• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

sevindim canm. ama anlamadığım neden önce diode lazer sonra da iğneli epilasyon yaptılar.? Sadece diode lazer yapılsaydı sonuç alınmaz mıydı? ben cildm kızarık ve çok hassas olduğu için iğneliyi terch etmek istemiyorum.. peki yü bölgesi için toplam kaç lira tutuyor :KK64:
diode lazer ince siyah tüylerde başarılı açık renk kıllarda o da sonuç vermiyor .. iğneli kesin çözüm ..

ümitköy esteankara klinikte tüm bacak kolaltı genital 6 seans 1590 epicare alexandrite ve fotona nd/yag teknolojisi 2403999 dan bilgi alabilirsiniz

Merhaba, tam geçen hafta bugün lazer yaptırdım, alex ile, koltukaltı ve genital, bir hafta oldu yani, ve dedikleri gibi bugün kıllar dökülmeye başladı, yani elimle tuttuğumda direk elime düşüyor kıllar, bayağı da geldi, dökülen her kıldan tamamen mi kurtulmuş oldum, yani döküldüğü öldüğü anlamına mı geliyor, yoksa kılın kökü ölsede ölmesede lazer tutuldu diye hepsi mi dökülür.

arkadaslar utuleme sıstemıyle ılgılı konusuyorum.gırdıgınız ıslem 1,5- 2 saat arası surmeli tum vucut ıçın.eger ısleminiz 1 saat suruyorsa ki bunu cok rahat yapabılıyorlar o zaman ıslem hıcbırseye yaramıyor. İşlem dogru duzgun yapıldıgı taktırde 2 hafta sonra kıllar dokulmeye baslar ve toplamda 1 ayı bulabılır.ne ponza ne peeling ne de kese ye hıc gerek yok. Kendılıgınden dokulmuyorsa kıllar o işlem safsaklanmış demektır.ıc camasırınızda 2 hafta ıcerısınde dokulmeye baslayan kıllar goreblmenız lazım.alexandrıte ıcın konusacak olursam utuleme dururken neden alex e gırersınız onu da anlamış degılım.hem canınız acıyor hem de yanık ve leke rıskını goze alıyorsunuz.ben utulemeden 1seans gırdım ve ılk seansa ragmen sonuc yuzde 60.ayrıldıgım sektor bu işlemler uzerıneydı( bır seansın ucretını de maasımdan kestıler o da ayrı bır sınır bozucu taraf aslında)herturlu sorunuza detaylı cevap verebılırım.saglıcakla kalın.ve lutfen rıcam arastırın
Merhaba bu konu hakkında bilgi sahibi olan birini aradım sanırım siz bana yardımcı olabilirsiniz. Ben evde ipl lazer Remington 6000 aldım ama şimdi yorumları okuyorum ipl sistemi ile tüğler inden kurtulanda var yada tüpleri geri gelende hadi tüyler in geri gelmesini geçtim birde ayva tüyleri kalınlaşanlar var. Aynı şekilde alexandrite ile de aynı sorunları yaşayanlar okuyorum. Bugün bir arkadaşımla görüştüm yaklaşık 6 yıl önce genital ve koltuk altı yaptırmıştı genitalde çok az çıkmaya başlamış sanırım Hamilelikten dolayı ama koltuk altı hala temizmiş ama hangi makine olduğunu bilmiyor. Aldığım makina yı açmadım iade şansım hala var. Siz bana bu konuda bir fikir verebilecekmisiniz. Herşeyi bir kenara bıraktım ipl kullanıp daha sonra eskisinden daha fazla kıla sahip olduğunu yazanlar var.

Arkadaslar ben dr gecen hafta alexandrite lazer epilasyon yaptirdim 1 hafta oldu hala tuyler dokulmedi onceki gittigim yerde 3 gunde dokuluyordu. Normal mi acaba 1 haftada dokulmemesi?

kızlar merhaba bugun özel bir hastanede bu cizhazla tedavi gördüm ama ayaküstü ve göbeğimin orstasındaki tüyler içinkoyu seftali tüyler var göbegimde sarartıcı krem kullandıktan sonra oldu orumları okudumda ayak üstündede ince uzun koyu renkli tüyler var göbek bölgem de öyle karar veremedim napmalıım daha kötü olur dıyorlar

kızlar benim size önerebileceğim tek cihaz alexandrate nın en sonra çıkan gentlelasepro olur..4.seansa girdim tüylerim neredeyse bitti.ben İstanbul hasekide ürorad dermatoloji polikliniğine gidiyorum.ilgi alaka süper :)

Selam bu elizz diye bir cihaz varmış duydunuz mu buna başlıycam att medikal e bağlıymış internet sitesini okudum ama bunu bilen varmı

ben de şuan alexandrite lazer yaptırıyorum bacak-koltukaltı-genital. 3 hafta oldu yaptıralı. genitalimde kıllar dökülüp tekrar çıkmaya başladı ama 15-20 tane falan dökülmeyen kıl kalmıştır bunun sebebi nedir? 6 seans ücretini peşin ödemiştim.

ankarada lazer yaptırıp memnun olan varsa özelden yazarsa çok sevinirim.

