• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Canım benim gittiğim yerdeki kadın avuç içi gibi olmaz dedi aynı dilden konuşuyorlar demekki ama bana senede bir kez uyanmaması için die bişey demedi sonuçta bitiyor uyanma ne alaka anlamadım ..

Aynen bende göbek bölgesi içinde yapalım dedim sadece göbek deliğinin kenarına yaparım diğer yerler olmaz kalınlaşır dedi onlar ne olcak yani :D kaldık böylee göbüşlerle

Vücuttan vücuda değişiyor canım heralde hormonlardan dolayı tekrardan oluşabilirmiş ama tabiki eski haline dönmezmiş bende anlamadım valla aman bitsinde senede birde atış yaptırırım nolcak ağdayla epilasyonla haftada ayda uğraşmaktan iyidir :KK53:

Göbüş meselesi nolcak hakkatten ? Banada aynen öyle dedi sadece etrafına yaparım dedi. İğneliyi sordum göbek için artırır diyor delik delik iz olur diyor sen ne düşünüyorsun bu konuda canım ? Valla ben ordan da rahatsızım yani aşırı değil ama yine de belli :KK73:

merhaba ben de ilk defa tam geçen hafta koltuk altıma lazer yaptırdım alex.ile .
benim sorum şu : ayın 12sinde kontrole gdeceğim o zamana kadar almamam gerek değil mi? baya uzadı da :S

bu sıcaklarda hem kısa kollu giyemiyorum hemde koltuk altım gözükmeyecek şekilde olan kıyafetler giymekten şimdiden sıkıldımm.keşke ekimden sonra felan başlasaydım. :((

merhaba ben de ilk defa tam geçen hafta koltuk altıma lazer yaptırdım alex.ile .
benim sorum şu : ayın 12sinde kontrole gdeceğim o zamana kadar almamam gerek değil mi? baya uzadı da :S

bu sıcaklarda hem kısa kollu giyemiyorum hemde koltuk altım gözükmeyecek şekilde olan kıyafetler giymekten şimdiden sıkıldımm.keşke ekimden sonra felan başlasaydım. :KK43:(

alma canım kontrol için ben bizzat sordum alıyımmı die alma dedi bendede çıktılar böyle hem batıklar var hemde minik minik kıllar bi kötü duruo alasım gelio ama dokunmuyorum kontrolden sonra alabilirsin benmde ayın 9.da bakalımmm ne olcak

yA kızlar bacaklarımı dün dayanamayıp keseledim hafif hafif ama bu batıklar hala duruo deli olcammm o kadar para verdim böylemi gezcem ikinci seansda daha mı iyi olur kii :110::110:

kızlar tüy sarartma için kullanılan lazeri yaptıranlarınız var mı ? benimde göbek çevremdekiler kollara göre koyu mesela normalde sarısınım ama oradakiler koyu renkte

Artık sonbaharın gelmesiyle ben de başlamak istiyorum şuan en iyi cihaz sanırım bu lazerde.. gittiğim bir yerdeki kişi en acı veren cihazın alexandrite olduğunu söyledi ama bilemedim çok mu acıyor gerçekten :KK1:
bu arada lazer epilasyon fiyatları hakkında çok bir bilgim yok arkadaşlar görüştüğüm bir yer koltukaltı+genital bölge için 8 seansa toplamda 360tl gibi bir fiyat verdi normal midir ?

Artık sonbaharın gelmesiyle ben de başlamak istiyorum şuan en iyi cihaz sanırım bu lazerde.. gittiğim bir yerdeki kişi en acı veren cihazın alexandrite olduğunu söyledi ama bilemedim çok mu acıyor gerçekten :KK1:
bu arada lazer epilasyon fiyatları hakkında çok bir bilgim yok arkadaşlar görüştüğüm bir yer koltukaltı+genital bölge için 8 seansa toplamda 360tl gibi bir fiyat verdi normal midir ?

benim gittiğim yerde fiyatlar şöyle (seans+kontrol) koltuk altı için 35 , genital 50 tl. benim gittiğim yere göre baya uygun yani

kızlar bende lazer yaptırmak istiyorum.ama neye göre cihaz seçiminde bulundunuz? hiçbir fikrim yok.bir de tahmini 1 seneye biter mi? ne kadar süre veriyorlar? son olarak seans aralıkları kaç ayda bir oluyor?

Arkadaslar benim lazere gideli 6 gun oldu ozl bolg tuyler hala dokulmedi ayni duruyor koltuk alti vebacaklarimda cekince elime geliyor ama diger yerler ne zamb dokulmeye baslar ki

Meraba hatunlar ben kesemi yaptım hamamıma gittim geldim kıllarım döküldü başta dökülmez gibi göründü ama gün geçtikçe dmküldüğü gördüm bugün 1.seansın 1. kontorolü var gidicem bakalım aralardan kaçanları yakalasın bakalım bacaklarımda batıklar hala var malisef baya kese yaptım baya ilgilendim ama zamanla demekki inş. olur şuan böyle kontrolden sonra yazıcam

kızlar bende lazer yaptırmak istiyorum.ama neye göre cihaz seçiminde bulundunuz? hiçbir fikrim yok.bir de tahmini 1 seneye biter mi? ne kadar süre veriyorlar? son olarak seans aralıkları kaç ayda bir oluyor?

