Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

hmm, cvp için teşekkür ederim. ben de tam olarak bahsettiğin yerdeyim 3 bölge için toplam ödenecek rakam bu dimi, bitene kadar yani? tek seans ücreti ise epey fazla zaten.

selam kızlar hepinize..

toplamda 8 seans olan alexdtr lazerimin bugün 7. seansınıda bitirdim.. memnunmuyum evet hemde çok.. ben bu işe kalkışmadan önce çok yakın arkadaşım ıdot kullanan bi kuaför salonuna yaptırdı onun şansından mıdır nedir kızın lazeri biteli 2 yıl oldu kaymak gibi 1 tane bile çıkmıyor hemde 1000 tl vermişti.. buna rağmen ben yinede alex. olsun dedim ( adını özelden yazabilirim isteyene reklam olmasın ) yalnız genitalde azıcık çıkıyor ayva olarak zaten yapanların kendiside söylüyor alex. epilasyon daha doğrusu hiçbir güç kılları yada tüyleri %100 bitirmez bunun garantisini vermiyolar yani isterseniz bin seans olsun insan vucudunu tüketmek kolay değil yalnızca %95 azaltır.. yani diyeceğim o ki; kesinlikle alex. çok uzattım biliyorum kusura bakmayın

slm arkadaşlar ben size başımdan geçenleri anlatim.benim düştügüm duruma sizde düşmeyin . sözde polikinlik olan biyere gitim vali cadesinde güya doktor var hemşire var diye orayı seçtik.ben sırt,popo,göbek tüyleri için gitim tüylerim ince koyu tüyler 4 seansatn sonra popo ve sırtımda tüyler azaldı tek tük kalmıştı 5. seans bitikten sonra 2 aydan sonra baktım sırt ve popomdakı tuylerde artış oldu yani tüylerimi tekrardan azdırdılar .bundan sonra araştırma yaptım megersem ince tüylerde bu cihaz başarılı deyilmiş ve artırma olasılıgı varmış sırt popo bu yerlerdeki tüyler derin yerleşimli tüyler oldugu için aleks etkili deyilmişş .ama bunlar elerinde diger aletler (diod,nd yağ)olmasına ragmen beni bu cihazla seanslarımı yaptılar .amaçları seans sayısı artırıp dah fazla para kazanmak .hakmı helal etmiyorum onlara hem madi hemde manevi cok yıkıldım .gidip derdimi anlatıgımdada bide teryagı gibi üste çıkıyolar derdin nedir diyolar ne istiyosun diyolar böyle insanlara ne denir sizce .neyse eger adanadan lazere gidecek arkadaşalr olursa bu yere giderken birkaç sefr düşünsünler.mail adresimi yazcam bu yerin nere oldugunu merak edenler olursa sedimentary2@hotmail.com

merhaba ben de ank.da bir tıp merkezinde lazere başladım. alex. epicare makine. bacaklarım ilk seansta azaldı. 2 hafta önce kontrol atışı yaptılar hala uzamadılar. dipleri var azıcık. göbeğim çok azaldı. yüzümde çene altım aynı, bıyık azaldı. kol altım azaldı. en çok bacakta sonuç aldım. genitalin üstleri azaldı ilk seans ve kontrolden sonra ama altları kaldı
bugün 2.seansı yaptırdım 15 gün sonra kontrol. öyle. tüm vücut 450 ama göbek ve makat sayılmıyor bunlardan ayrı ücret alıyorlar. tüm yüz 100, koltuk altı 50 lira misal. genital 100 lira.
jilet kullanma dediler en çok bu sevindirdi zaten rahatsız edecek kadar uzamadılar. bir tek genital uzuyor alt kısımları özellikle, orayı jiletleyip gidiyorum. yüzümdekileri makasla kesiyorum. bacaktakiler makasla bile kesilmeyecek kadar kısa, uzamadı.

Son düzenleme:
kızlar birşey soracağım, ben arkadaşlarımdan aldığım bilgiyle bugünkü ilk alex seansıma tüylerin hepsini bi güzel jiletleyerek gittim. lakin tam seansa başlayacakken uzman hanım, olmaz bu dedi, tüylerin kirpik boyu kadar falan uzun olması gerek dedi. 15 gün sonraya öteledi seansımı. 15 gün boyunca da hiçbişeyle alma kısaltma sakın dedi.

böyle mi oluyor bu makinayla? :26: benim bi sürü arkadaşım lazere gitti şimdiye kadar, hepsi öncesinde kesiyordu jiletle iyice? :26:

beni aydınlatır mısınız bu konuda?

