- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.381
Canım benim gittiğim yerdeki kadın avuç içi gibi olmaz dedi aynı dilden konuşuyorlar demekki ama bana senede bir kez uyanmaması için die bişey demedi sonuçta bitiyor uyanma ne alaka anlamadım ..
Aynen bende göbek bölgesi içinde yapalım dedim sadece göbek deliğinin kenarına yaparım diğer yerler olmaz kalınlaşır dedi onlar ne olcak yanikaldık böylee göbüşlerle
merhaba ben de ilk defa tam geçen hafta koltuk altıma lazer yaptırdım alex.ile .
benim sorum şu : ayın 12sinde kontrole gdeceğim o zamana kadar almamam gerek değil mi? baya uzadı da :S
bu sıcaklarda hem kısa kollu giyemiyorum hemde koltuk altım gözükmeyecek şekilde olan kıyafetler giymekten şimdiden sıkıldımm.keşke ekimden sonra felan başlasaydım.(
Artık sonbaharın gelmesiyle ben de başlamak istiyorum şuan en iyi cihaz sanırım bu lazerde.. gittiğim bir yerdeki kişi en acı veren cihazın alexandrite olduğunu söyledi ama bilemedim çok mu acıyor gerçekten
bu arada lazer epilasyon fiyatları hakkında çok bir bilgim yok arkadaşlar görüştüğüm bir yer koltukaltı+genital bölge için 8 seansa toplamda 360tl gibi bir fiyat verdi normal midir ?
kızlar bende lazer yaptırmak istiyorum.ama neye göre cihaz seçiminde bulundunuz? hiçbir fikrim yok.bir de tahmini 1 seneye biter mi? ne kadar süre veriyorlar? son olarak seans aralıkları kaç ayda bir oluyor?
Arkadaslar benim lazere gideli 6 gun oldu ozl bolg tuyler hala dokulmedi ayni duruyor koltuk alti vebacaklarimda cekince elime geliyor ama diger yerler ne zamb dokulmeye baslar ki
canım bende geçen ay başladım gittiğin yer zaten senin ten ve kıllarına göre aneliz yapıo benmki siyah kıl beyaz ten alex. cihazinı kendi dediseninde öyle ise sende alex cihazını iste benm bildigim ve duydugum en iyi cihaaz o şuanda benm ki nisan mayıs arasında biticek inş. öyle söylediler sende hemen başlarsan mayıs haziran gibi bitirirsin tabi gidicegin yer önemlii seçimini iyi yap güzel bi yere git :):) inş. kurtulursun
bende beyaz tenliyim:) bilerek bu sene bronzlaşmadım da çünkü leke oluyormuş sanırım.bir de cihaz görmüyormuş.bazıları 2 senedir gidiyorum sonuç alamadım yazmış.bende tedirgin oldum.hem bir sürü para hemde ciddi bir vakit sonuçta.siz nasıl bir yerde yaptırıyorsunuz? hastane de mi güzellik merkezinde mi? henüz araştırmalara başlamadım ben ama iyi bir yere gitmek istiyorum
Canım ankara da özel bi polikinlikte yaptırıyorum bende arkadaşımın tavsiyesi oda geçen sene eylülde başlamış bizim gibi beyaz tenli ve siyah kıllı :):) onunki haziranda bitmiş ve bu sene o kadar rahat ettiki anlatamam benim bulunduğum yerde bi çok yer var ve kampanlar indirimler ama bende güvenemedim oda bana biraz parası tuzlu ama sonuç mükemmel dedi ki gözümlede gördüm bacakları falan süper batıksız ve pürüzsüz bende ona uydum aynı yerle anlaştım lazere başlamadan hemen hemen 1 ay önce komple jiletledim kendimi kılları siyahlaştırdım ve kalınlaştırdım alex. daha iyi görüomuş ve gittiğim yerdeki kız bile süper olmuş dedi cihaz iyi gördü hissettim yanibugunde ilk kontrolüm var iyi sonuç için biraz parana kıyıcaksın ben öyle yaptım tekrar tekrar sürünmektense orda burda sonuçta iyi olursa deme keyfimeeee :):)
Cok tesekkur ederimcanım benimde aynı oldu 10 - 11 gün sonra başlıo orası iç çamaşırında görüosun ve kese yapınca direk belli biraz daha beklersen görüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?