- 8 Nisan 2013
- 2.875
- 2.540
- 178
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.401
Kızlar benim tenim aşırı beyaz kıllarım siyah ve kalın . Sizce lazer epilasyon bana uygun mu benim korkum cildim ya yanarsa diye çünkü Güneş'te bile çok ciddi kızarıyorum ..
bende beyaz tenliyim tüylerim de siyah ve kalındı alexandrite lazer yaptırıyorum koltukaltı ve genital bölgeye sonuçtan oldukça memnunum koltukaltı tüylerim daha ince olduğu için bitmesi daha uzun sürüyor yine de çok az koltukaltım 2 ayda genital 2.5 ayda çıkıyor şuan ve oldukça inceldi tavsiye ederim
Kaç seans yaptırdınız ? Artık azaldı mı tüyleriniz
Genital bolgenin 10 gune kadar dokulmesi gerekmez mikol altı 5 seans oldu , genital 3 bölge ama oldukça incelme ve azalma oldu tüylerimde
Genital bolgenin 10 gune kadar dokulmesi gerekmez mi
Tmm bn anladim yani s9rumun cevabini aldim tesekkur ederim1 hafta içerisinde dökülüyor ama demek istediğini anlamadım genital bölgede 3 seans oldu , kol altı 5 seans
Ben Tunalıda bie dermatolog Şale Hocaya gidiyorum çok memnun kaldım alexandrite cihazı ile yapıldı 6 seansta neredeyse bitti gibi, seanslar arasındaki zaman da giderek arttı, şimdi 4-6 ay arası gidicem büyük rahatlık özellikle yazın herkese tavsiye ederim, kadınlar için bulunmuş en müthiş icat :)Ankarada önerebileceginiz lazer merkezi var mı kızlar? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?