kızlar bende 3 seanstır bu cihazla epilasyon yaptırıyorum. İlk seansta ciddi etki gördüm çok muylu olmuştum. uygulamayı yapan bayan batıklara çok iyi geldiğini de söylemişti.Ama batıklarım öylece duruyo
( Epilasyondan çok memnun kalmamakla birlikte ben bunun uygulamayı yapan kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü seans sonrası atış yapmadığı yerler oldukça fazla kalıyor. bu uygulamayı yapan arkadaşlarıma bi sorum var bana en fazla 18lik dereceyle atış yapılabildiğini söylemişti. Ama aynı yere giden bi başka bayandan duyduğum kadarıyla ona 21 derecelik atış yapmış ve o çok memnun durumdan. Acaba benim memnuniyetsizliğimin sebebi atış derecesinin düşük olmasından mı? ayrıca madem daha yüksek dereceli atış var neden olmadığını söyledi bana? ben seans başı ücret alıyorum bitene kadar paket parası değil. Acaba seans sayısını uzatıp parayı daha çok almaya çalışıyo olabilir mi? ayrıca beyaz tenli bi bayanda değilim yani bana düşük dereceden yapması gereken bi cilt rengim de yok... Ve çok uzattım biliyorum ama çok şikayet duydum. Mesela bi bayan göğüs ucundaki tüyler için gitmiş ama şuan tüm göğsüne yayılmış tüyler?? bana bi fikir verebilirseniz çok sevinicem. teşekkürler