- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.201
bir saat sonra ilk lazer randevuma gideceğim, tırsıyorummmm
cnm nasıl geçti, ben de yarın gidicem, acıdımı?
bi aksilik oldu, randevuya geciktim, o yüzden bir hafta sonraya erteledik, daha gidemedim yanii
erteledikçe daha çok heyecanlanıyor insan :)) ben de iki hafta önce ertelemiştim regl yüzünden. ama şimdi çok heyecanlıyımmmm
aynen yaaaneysee o zaman sen yarın yaz mutlaka olur muu :26:
Slm cnm
Evt sonunda bakirkoyde buldum bi yer alex bi de diod yapiyolar gecen hafta basladim ilk seansa uc bolge genital bacak k alti 1100 anlastim ama paket degil taksitle mak adi epiline alex diye yaziyo baakalim memnun kalirsam devam edicem kadin makinalar killarinizi gorene kadar devam dedi genital cok aciyo onda sonra geciyo dayanabilirim galiba bakirkoyde dedeim ama omurde yani yeri
selam kızlar hepinize..
toplamda 8 seans olan alexdtr lazerimin bugün 7. seansınıda bitirdim.. memnunmuyum evet hemde çok.. ben bu işe kalkışmadan önce çok yakın arkadaşım ıdot kullanan bi kuaför salonuna yaptırdı onun şansından mıdır nedir kızın lazeri biteli 2 yıl oldu kaymak gibi 1 tane bile çıkmıyor hemde 1000 tl vermişti.. buna rağmen ben yinede alex. olsun dedim ( adını özelden yazabilirim isteyene reklam olmasın ) yalnız genitalde azıcık çıkıyor ayva olarak zaten yapanların kendiside söylüyor alex. epilasyon daha doğrusu hiçbir güç kılları yada tüyleri %100 bitirmez bunun garantisini vermiyolar yani isterseniz bin seans olsun insan vucudunu tüketmek kolay değil yalnızca %95 azaltır.. yani diyeceğim o ki; kesinlikle alex. çok uzattım biliyorum kusura bakmayın
arkadaşlar ben de istanbul sarıyerde estetisyenlik yapmaktayım....alexandrate kullanıyorum....sorusu olan arkadaşlarla ilgilenmeye hazırım...indirimli fiyatlarımızla hizmetinizdeyiz.....
kızlar birşey soracağım, ben arkadaşlarımdan aldığım bilgiyle bugünkü ilk alex seansıma tüylerin hepsini bi güzel jiletleyerek gittim. lakin tam seansa başlayacakken uzman hanım, olmaz bu dedi, tüylerin kirpik boyu kadar falan uzun olması gerek dedi. 15 gün sonraya öteledi seansımı. 15 gün boyunca da hiçbişeyle alma kısaltma sakın dedi.
böyle mi oluyor bu makinayla? :26: benim bi sürü arkadaşım lazere gitti şimdiye kadar, hepsi öncesinde kesiyordu jiletle iyice? :26:
beni aydınlatır mısınız bu konuda?
Benim hic aklimda yoktu aslinda ama bugun arkadasimla bilgi almak icin gittik..tum vucut 300tl..ben hic niyetim yokken ve hic arastirmadan sadece genital yaptiriyim dedim 50tl..persembeye ilk randevumuzu aldik..ama burda az cok okuduklarimdan alex yaptiricaz bu arada ama detayini cokta bilmiyorum acidigini,tamamen bitirmedigini okudum..sizce napiyim??fiyat nasil?kurtulmakta istiyorum aslinda ama kararsiz kaldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?