Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

alexandrite tipi en sağlıklı olanı tabi ama ben salonlarda yaptırmak yerine evde yapmayı tercih ederim yine de ... acaba lazer salonlarında sadece yüzümü yaptırsam olur mu?

arkadaşlar ben bu yıl gibi lazer yaptırmayı düşünüyorum.. ağda yapmaktan da nefret ediyorum ve ben de alerji yapıyo..... şimdiden yüzümü ve vücudumu traş etsem sorun yaşar mıyım? zaten er ya da geç lazer muhakkak olacam..

Yüz Bölgesi'ne girmek sakıncalı diolar

yüz bölgesi için sadece 2 seans diode lazere aldılar sonra iğneli epilasyona geçirdiler 5 seans da ona girdim tüylerim bitti....
sevindim canm. ama anlamadığım neden önce diode lazer sonra da iğneli epilasyon yaptılar.? Sadece diode lazer yapılsaydı sonuç alınmaz mıydı? ben cildm kızarık ve çok hassas olduğu için iğneliyi terch etmek istemiyorum.. peki yü bölgesi için toplam kaç lira tutuyor

merhaba hanımlar. bende lazere başladım 2ay önce ilk seansıma gittim ama hala özelliklebacakta o lazerin gördüğü tüylerim dökülmedi cildim kuru olduğu içinmiş bi de ilk gittiğimde nemlendirici krem almıştım onu düzenli olarak olmasada duştan sonra kullanıyorum. şimdi tekrar randevum ilk seansımdan 3.5ay sonra oluyor sizde de böyle bir sorun oldu mu? tek sebebi cildimin kuru olması mı? bilginiz varmı?

size niye seans arasını 3,5 ay vermişlerki.bende ilk seanstan sonra 45 güneçirme bir ay sonra gel dediler

size niye seans arasını 3,5 ay vermişlerki.bende ilk seanstan sonra 45 güneçirme bir ay sonra gel dediler
2.ayımda gittim daha dökülmeyi tamamlamamış dedi. yani lazerin gördüğü yanan kıllar dökülmedi bile sebebi de cildimin kuru olmasıymış. toplamda 8seans hakkım var hepsi çıksın öyle gideyim eşimde asker olunca acele etmiyorum.bakalım bekliyorum.

ilk defa duydum biraz araştır istersen lazerin gördüğü yerler nasıl dökülmez ki

Mrb kızlar bende bikini bölgesi için alex lazer başlamayı düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Nasıl oluyo acı veriyo mu?

arkadaşlar ben tunalıhılmı caddesınde ozel bır klınıkte yaptırıyorum.cok memnunum jılet yapmıyorlar ve 3 ayda 1 gıdıyorum .. 3. seansım cıddı anlamda kıllarım azaldı. alt bacağım ve kol altım bıttı..genıtalde tek tuk kaldı ust bacakta az bısı kaldı tavsıye ederım

Mrb kızlar bende bikini bölgesi için alex lazer başlamayı düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Nasıl oluyo acı veriyo mu?
Mrb cnm bende yaptiriyorum ilk seansim cok az acidi sonra 15 gun araliginda kontrole cagirdilar tekrardan attilar. Jilet yapmadilar once ndyag diye cihazla attilar ince ve sari tuyu goruyormus uzerine alex denen cihazla taradilar. Seanstan çıktığımda tertemizdim:) ilk seans yuzde30 azalcak dediler inanmamistim 3. Seansimi yaptirdim alt bolgede cikiyo ust taraf bitti:):) birde uc ayda bi cagiriyolar .randevudan 1 gun oncede ariyolar ilgi alaka cok guzel cok memnunumm tavsiye ederim

Gittiğin yer istsnbulda mı canm. Bide genitalin seansı ne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…