- Konu Sahibi EstetikEditor
-
epicare duo cihazında iki ayrı lazer sistemi var.
biri alexandrite lazer diğeride nd yağ lazer.kalın kıllar için alexandrite ile
başlayıp kıllar inceldikten sonra nd yağ lazer yapılıyor diye biliyorum.
nedenide incelen kılları alexandrite'ın görmemesi.
alexandrite'ın diğer makinalarında candela da felan aynı sistem varmı bilmiyorum?
iyi araştırmak lazım.
arkadaşlar bende paylaşmak istedim, 5 seansdır gidiyorum lazere bacak koltukaltı yüz ve genital bölgelere. bacak ve genitalde çok çok az kaldı yani almasam yada devam etmesem olur koltukaltı da bitti yüzde artık rahatsız etmeyecek durumda olduğundan yaptırmıyorum kesinlikle süper bi duygu
Koltukaltı 2. seansımı 1 hafta önce yaptırdım dökülmeler başladı . Genital bölgemi 40 gün önce yaptırdım 2. seansım geldi ama tüylerin büyük kısmı çıkmadı daha çıkanlar da uzadı. Tamamı çıkınca gidicem artık . Yaza tertemiz olmak istiyorum
iğneliye git tatlım ve kimseye lazeri tavsiye etme ben bin pişmanım... iğnelidede iyi yapan bi yer bul kendine özel iğnen olsun allah korusun iz falan kalmasın bilen kişilere gitmek en doğrusu...
zaten seans aralıkları uzun oluyor canım..... bi kaç ay snra çıkarsa bi seans daha giderim yani ben çıktıkça gidiyorum
arkadaşlar ben ankarada lazer epl. için iyi bi yer ve doktor söylermisiniz güzellik merkzimi polikilink mi karar veremedim acilll cvp bekliyorum özel msj olarakta atabilirsiniz
arkadaslar alexandrite mi diode mi lutfen acil bilgi verin
slm kızlar.
kol ve bikini bölgesini alexle şiddeti 16 olarak yapılması normalmidir
etkili yöntem tabiki..kesinlikle kesin çözüm değil ama normalden çok çok daha iyi sonuçlar veriyor..bende düşünüyorum düğünümden önce =))))
Kızlar sonunda bende ilk lazer deneyimimi bugün yaşadım.
Makine Alexandrite Apogee 5500.
Valla ben böyle tahmin etmemiştim, rahat bir şekilde tamamladım.
Uzman estetisyen uygulama yaptı bana.
Saat: 16:20 de başladı ve 17:30 da bitti. Tüm vücut yaptırdım.
Bazı yerler evet acıyor. Böyle epilasyon makinesi ile alıyormuş gibi bir acıydı.
Ama bazı yerlerim hiç acımadı. Genital bölge üst kısımlarda bacaklarımda hissettiğim acı gibiydi.
Ama biraz ayıp olcak iç kısımları acıdı. Birde arka tarafım acıdı.
Gerçekten dayanılmayacak bir acı değil.
Birde 5-6 seansdan sonra %70 - %80 azalacağını düşününce, ağdadan çok daha pratik ve temiz bir yöntem.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çünkü çok büyük rahatlık.
15 - 20 gün sonra kontrol seansı olcakmış. Kontrol seansında görülmeyen kıllara atış yapılcakmış.
O da toplam 10 - 15 dakika kadar sürüyormuş.
Ben Nişantaşın'da bir merkeze gidiyorum ve seans başı ücret ödüyorum, şu anda kampanyada.
Tüm vücut yüz hariç 300 TL. Bana lazer uygulamasını yapan kadın çok tatlı, insanı baya bir rahatlatıyor.
Kıl gördüğüm her yere atarım lazeri dedi. Mesela ben kollarımın üst kısmına da istedim. Ama kadın orası uygun değil dedi.
Uyuyan kılları uyandırırsan kötü olur. Olmayan yerlerinde de çıkar dedi. Anlıycanız para göz bir yer değil.
Yapılmaması gereken yerlere yapmıyor ama kıl gördüğü bütün her yere lazer atışı yapıyor.