canım bende geçen ay başladım gittiğin yer zaten senin ten ve kıllarına göre aneliz yapıo benmki siyah kıl beyaz ten alex. cihazinı kendi dedi :D seninde öyle ise sende alex cihazını iste benm bildigim ve duydugum en iyi cihaaz o şuanda benm ki nisan mayıs arasında biticek inş. öyle söylediler sende hemen başlarsan mayıs haziran gibi bitirirsin tabi gidicegin yer önemlii seçimini iyi yap güzel bi yere git :):) inş. kurtulursun

Arkadaslar benim lazere gideli 6 gun oldu ozl bolg tuyler hala dokulmedi ayni duruyor koltuk alti vebacaklarimda cekince elime geliyor ama diger yerler ne zamb dokulmeye baslar ki

canım benimde aynı oldu 10 - 11 gün sonra başlıo orası iç çamaşırında görüosun ve kese yapınca direk belli biraz daha beklersen görüceksin

canım bende geçen ay başladım gittiğin yer zaten senin ten ve kıllarına göre aneliz yapıo benmki siyah kıl beyaz ten alex. cihazinı kendi dedi :D seninde öyle ise sende alex cihazını iste benm bildigim ve duydugum en iyi cihaaz o şuanda benm ki nisan mayıs arasında biticek inş. öyle söylediler sende hemen başlarsan mayıs haziran gibi bitirirsin tabi gidicegin yer önemlii seçimini iyi yap güzel bi yere git :):) inş. kurtulursun

bende beyaz tenliyim:) bilerek bu sene bronzlaşmadım da çünkü leke oluyormuş sanırım.bir de cihaz görmüyormuş.bazıları 2 senedir gidiyorum sonuç alamadım yazmış.bende tedirgin oldum.hem bir sürü para hemde ciddi bir vakit sonuçta.siz nasıl bir yerde yaptırıyorsunuz? hastane de mi güzellik merkezinde mi? henüz araştırmalara başlamadım ben ama iyi bir yere gitmek istiyorum:KK51:

kazıklandım acaba değilmi ? konuşacam gerçi gittiğim yere yakın arkadaşım gitti çok memnun ama bana komplee her yer 2400tl mayısa kadar bitiş dedi inş. bitmezse zaten büyük kavga çıkar sizce nasıl :(:(:(

bende beyaz tenliyim:) bilerek bu sene bronzlaşmadım da çünkü leke oluyormuş sanırım.bir de cihaz görmüyormuş.bazıları 2 senedir gidiyorum sonuç alamadım yazmış.bende tedirgin oldum.hem bir sürü para hemde ciddi bir vakit sonuçta.siz nasıl bir yerde yaptırıyorsunuz? hastane de mi güzellik merkezinde mi? henüz araştırmalara başlamadım ben ama iyi bir yere gitmek istiyorum:KK51:

Canım ankara da özel bi polikinlikte yaptırıyorum bende arkadaşımın tavsiyesi oda geçen sene eylülde başlamış bizim gibi beyaz tenli ve siyah kıllı :):) onunki haziranda bitmiş ve bu sene o kadar rahat ettiki anlatamam benim bulunduğum yerde bi çok yer var ve kampanlar indirimler ama bende güvenemedim oda bana biraz parası tuzlu ama sonuç mükemmel dedi ki gözümlede gördüm bacakları falan süper batıksız ve pürüzsüz bende ona uydum aynı yerle anlaştım lazere başlamadan hemen hemen 1 ay önce komple jiletledim kendimi kılları siyahlaştırdım ve kalınlaştırdım alex. daha iyi görüomuş ve gittiğim yerdeki kız bile süper olmuş dedi cihaz iyi gördü hissettim yani :D:D bugunde ilk kontrolüm var iyi sonuç için biraz parana kıyıcaksın ben öyle yaptım tekrar tekrar sürünmektense orda burda sonuçta iyi olursa deme keyfimeeee :):)

Lazer epilasyon yaptırdıktan sonra kalan tüyleri ağda , cımbız veya epilatörle alırsak tüyler tekrar çoğalıp tekrar çıkıyormu ve ben lazeri koltuk altı ve alt bacağa yaptırmayı düşünüyorum onun yanında şu bölgede de etkisi olur diyen var mı kızlar? :)

Canım ankara da özel bi polikinlikte yaptırıyorum bende arkadaşımın tavsiyesi oda geçen sene eylülde başlamış bizim gibi beyaz tenli ve siyah kıllı :):) onunki haziranda bitmiş ve bu sene o kadar rahat ettiki anlatamam benim bulunduğum yerde bi çok yer var ve kampanlar indirimler ama bende güvenemedim oda bana biraz parası tuzlu ama sonuç mükemmel dedi ki gözümlede gördüm bacakları falan süper batıksız ve pürüzsüz bende ona uydum aynı yerle anlaştım lazere başlamadan hemen hemen 1 ay önce komple jiletledim kendimi kılları siyahlaştırdım ve kalınlaştırdım alex. daha iyi görüomuş ve gittiğim yerdeki kız bile süper olmuş dedi cihaz iyi gördü hissettim yani :D:D bugunde ilk kontrolüm var iyi sonuç için biraz parana kıyıcaksın ben öyle yaptım tekrar tekrar sürünmektense orda burda sonuçta iyi olursa deme keyfimeeee :):)

kesin sonuç alabileceğimi bilsem ben de hiç durmaz yaptırırdım.çok şanslısın iyi bir yer bulmuşsun:)

Kızlar benim tenim aşırı beyaz kıllarım siyah ve kalın . Sizce lazer epilasyon bana uygun mu benim korkum cildim ya yanarsa diye çünkü Güneş'te bile çok ciddi kızarıyorum ..

Back