- Konu Sahibi EstetikEditor
Benim de aynen öyle kıvırcık gibi yaktıkları için. Dökülmüyor öyle duruyor zamanla dökülür heralde diyicem ama iki hafta geçti.
hadi yaa hala dökülmedi mi benim dökülürse yazarım tekrar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de aynen öyle kıvırcık gibi yaktıkları için. Dökülmüyor öyle duruyor zamanla dökülür heralde diyicem ama iki hafta geçti.
Kizlar alexandrite lazerde candela markasimi daha iyi yoksa epicare mi?
Ben daha önce candela yaptirmistim ama cok acimisti oysa epicare de deneme atilisi yapildi ve hicbirsey hissetmedim desem yeridir.
Daha fazla acitan daha mi etkilidir acaba?
Bilgi sahibi kisiler yardimci olabilirse sevinirim. =)
Canim acaba Candela hem iyi hem uygun olma olasiligi var diye herkes candela aliyor olabilirmi?
Acaba Epicare daha pahali bir makinami?
Hem Epicare bu siralamada hic yok galiba.
Acaba hepten uyduruk bir markami anlamadimki. =(
Iki merkez arasinda kararsiz kaldim ve biri candela kullaniyor digeri epicare.
Epicare kullananlarin istedigi ücret biraz daha pahali digerlerine göre.
Güya en yeni modelle calisiyorlarmis.
Inansammi inanmasammi bilemedimki.
4 yıl önce 3 seans Alexandrite cihazıyla koltuk altı bölgesine lazer epilasyon uygulattım. Yaklaşık olarak 2 yıl boyunca çok rahat ettim. Şimdi daha yeni yeni çoğalmaya başladı tüylerim. Yeniden başlamayı düşünüyorum.
alexandrite mükemmel bir cihaz gercktn 5 seansta bitti benmki.. ama konstrole gtseydm daha az seansla bterdi. braz pahalı da o yzden ucuz yerlere aldanmayın tamamen krtlmak için alexandrite olan yerlere gidin