Arkadaslar alexsandrite sistem ulase Ip epilasyon sistemle yaptıran arkadaşlar varmı yada bilgisi olan bu alet Ipl mi yoksa lazer epilasyonmu başlıgı dikdörtgen ve windows sistemiyle calisiyormus

Slm makinanızın tam ismini yazarmısiniz rica etsem.ben bir yerde baslamayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim makinanin ismi alexandrite sistem ulase İp epilasyon sistemmis.cevap yazarsaniz sevinirim.

arkadaşlar ben de istanbul sarıyerde estetisyenlik yapmaktayım....alexandrate kullanıyorum....sorusu olan arkadaşlarla ilgilenmeye hazırım...indirimli fiyatlarımızla hizmetinizdeyiz.....

Slm alexsandrite sistem ulase Ip epilasyon bu makine hakkinda bir bilginiz varmi nasil bir makinadir.başligi dikdörtgen ve üzerinde tablet var windows sistemi ile calidiyormus.

ben 5. seans k. altı , 4. seanste genitale gıttım ortalama 7-10 arası kontrole gıdıyorum.

seans aralarım yaklasık 45 gun falan. sonuc olarak koltuk altım da %70 azalma var ama hala ınce tuyer cıkıyor.
genitalde azalma neredeyse yok dıyebılırım, sadece ıncelme var..

son ıkı seansım kaldı paket almıstım egerkı bıtmezse bırakacagım..!!

Merhaba arkadaşlar, esasında uzun zamandan beri sizleri takip etmekteyim.Açıkçası çokda faydalı şeyler öğrendim sayenizde.
Ancak bugun o gün diyip ilk mesajımı atıyorum :)

Öncelikle merak ettiğim bir konu var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bugün alex lazer ile çene bölgesi ve genital bölgeye 1.seans işlemi uygulandı. 3-4 sene önce çene bölgesine alex ile 8-9 seans yaptırmıştım ancak işe yaramadığı gibi ciddi anlamda çoğalmalar olmuştu.Bugün gittiğim yere bu durumdan bahsettim.Bana " alex'in bu makinasının kalın kılları gördüğünü inceldikten sonrada diode lazere geçiceğimizi söylediler.Diode lazer ince kılları daha iyi görüyormuşşş!!!" Israrla alex'i istemiyorum dememe rağmen...

Ayrıca; 6seanslık paket genital ve koltkaltı =300tl dediler.Onu çene bölgesi ile değiştirebiliriz dediler.Ancak bu durumda kontrol seanslarına gelicekmiyim dediğimde " hayır sadece ayda 1 kere gelmeniz yeterli " gibi laflar ettiler. Henüz paketi almadım.Açıkçası henüz tam olarak güvenemiyorum.
1. Diode lazer kalın ve ince tüylere aynı oranda etkili değilmi? Daha önce alexin çene bölgesine yaptığı tahribat malum. Bu yeni alexde olsa Yeniden sarı olanları siyahlaştırma ihtimali yokmu ?
2. Böyle paket alan arkadaşlar kontrol seanslarına gitmiyormusunuz ? Bu bir gereklilik değilse paket almayanlar neden 15günde bir kontrol atışlarına gidiyorlardı.Çünkü kendimden biliyorum.Bende paket almamıştım daha önce ve kontrol seanslarına gidiyordum.

Lazere uzun zamandan beri gitmediğim için benmi birşeyleri kaçırdım acaba diye size danışmak istedim :)

Benim hic aklimda yoktu aslinda ama bugun arkadasimla bilgi almak icin gittik..tum vucut 300tl..ben hic niyetim yokken ve hic arastirmadan sadece genital yaptiriyim dedim 50tl..persembeye ilk randevumuzu aldik..ama burda az cok okuduklarimdan alex yaptiricaz bu arada ama detayini cokta bilmiyorum acidigini,tamamen bitirmedigini okudum..sizce napiyim??fiyat nasil?kurtulmakta istiyorum aslinda ama kararsiz kaldim...

canım lazer epilasyon yapılacak alan yeri traş makinası ya da jilet ile cımbız tutacak şekilde kısaltman yeterli oluyor. yalnız ince tüylerde sadece alex tecrübemle yazıyorum pek etkili değil. nd:yag + alexandrite duetto ile yaptırdım oldukça memnunum. tek başına alex ince tüylerde bazen etkili olamıyor.

çok uygunmuş ben olsam güvenemezdim sanırım ..ben genitali 200 tl den 150 tl ye düşürdüm seansını .. bilemedim açıkcası:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…