• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Bende bu cihazla lazer epilasyonu yaptırıyorum.
2.seansım bitti 3.seansım 24 ünde,ama benim çıkmadı arkadaşlar,köküde yok..çok ince tüyler var bir kaç yerde
arayıp sorucam ,10 gün öncesi alınıp gidilicek,ama benim alıncak tüyüm çıkmadı.
Sizde de böyle bir durum oldumu,acaba geçmi çıkacak 2 ay oldu..ya da çıkmayacakmı anlamadım

ben de bugün çenealtı için lazere başladım.
çenemde 30-40 kök kadar siyah kalın kıl var.
seansa gitmeden 2 hafta kadar bu kılları makasla kesip fondoten ile kapatmaya çalışarak bekledim. bana jiletle almamı kesinlikle önermediler. bundan sonra da çıkanları makasla kısaltmamı, kökten bir işlem yapmadan beklememi istediler.

seans 2-3 dakika gibi kısa sürede bitti, kıllar yandığı için çoğu kayboldu, bazılarının siyah kökleri nokta şeklinde kaldı. 2-3 günde bunların da döküleceğini söylediler. tahriş, kabuklanma olmasın diye bepanthene plus krem sürüp bu bölgeyi 2-3 gün nemli tutmamı istediler.

lazer için kullanılan alet alexandrite, yer caddebostanda, seans ücreti 25tl. ikinci randevum 1 ay sonra. gelişmeleri bildireceğim...

kızlar benim regl düzensiz olduğu için randevu aldığım güne denk gelicek sanırım ama çok az olur. 2. seansa gidicem,seansa gitmemin bi mahsuru var mı yada genital hariç diğer bölgelere yapsam olur mu?

Bende bu makineyi Ataşehir' de bir merkezde kullandım 8 seans kısmi dökülmeler oldu çıkmadı geri; ama çok az bir kurtulma oldu tavsiye etmiyorum farklı ışık tedavisi kullanan merkezler var ve daha etkili olduğunu duydum. Ayrıca lazerin cilde olan etkisi de malum :/

Arkadaslar antalya Larada uygun fiyata alexandrit lazer yapan bi yer varmı bacak ve bikini bölgeye? Yaptırıpta memnun kalanlar bana bi bilgi verin lütfen:((((

Kızlar bugün lazer yapılalı 9 gün oldu kıllardan bazıları hala sağlam duruyo bazılarıda çekince ele geliyo ele gelenleri almam mı gerek kendisi dökülür mü?
Bideben dudak üstü içinde lazere gidiyorum dökülme falan olmadı daha geç uzuyo ama belli oluyo makasla kes dedi lazer yapan bayan ama incecik kılı nası makasla kesicem anlamadım napsam siz nası yaptınız?

Kizlar alexandrite lazerde candela markasimi daha iyi yoksa epicare mi?
Ben daha önce candela yaptirmistim ama cok acimisti oysa epicare de deneme atilisi yapildi ve hicbirsey hissetmedim desem yeridir.
Daha fazla acitan daha mi etkilidir acaba?
Bilgi sahibi kisiler yardimci olabilirse sevinirim. =)

Kizlar alexandrite lazerde candela markasimi daha iyi yoksa epicare mi?
Ben daha önce candela yaptirmistim ama cok acimisti oysa epicare de deneme atilisi yapildi ve hicbirsey hissetmedim desem yeridir.
Daha fazla acitan daha mi etkilidir acaba?
Bilgi sahibi kisiler yardimci olabilirse sevinirim. =)

canım merhaba.

ben de candela makinasıyla yaptırıyorum netten de araştırdım işte sonuçlar:

Belli başlı lazer firmaları ve dünya pazarındaki yerleri:
➢ Candela (Israil) %23
➢ Alma Lasers – Soprano lazer (Isaril – ABD) %18
➢ Lumenis (Israil – ABD) %12
➢ Cynosure (ABD) %11
➢ Palomar (ABD) %9
➢ Cutera (ABD) %9
➢ Solta Medical (ABD) %5

