kizlar ben yurtdisinda yasiyorum.. illaki alex cihaz istedigim icin ve burada pahali oldugu icin istanbulda bir kampanyadan yararlanmak istedim ve gittikte yaptiririm 2-3 ayda bir giderim dedim..ama malesef gidemiyorum..ve ben tüm bacak genital ve koltuk alti tedavi oldum..gel gelelim 3 ay oldu ve genital koltuk alti hic lazer olmamisim gibi eskisi gibi cikti normal mi ?
bacaklarim ise yer yer cikti tek tük cok fazla degil ve tüylerim normalinden uzun uzun ciktilar..
simdi istanbula gitsem sadece koltuk alti ve genital 2. seans yaptirmak durumunda olucam...
bukez yurtdisina geri dönünce bacaklar cikicak..ben ne akla hizmetse hepsini ayni anca cikar diye düsünerek istanbulda baslamistim..tek gidisle en azindan tüm bölgelerin seansini yapabilseydim sorun yoktu yine neyse..tüm seans masrafinida ödedim, geri vazgecemiyorumda smdi..geri iade yaparlarmi onuda bilmiyorum.
diyecegim o ki bölgelerin ayri ayri uzamasi ve normalinden daha uzun uzamasi normal midir sizdede öyle mi oldu ???
diger en önemli bilmek istedigim sey ise su..simdi uzadi o tüyleri jiletle alabilirmiyim ? bir arkadsimin dedigine göre jiletle alabilirim..cünkü öyle yada böyle en az 3 kez lazer gören tüyler zaten yok olmaya mahkum? bende cok uzadigi icin makasla kisalttm..lazer yerindeki bayan öyle demisti..