- 30 Aralık 2011
- 357
- 368
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.241
Elexandraite epicare makine.. genital kol alti 10 dk gibi bi surede btti. Ilk seansti.makina hangisi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elexandraite epicare makine.. genital kol alti 10 dk gibi bi surede btti. Ilk seansti.makina hangisi?
Elexandraite epicare makine.. genital kol alti 10 dk gibi bi surede btti. Ilk seansti.
alexandrite epicare de 12 az bir rakam sayılır.benim ki ilk başlama da 14 ile başladı.
18-21.. e kadar yükseliyor.ama 12 az.toplam genital kol altı 15 dakika sürüyor diye hatırlıyorum.
15gun sonra Kontrole gdince soyliyim bari.. az ile baslamanin seans sayisini arttirmaktan baska bi dezavantaji var mi peki? bitsin de sknti yaratmasin ya ..bu arada ben kumralim bembeyaz degilim.. sizin kac seans oldu ve azalma nasil? Bana kontrole gelince de jiletle dediler..burda okuduklarimdan farkli gibi geliyor ama baska yer bulamadim alex olan.. ozel hastane burasi primer hastanesi gaziantepte..
ben 3-4 gün önceden jiletleyip gitmiştim.seansı artırır faydasını göremessin.
bende buğday tenliyim,kıl rengi siyah ama açık renk ve ince kıllara fayda etmiyor.
bide bu makina da son seanslarda nd yağ yapıldı.nd yağ'ın pek faydasını göremedim.
tavsiyem 5-6 seans hatta 4 seansta olabilir gidip iğneliye geç.
açık renkli kılların dökülmesi bir şey ifade eder mi? bendeki açık renkli kılların çoğu döküldü.
deneyip göreceksiniz artık.
ama google dan araştırıp okursanız açık renkli ve ince kıllara etki etmediğini görürsünüz.
aynısını bende yaşadım.lazer süresince dökülüyor zaten hatta işe yaradığını bile düşünebiliyorsunuz
ama en az 3 ay sonra çıkmaya başlıyor.
Ilk seansimi dun oldum ama killar jiletledigim gibi sert hissediyorum boyle olmasi normal degil mi ? Yani uzayacsak ve dokulecek mi?
Ilk seansimi dun oldum ama killar jiletledigim gibi sert hissediyorum boyle olmasi normal degil mi ? Yani uzayacsak ve dokulecek mi?
hiç mi faydasını görmediniz? benim kıllar hep kumral ama kökü beyaz gibi, çoğu da döküldü ama offffffffffffffffffffff.
ben de Şuan güneydoğuda bulunmam nedeniyle, Gaziantep te gidiyorum alexandrite lazere. Koltuk altı, genital ve yarım bacak için gidiyorum. Koltuk altı için 50, yarın bacak için 200 genital için 150 veriyorum tek seansa. İzmir' de başlamıştım aslında alexandrite' a. Alsancak' ta ünlü ve tercih edilen bir yerdi gittiğim yer, ancak ben buradaki kliniği daha çok beğendim, çünkü çok daha dikkatli ve titiz çalışıyor kadın. Fiyat olarak İzmir' de verdiğim fiyatla aynı fiyat, ayrıca aşırı kalabalık da değil....
ben daha once ıpl yaptırmıs bırı olarak sunu soyleyebılırım kı ıpl ın tuylerı uyutmaktan baska bı faydası olmuyor 2 yıl gecmeden hepsı tekrar cıkıyor sımdı alexandrate yaptırıyorum ve gayet memnunum tuyler 20 gune kadar dokuluyor ve sımdı 2. ayıma gırmek uzereyım ve tek tuk geldı daha ılk seansım ama faydasını goren arkadaslarım var alex kalın ve sıyah tuyde ıyı ama ust bacaktakı gıbı ıncede dıodun ıyı oldugu soylenıyor ve sarı tuylerı alex degıl dıod daha ıyı goruyor
Canım seanslarından sonra kontrol seansına da çağırıyorlar mı? Yani diyelim bu ay 1. seansın, 15 gün sonrası için kontrol seansına çağırdılar mı? Diod koyu renk ten için değil mi bu arada? İnce tüyleri görür mü?
evet 15 gun sonra tekrar cagırdılar kontrol ıçın dokulmeyen tuyler ıcın bır daha yaptılar alex en ıyı beyaz ten koyu renk tuyler ıcın uygun ama tuylerın sarıysa alex yerıne dıod daha ıyı bırde tenın esmerse alex ın ayarını dahada dusuruyorlar yanık olmasın dıye ornek vereyım mesela genıtal bolgen veya bacakların daha koyu yanı esmer ama koltuk altın daha beyaz koltuk altında daha yuksek ama dıger koyu bolgelerde daha dusuk ayarlı yapıyorlar
Ben beyaz tenliyim ve çok fazla jilet yaptığım için üst bacağım hariç alt bacağım bayağı sert kıllardan oluşmakta, bildiğin erkek bacağından farksız yani Bilgiler için teşekkür ediyorum. Bir yerle anlaştım bakalım sonuçları paylaşırım. Bir de şöyle bişi okudum forumda, bazı merkezler dereceyi bilerek düşük tutuyorlarmış seanslar uzasın diye. Şimdi ben de paket olarak değil seansına ücret ödeyeceğim için korktum bu durumdan. Düşük dereceli çalışması hem süreci uzatır, süreçten daha kötüsü de tüyler incelecek ve öyle kalacak bu sefer onları nasıl yok etsem diye düşüneceğim üst bacağımda olduğu gibi. Sence bana en az kaç dereceyle çalışmalı? Gittiğimde buna dikkat edeceğim çünkü.
bende bugün 17.30 da oldum ilk seansımı .12 yle başlandı benimkide.cok ağrıdı ya normalmi.dayanamadım cogu zaman durdurdum.acı esigimmi düşük anlamadım.benimkide 15 dakika sürdü.bendede suan bir değişim yok on gün bekleyeceğiz sanırım