Diğerleri %10. Bu diğerlerinin içinde kimler var?
➢ Sciton (İngiltere)
➢ Deca (İtalya)
➢ Laserscope (ABD)
➢ Asclepion (Almanya)
Alıntı

Göründüğü gibi candela marka makinalar dünya pazarında 1 numara :52:

Canim acaba Candela hem iyi hem uygun olma olasiligi var diye herkes candela aliyor olabilirmi?
Acaba Epicare daha pahali bir makinami?
Hem Epicare bu siralamada hic yok galiba.
Acaba hepten uyduruk bir markami anlamadimki. =(
Iki merkez arasinda kararsiz kaldim ve biri candela kullaniyor digeri epicare.
Epicare kullananlarin istedigi ücret biraz daha pahali digerlerine göre.
Güya en yeni modelle calisiyorlarmis.
Inansammi inanmasammi bilemedimki.

Canim acaba Candela hem iyi hem uygun olma olasiligi var diye herkes candela aliyor olabilirmi?
Acaba Epicare daha pahali bir makinami?
Hem Epicare bu siralamada hic yok galiba.
Acaba hepten uyduruk bir markami anlamadimki. =(
Iki merkez arasinda kararsiz kaldim ve biri candela kullaniyor digeri epicare.
Epicare kullananlarin istedigi ücret biraz daha pahali digerlerine göre.
Güya en yeni modelle calisiyorlarmis.
Inansammi inanmasammi bilemedimki.

Benim bildiğim epicare yeni çıktı o nedenle seansları pahalı olabilir belkide makinesi de pahalıdır . Candeladan memnunlar demek ki tercih ediyorlar . Ben cihaza güveniyorum şahsen seansa gittiğimde mutlaka joule ayarlamasını kendim yaptırıyorum dayanabildiğim kadar yüksek derecede çalıştırtıyorum çünkü merkezler düşük ayarlarda işlem yapıyor kılları inceltiyor ve makine sonra kılları görmüyor yani merkez müşteriyi ömür boyu kendine bağlıyor o açıdan biraz uyanık olmak lazım :34:

4 yıl önce 3 seans Alexandrite cihazıyla koltuk altı bölgesine lazer epilasyon uygulattım. Yaklaşık olarak 2 yıl boyunca çok rahat ettim. Şimdi daha yeni yeni çoğalmaya başladı tüylerim. Yeniden başlamayı düşünüyorum.

alexandrite mükemmel bir cihaz gercktn 5 seansta bitti benmki.. ama konstrole gtseydm daha az seansla bterdi. braz pahalı da o yzden ucuz yerlere aldanmayın tamamen krtlmak için alexandrite olan yerlere gidin

4 yıl önce 3 seans Alexandrite cihazıyla koltuk altı bölgesine lazer epilasyon uygulattım. Yaklaşık olarak 2 yıl boyunca çok rahat ettim. Şimdi daha yeni yeni çoğalmaya başladı tüylerim. Yeniden başlamayı düşünüyorum.

canım hormon testi yaptır. hrmon bozuklugu olanlarda tkrar cıkma gbi bir olasılık oluyo tedavi olurken aynı zamanla gderbilirsin de lazere

kızlar bende alex e gidiyorum tüm vücut şu an 4. seans yapılacak ama bitecek gibi gelmedi bana. 5 seansta kesin dediler ama hiç de öyle görünmüyo...tamamen kurtulanların kaç seansta bitti ????

merhaba arkadaşlar ben 10 mart 2013 te lazer e başladım .Esta world Bahçelievler şubesinde.tüm kol ve tüm bacak alındı.genetial için 6 nisan da gidicem ilk seans a . kollarımda ki kıllar çok çıktı ve döküldü sayılmaz ama bacaklarımdan memnunun dizbölgem pek dökülmedi .ama ilk seansa göre gayet iyi bence. aranızdan benim gittiğim merkeze giden varmı?lazeri biten ve bana iyi yada kötü konu hakkında görüşlerini bildiricek olan varsa çok sevinir ve içimi rahatlatmış olurum bi nebze çünkü 2.600 tl civarı para bayıldım o merkeze .en azından hakkımı alayım istiyorum memluniyet açısından . .

Back