- 29 Nisan 2011
- 96
- 9
- 98
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.221
hmm, cvp için teşekkür ederim. ben de tam olarak bahsettiğin yerdeyim3 bölge için toplam ödenecek rakam bu dimi, bitene kadar yani? tek seans ücreti ise epey fazla zaten.[/QUrice ederim toplam8 seans
kızlar bende 3 seanstır bu cihazla epilasyon yaptırıyorum. İlk seansta ciddi etki gördüm çok muylu olmuştum. uygulamayı yapan bayan batıklara çok iyi geldiğini de söylemişti.Ama batıklarım öylece duruyo( Epilasyondan çok memnun kalmamakla birlikte ben bunun uygulamayı yapan kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü seans sonrası atış yapmadığı yerler oldukça fazla kalıyor. bu uygulamayı yapan arkadaşlarıma bi sorum var bana en fazla 18lik dereceyle atış yapılabildiğini söylemişti. Ama aynı yere giden bi başka bayandan duyduğum kadarıyla ona 21 derecelik atış yapmış ve o çok memnun durumdan. Acaba benim memnuniyetsizliğimin sebebi atış derecesinin düşük olmasından mı? ayrıca madem daha yüksek dereceli atış var neden olmadığını söyledi bana? ben seans başı ücret alıyorum bitene kadar paket parası değil. Acaba seans sayısını uzatıp parayı daha çok almaya çalışıyo olabilir mi? ayrıca beyaz tenli bi bayanda değilim yani bana düşük dereceden yapması gereken bi cilt rengim de yok... Ve çok uzattım biliyorum ama çok şikayet duydum. Mesela bi bayan göğüs ucundaki tüyler için gitmiş ama şuan tüm göğsüne yayılmış tüyler?? bana bi fikir verebilirseniz çok sevinicem. teşekkürler
Bende 6 seanstr alexe giriyorum yayılma sorunu hç yasamadm derecesiyle alakalı olabilirmi bende merak ediyorum bazıları yanıyo bazıları derece düşüklüğünden dolayı yanmıyo olabilirmi diye.kızlar bende 3 seanstır bu cihazla epilasyon yaptırıyorum. İlk seansta ciddi etki gördüm çok muylu olmuştum. uygulamayı yapan bayan batıklara çok iyi geldiğini de söylemişti.Ama batıklarım öylece duruyo( Epilasyondan çok memnun kalmamakla birlikte ben bunun uygulamayı yapan kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü seans sonrası atış yapmadığı yerler oldukça fazla kalıyor. bu uygulamayı yapan arkadaşlarıma bi sorum var bana en fazla 18lik dereceyle atış yapılabildiğini söylemişti. Ama aynı yere giden bi başka bayandan duyduğum kadarıyla ona 21 derecelik atış yapmış ve o çok memnun durumdan. Acaba benim memnuniyetsizliğimin sebebi atış derecesinin düşük olmasından mı? ayrıca madem daha yüksek dereceli atış var neden olmadığını söyledi bana? ben seans başı ücret alıyorum bitene kadar paket parası değil. Acaba seans sayısını uzatıp parayı daha çok almaya çalışıyo olabilir mi? ayrıca beyaz tenli bi bayanda değilim yani bana düşük dereceden yapması gereken bi cilt rengim de yok... Ve çok uzattım biliyorum ama çok şikayet duydum. Mesela bi bayan göğüs ucundaki tüyler için gitmiş ama şuan tüm göğsüne yayılmış tüyler?? bana bi fikir verebilirseniz çok sevinicem. teşekkürler
Benm gttğm yer jıleyi kesinlikle yasakladırbes gün öncesnden kısaltıcıylabsıfırlayp öyle gidiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bugun genital icin ilk seansa gittim 12 ile basliyoruz dedi sonra yukseltyoruz dedi. Boyle mi 12 iyi midir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?