- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Ben geçen pazartesi kol altıma ilk seansımı yaptırdım fakat kıllarım uzamadı hiç böyle nokta nokta duruyorlar yarın 1 hafta olacak tam ne zaman dökülecek bunlar uzamıyor bir türlü.
arkadaşım bu lazer tekniğinin hiçbir sonuç vermediğini söyledi. kendisi şu an soprano diod lazer tekniğine geçti
Şuan aynı durum bende de var. Genital noktacıklar halinde duruyor :) 1 hafta oldu bakalım beklemedeyim.
muhtemelen dereceyi düşük tutmuşlardır ondan acımamıştır gerçi dayanılmayacak derecede acı olmuyor zaten alışıyor insan..
alex epicare iyi, bence ona devam et...
Ben de yaza kadar birkaç seans bu cihaza gitmeyi düşünüyorum. Genelde gidenler memnun. Ama tam olarak bitmesi için kaç seans gerekiyor acaba?
çok acı veriyormu ? sayımın kızına yaptıracaz ama tam evlilik öncesi açıkcası acımasından korkuyor
yağlı birşey değil bildiğin su gibi. yağlanma yapmıyor. sattırmaya çalıştılar oysa gerek yoktu. Böyle oyunlara gelince kendime kızıyorum sonra.oyle bısey yok gerek yok kıl kokunde yaglanma yapar oda sıvılce yapar
sanırım balıkesirdesin rosarugosa, lazeri nerde yaptırıyosun merak ettim
benimle galiba aynı cihaz. benim de ipl ile etimden et kopuyordu sanki. öylesine acıyordu.alexle çok daha rahat,hem de işlem çok kısa sürüyor. bir de aynı makina ise eğer aynı anda -1 derece soğuk hava üflüyor makina. acınızı bayağı azaltıyor.
epicare de alexandrite cihazdır sadece hızlı bır cıhazdır daha ustundurkızlar bende kıl tüyümü uzatma aşamasındayımmm
mart ayında lazere başlamayı düşünüyorummm. sizce bu zamanda başlamam uygun mu? araya yaz gircek. ben ara vermeden 3 seansım olsun bitsin istiyorum aslındaa
gidiceğim yerde alexandrite epicare var. duydunuz mu bu aleti? duyan varsa allah rızası için bana bira bi bilgi versin?
bir de ankarada alecxandrite, diode ve nd-yağnın bulunduğu bir merkez var mı?
ya ben bisi sorucam.simdi benim irakli bir arkadasim var.kendisi internetten PHILIPSin lazerli epilasyon cihazini aldi.500 euroya yani 1000 tl ye.normalde lazerde biraz kilin cikmais lazim ya,arkadasin aldiginda istedigin yeri killardan temizliyosun agda vs.yapiyosun ve sonrasinda lazeri uyguluyosun yoksa yakiyor.denedi öyle gördüm,yandi.sizce bu fiyat nasil?yani evde kendi yapiyor.bir sikinti olmadan .birde kuaförün en az 5 seans yaptigini düsünürsek misal.nasil bu fiyat?ay birde banada denedi nasil korktum yatuttu cihazi üstünde bir lambasi vardi önce yesil oluyor sonra kirmizi oluyor ve elime lazerin isigini verince o sesten nasil korktum ya
acı kısıden kısıye bolgeden bolgeye değişirlazerden korkuyorum çok acısı var dıolar
Kontrol seansını nihayet yaptırdım. 1.seanstan 3 hafta sonra yaptırabildim. Kısmen dökülmeler oldu. En çok etki koltuk altımda oldu. Ama ilk seans biraz ezbere olduğu için asıl seans bu gibi oldu. Daha çok acı hissettim. 2. seansı 1,5 ay sonra gel dedi.
Yine kafama takılan bir konu var. İlk gittiğimde alexandrite coynosure ile 12 enerji seviyesini kullanmıştı. Şimdi 11 ile yaptı. Daha sonraları artırarak gideceğim dedi, vücut lazere alışıyormuş giderek; öyle bir açıklama yaptı yapan. Sizde nasıl yapılıyor ? Bu alete giden varsa özellikle kaç enerji seviyesinde yaptırdınız ve bu şekilde artırma oldu mu ?
benim bugün itibariyle ilk seansın üzerinden 15 gün geçti fakat hala siyah noktacıklar halinde kıl kökleri görünüyor ve diken diken batıyorlar ne zaman dökülme olacak cok merak ediyorum.
köklerinede bakıyorumm koyuu değiller ama :))herhalde benim bii görüşmem lazım dediğinizz gibii bakalım ne diyceklerr çk teşekkür ederimm bilgilerinizz için..
alexle pahalıdır ama ben paket aldım 2000 tl ye kredı kartına 12 taksıt 8 seans artı 3 kontrolmerhaba arkadaşlar
kadıköy, maltepe, kartal taraflarında önereceğiniz merkezler var mı? siz nerelerde yaptırdınız memnunmusunuz?
biraz önce ataşehirde bir yeri aradım seansı için 580tl dediler, bu kadar pahalımı her yerde
merhabalar arkadaşlar ,
ben yeni katıldım aranıza alexsander lazer yaptırdım ilk seansımdı dökülmeler oldu bu dökülen tüyler tekrar çıkaçakmı ilk seansta kol altımda %99 döküldü
Kızlar bi arkadaş demiş genitalde ince sarı tüyler kaldı diye.Bu sarı tüyler ne kadar rahatsız edici çoklukta oluyorlar.Uzuyorlar mı öyle ayva tüyü gibi kalıyor mu?
duo makınelerde nd yag sıstemde var gereksız bence cunku ndyag kılcal damar ve varıs tedavılerınde kullanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?