sanki başka cihaz oldugunu gördüm ama kontrol die pek önemsemedim ama bi dahaki seans için tövbe alex.den başkasına dokundurmam bacağım yanmış olamaz ya gerçekten alex.den başka cihazlar işe yaramıo kıza söylüycem tekrar gittiğimde allahtan paket kısmını o gün yaptırmadım oramıda yakıcaktı salak kadın ilk gittiğiniz ve konuştugunuz kişiden başkasına dokundurmayın gelişi güzel oluo olmuo benden söylemesi bacağım şu toplamış

Kaç seans yaptırdınız ? Artık azaldı mı tüyleriniz

kizlar ben yurtdisinda yasiyorum.. illaki alex cihaz istedigim icin ve burada pahali oldugu icin istanbulda bir kampanyadan yararlanmak istedim ve gittikte yaptiririm 2-3 ayda bir giderim dedim..ama malesef gidemiyorum..ve ben tüm bacak genital ve koltuk alti tedavi oldum..gel gelelim 3 ay oldu ve genital koltuk alti hic lazer olmamisim gibi eskisi gibi cikti normal mi ?
bacaklarim ise yer yer cikti tek tük cok fazla degil ve tüylerim normalinden uzun uzun ciktilar..
simdi istanbula gitsem sadece koltuk alti ve genital 2. seans yaptirmak durumunda olucam...

bukez yurtdisina geri dönünce bacaklar cikicak..ben ne akla hizmetse hepsini ayni anca cikar diye düsünerek istanbulda baslamistim..tek gidisle en azindan tüm bölgelerin seansini yapabilseydim sorun yoktu yine neyse..tüm seans masrafinida ödedim, geri vazgecemiyorumda smdi..geri iade yaparlarmi onuda bilmiyorum.

diyecegim o ki bölgelerin ayri ayri uzamasi ve normalinden daha uzun uzamasi normal midir sizdede öyle mi oldu ???

diger en önemli bilmek istedigim sey ise su..simdi uzadi o tüyleri jiletle alabilirmiyim ? bir arkadsimin dedigine göre jiletle alabilirim..cünkü öyle yada böyle en az 3 kez lazer gören tüyler zaten yok olmaya mahkum? bende cok uzadigi icin makasla kisalttm..lazer yerindeki bayan öyle demisti..

Bir senedir alex. Lazere gidiyorum 6.seansim bitti ilk üç seansım mükemmeldi iki ay tüysüz geziyodum 4. Seanstan sonra bozdu tüylerin dökülmesi azaldı batıklar arttı aldığım pakette bitti üstelik alt bacak koltuk altı ve genetaldi yeniden paket aldim mecburen çünkü bitmedi söyleki son seansıma gec gittim 3 ay sonra ve bitti sandığım tüyler hep çıkmış yaptırdım gittim dökülme cok az oldu kontrolde yapan kadın tekrar vurmak istemedi tüylerin sararmış artık makina görmüyo dedi benden taysiye asla baslamayın cok pişmanım 6 seans daha gidicem bakalım sonuç ne olacak ama inceltmekten baska bir ise yaramadığına kanaat getirdim

Ben bahcelievler 7 caddede bi merkeze gittim işlerini cok profesyonel ve cok steril yapıolar alexandrite cihazları hava üflemeli ve son sistem bilgisayarlı felan koltuk altı ve genitale 1000 tl ödedim kampanya ile 5+ 1 6 ana seans 6 ara seans kontrol ama seans gbi calşıolar 12 gn snra hidyrdm kntrole 1200 tl yerine 1000 tlye yaptrydm ve ck memnunum son seansına gidicem ocakta genitalin alt kısmında 6 7 tane var sadece onlarında sarı OLDUĞUNU ve nemli bölge oldugunu solediler büyünden bitmicrgni sldler ben cok memnun kaldm sevgimedlife ve ekibinden

Ankarada önerebileceginiz lazer merkezi var mı kızlar? ?
Ben Tunalıda bie dermatolog Şale Hocaya gidiyorum çok memnun kaldım alexandrite cihazı ile yapıldı 6 seansta neredeyse bitti gibi, seanslar arasındaki zaman da giderek arttı, şimdi 4-6 ay arası gidicem büyük rahatlık özellikle yazın herkese tavsiye ederim, kadınlar için bulunmuş en müthiş icat :)

Ben de yaptırmayı düşünüyorum bu başlıkta bayağı iyi bilgi verilmiş sağolun kızlar okuyacağım biraz.

Ümitköy 8.caddede dr İlker Yörük var este Ankara klinik 100 Watt lık tek Alexandrite modeli olan amerikan Epicare markasını kullanıyorlar ayrıca esmer kişiler için Yada ince Kıllar için 130 wattlık fotona ndyag kullanıyorlar 10 yıllık lazer ekibi öneririm kolaltı tüm genital 6 seans 600 tl telefonları 2403999 özellikle nurhan hanımla görüşmenizi öneririm

Merhabalar,

İstanbulda önerebileceğim merkez Estevia Estetik ve Güzellik merkezi ve Tıp Merkezi. Harika bir yer tertemiz , çalışanları güleryüzlü.Çengelköydeydi 2012 yılında lazere gitmiştim çok memnun kaldım, son teknoloji cihazları kullanıyorlar.. Mayıs 2014 de Çekmeköye taşınmış cilt bakımına hala gidiyorum Süperr. Hem kaliteli hem uygun Şiddetle tavsiye ederim.
Tüm çalışanlarına teşekkürler tekrar tekrar.

Lazer Epilasyon konusunda isterseniz size yardımcı olabilirim hanımlar..ıpl artık nesil olarak büyükbabanız olarak düşünün o kadar yaşlı ve 3. sınıf bir cihazdır kıllara hiç bir etki etmediği gibi boşa verdiğiniz parayla çözümsüz ortada kalırsınız. Yüz bölgesi normalde çok geç biten bir bölgedir çoğunlukla 2-3 yıl sürer ama azalır uzun süre oldukça rahat edersiniz. ben tüm vücut t.bacak gen.k.altı yüz ve kollarım için gittim. kollar 8 seanta biterken t.bacak gen. kaltı 4-6 seans aralıklarında bitebiliyor bende erken bitti fakat herkesin hormonal ve genetik yapısı farklı olduğu için bu seans sayısı değişebiliyor size önerim öncelikle güzellik merkezilerine gitmekten vazgeçmeniz uzman dr. ve uzman ekibi olan polikilinikleri tercih ederseniz em steril bir ortamda hem güvenilir bir yerde hemde cihaz kalitesi önerim Alexandrite Pro olan son nesil dedikleri cihazla işleminizi yaptırmanızdır. Oanlamda ben kalitesinden hijyen ve ekibinden çok memnun kaldığım Eskomed polikliniğini öneririm. Ayrıntılı bilgi isterseniz yine her türlü konuda bilgi verebilirim

arkadaşlar eskişehirde lazer epilasyon için önerebileceğiniz yer var mı ?

Arkadaşlar suan da sevgi Medlife da indirim varmş sezona giriş kampanyası yapmişlar tüm vücut 3000 tl yerne alexandrite ile 2500 12 seans ms 6 ana 6 ara hemde kredi kaftanda taksit yapıolar numarası 03122126050 Bahçeli'nin 7 caddesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…