• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

benimle galiba aynı cihaz. benim de ipl ile etimden et kopuyordu sanki. öylesine acıyordu.alexle çok daha rahat,hem de işlem çok kısa sürüyor. bir de aynı makina ise eğer aynı anda -1 derece soğuk hava üflüyor makina. acınızı bayağı azaltıyor.

o -1 değildir -30 derece ufler

kızlar bende kıl tüyümü uzatma aşamasındayımmm:emir_bebek:
mart ayında lazere başlamayı düşünüyorummm. sizce bu zamanda başlamam uygun mu? araya yaz gircek. ben ara vermeden 3 seansım olsun bitsin istiyorum aslındaa:31:
gidiceğim yerde alexandrite epicare var. duydunuz mu bu aleti? duyan varsa allah rızası için bana bira bi bilgi versin?:16:
bir de ankarada alecxandrite, diode ve nd-yağnın bulunduğu bir merkez var mı?:nazar:
:10:
epicare de alexandrite cihazdır sadece hızlı bır cıhazdır daha ustundur

ya ben bisi sorucam.simdi benim irakli bir arkadasim var.kendisi internetten PHILIPSin lazerli epilasyon cihazini aldi.500 euroya yani 1000 tl ye.normalde lazerde biraz kilin cikmais lazim ya,arkadasin aldiginda istedigin yeri killardan temizliyosun agda vs.yapiyosun ve sonrasinda lazeri uyguluyosun yoksa yakiyor.denedi öyle gördüm,yandi.sizce bu fiyat nasil?yani evde kendi yapiyor.bir sikinti olmadan .birde kuaförün en az 5 seans yaptigini düsünürsek misal.nasil bu fiyat?ay birde banada denedi nasil korktum ya :1: tuttu cihazi üstünde bir lambasi vardi önce yesil oluyor sonra kirmizi oluyor ve elime lazerin isigini verince o sesten nasil korktum ya :1::1:

kuafor lazer epilasyon yapamaz ayrıca 500 euroluk cıhazın dalga boyu nedırkı kıl kokune bıle ınemez

Kontrol seansını nihayet yaptırdım. 1.seanstan 3 hafta sonra yaptırabildim. Kısmen dökülmeler oldu. En çok etki koltuk altımda oldu. Ama ilk seans biraz ezbere olduğu için asıl seans bu gibi oldu. Daha çok acı hissettim. 2. seansı 1,5 ay sonra gel dedi.
Yine kafama takılan bir konu var. İlk gittiğimde alexandrite coynosure ile 12 enerji seviyesini kullanmıştı. Şimdi 11 ile yaptı. Daha sonraları artırarak gideceğim dedi, vücut lazere alışıyormuş giderek; öyle bir açıklama yaptı yapan. Sizde nasıl yapılıyor ? Bu alete giden varsa özellikle kaç enerji seviyesinde yaptırdınız ve bu şekilde artırma oldu mu ?

joule ler cıhazın bakımına gore degısır

merhaba arkadaşlar
kadıköy, maltepe, kartal taraflarında önereceğiniz merkezler var mı? siz nerelerde yaptırdınız memnunmusunuz?
biraz önce ataşehirde bir yeri aradım seansı için 580tl dediler, bu kadar pahalımı her yerde
alexle pahalıdır ama ben paket aldım 2000 tl ye kredı kartına 12 taksıt 8 seans artı 3 kontrol

duo makınelerde nd yag sıstemde var gereksız bence cunku ndyag kılcal damar ve varıs tedavılerınde kullanılır

:1:
tebrik ederim sizi,100 mesaja az kalmış :18:
nd yağ için ayrı bir makina dememiştim.epicare den bahsetmiştim aslında.
bu bilgiyide teyzemin kızı dermatolog o söylemişti.
siz de bu konuda uzmansınız sanırım?

Selam
uzun zamandır yazmıyordum.Ben ütüleme ile yaptırdım.İlk başlarda memnun gibiydim ama zaman aralıkları uzayıp da koltuk altımdaki kılları görünce hiç de öyle olmaıdğını gördüm:((((
genital bölgede memnunum ancak kol, koltuklatı ve bacak için pek iyi değil sonuçlarım :(

Back