Ben ayak parmaklarımı söylememiştim mesela oraya bile kendiliğinden attı.
Göğüsümde olup olmadığını sordu ben yok dedim, olsaydı oraya da atıcaktım ondan sordum dedi.
Ben gayet mutlu bir şekilde ayrıldım.
Benım gıttıgımın de adı tüm vücut paket, ama tüm bacak, alt kol, koltuk altı, bikini ve genıtali kapsıyor sadece. ama bır arkadasım gıdıyormus başka yere, onunki bıldıgin komple vücutmuş, yüz sırt gögus falan...
neden dıode gıdıyorsun kı ayrıcada bana da ıpl i zamanında diode dıye kakaladılar canım maalesefarkdslar ıplnın acısızı varmı benım gıttıgım yerde dıode dedıler ama guzellk merkezı olduguıcın yazılı bı kagıt gosteremıyolar yasak oldugu ıcın bana ama ben ıpl mıdır dıye suphelenıyorm ıpl nın acısıızıvarmı acısız cunku???
alexandrite makineyse canım en doğru ısı yapmıssınSlm
Bende yeni başladım ilk seansımı koltukaltı 2 hafta önce yaptırdım onlar döküldü bugün de genital ve bikiniyi yaptırdım sorun yok .
Başlayıp bitirenler ne durumdalar yorum yapabilirler mi motivasyon için lütfeeen :)
jilet vurma sadece nemlendır sadece ama onlar dökülürhayır canımm sadece kes artık ne jilet vur nede baska bişey sadece keseceksn.
Bugün gidip öğrencem haber veririm.
merhaba kızlar
bende 2011 ocak ayından beri gidiyorum 2 ayda 1 ...5 seansda ortalama gibi biter demişlerdi ben komple5 seans ve 12 seansda yüz aldıml 2350 vermiştim ama benimde tam olarak bitmedi cuma günü 8. seansa gidicem ama koltuk altı üst bacak karın bitmiş görünüyorrr tek tük var alt bacakta 6 ay sonra çıktı şuanda yarım yamalak var genital duruyor malesefalexs. gidiyorum... Acıda öle artık pek fazla hissetmiyorum ama ben 9 . seansa da giderim gibi görünüyorr hoşş daha 8den bitebilirde 7 seansın çok faydasını görmüştüümmm....
ya arkdslar diodun özelliğini bilmiosunzu ama cok caresız kaldım ya gercek dıodmu bıle emın deılım yazıorm sayfaya kmse cvp yazmıo arkdsmda yok hıc bılen makına gercek dıod mu dıe soruorm yazn bı kagıt yok sadece acısız tm ama makınanın beynını degıstırdık kasası duuruyor normalde 150 bnken 70 bne aldık dedı makınayı bu ne demek gercek dıod deılmı ya bılen bırıne sorsanız bırı yardmcı olsa napmam lazm bılmıorm 1 seansa da gıttım yermı degıstırmelım acaba
arkadaşlar bende paylaşmak istedim, 5 seansdır gidiyorum lazere bacak koltukaltı yüz ve genital bölgelere. bacak ve genitalde çok çok az kaldı yani almasam yada devam etmesem olur koltukaltı da bitti yüzde artık rahatsız etmeyecek durumda olduğundan yaptırmıyorum kesinlikle süper bi duygu
Neresi orası neresi neresi:)
doğru yazmışlar kızıl kıla lazer bısey yapmaz canımLazer epilasyon konusunda uzman ve çok tanınmış bir yerin sitesinde şöyle yazıyor, ne dersiniz ?
xxxxxxx'de lazer epilasyon için sadece Alexandrite lazer cihazları kullanılır, diğer lazer epilasyon cihazlarını kullanmıyoruz. Farklı lazer tipleri farklı kıl tipleri için değildir, daha koyu renkli cilt tipleri içindir. Açık renkli (beyaz, sarı, kızıl) kılları kalıcı olarak yok eden bir lazer türü icat edilmemiştir, bunlara sadece iğneli epilasyon etkilidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?