Selam bu elizz diye bir cihaz varmış duydunuz mu buna başlıycam att medikal e bağlıymış internet sitesini okudum ama bunu bilen varmı
yanılmıyorsan eliz foto ısık sıstemı yanı gecıcı bı cözüm .tuyler ılerde cıkabılıo.sen arkadasların dedıgı gıbı alexadrıt denen cıhaza gıt bence o cıhaz en ıyısı.

ben de şuan alexandrite lazer yaptırıyorum bacak-koltukaltı-genital. 3 hafta oldu yaptıralı. genitalimde kıllar dökülüp tekrar çıkmaya başladı ama 15-20 tane falan dökülmeyen kıl kalmıştır bunun sebebi nedir? 6 seans ücretini peşin ödemiştim.

ankarada lazer yaptırıp memnun olan varsa özelden yazarsa çok sevinirim.[

ankarada lazer yaptırıp memnun olan varsa özelden yazarsa çok sevin

ankarada lazer yaptırıp memnun olan varsa özelden yazarsa çok sevinirim.
özelden yazamadım hata olusuo .sana lzr epılasyon tuy tedavı bırımını onerırırım .eger gıdersen gönül hanım dıye bırı var o cok yardımcı oluyo.istersen adresını verebılırım.bız işyerımdekı arkadaslarla gıdıyoruz bı sıkıntımız yok.önerebılırım

Ben özel bölge kol altı ve şimdide yüze başladım yanlız yüzmde göz çevrelerinde kabuklanma oldu normalmi sizce

Ankarada önerebileceginiz lazer merkezi var mı kızlar? ?
ben ve arkadaslarımın
Ankarada önerebileceginiz lazer merkezi var mı kızlar? ?
arkadaşım lazer epılasyon tuy tedavi birimi var cok ucuz komple alexadrıte ıle 1500 tl ye basladım bıtene kadar.önerırım ben cok memnunum.gönul hanımla görüs derim.o bayan cok bilgili.ıkıyuz otuz kırk cıft sıfır numaraları.

Ben Tunalıda bie dermatolog Şale Hocaya gidiyorum çok memnun kaldım alexandrite cihazı ile yapıldı 6 seansta neredeyse bitti gibi, seanslar arasındaki zaman da giderek arttı, şimdi 4-6 ay arası gidicem büyük rahatlık özellikle yazın herkese tavsiye ederim, kadınlar için bulunmuş en müthiş icat :)
bende kızılayda epılasyon tuy tedavi birimine gidiyorum gönül hanım dıye bı tuy tedavı uzmanı öneririm.ıkıyuz otuz kırk cıft sıfır numarası

Arkadaslar simdiye kadar denediklerimi sizlerle paylasmak istiyorum. 5-6 sene önce IPL ile tüm vücuda basladim.. Herhangi bir faydasi oldumu? HAYIR!! Aksine Göbek,bel,gögüs ve bogaz gibi yerlerde ince denilebilen tüyler sakala ve sert killara dönüstü:Bu nedenle IPL den uzak durun derim. Bosuna onca para ve iki yilim bosa gitti.Gecen sene Alexandrite le basladim. Tabi ayni hatayi yapmamak icin bir kac bölge ile basladim. Koltuk alti ve bogaz: ikiside 5-6 seans sonra tamamen bitti diyebilirim. bir kac ince tüy seklinde cikanlar var, onuda zaten Alexandrite cihazi görmüyor. Etkisini gördügüm icin suan bacaklar,kollar,genital bölgesine yaptiriyorum. Göbek,gögüs, ense ve kaslara igneli epilasyona basladim.Bu bölgelere önceden lazer,agda vs. yaptirdigim icin tek seferde maalesef bitmiyor bende. Bu yüzden Sakin bu bölgelere Lazer yaptirayim demeyin,hic bir faydasi olmuyor, hatta onun disinda etrafa sicriyor. Ki bunu zaten Lazeri yapan uzmanin belirtmesi gerekiyor. Önümüzdeki hafta komple sirtima igneli epilasyon yaptirmayi düsünüyorum. Keske dayanabilsemde her tarafima igneli epilasyon yaptirabilsem....

arkadaslar bu sıtedekı bılgılerden yararlanarak bahsettığiniz lzr epılayon tuy tedavı bırımıne gıttım bıtene kadar 1500 tl ye alexanrıte cıhaza basladım.gercekten gönül hanım cok bılgılı bı bayanmış.önerınız için tesekkur ederım.

arkadaslar bu sıtedekı bılgılerden yararlanarak bahsettığiniz lzr epılayon tuy tedavı bırımıne gıttım bıtene kadar 1500 tl ye alexanrıte cıhaza basladım.gercekten gönül hanım cok bılgılı bı bayanmış.önerınız için tesekkur ederım.
Tüm vücut mu canm? Fiyat baya iyi geldi bana

Back