- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Koltukaltı 2. seansımı 1 hafta önce yaptırdım dökülmeler başladı . Genital bölgemi 40 gün önce yaptırdım 2. seansım geldi ama tüylerin büyük kısmı çıkmadı daha çıkanlar da uzadı. Tamamı çıkınca gidicem artık . Yaza tertemiz olmak istiyorum
selam durumuna üzüldüm ben özelden yazamıyorum ama melancol den rica edersen ikimizinde gittiği yerin adını yazabilir sanaSelamlar,
Benim epilasyon maceram 2 yıl önce Levent'te popüler bir doktor olan E.V. nin muayenehanesiyle başladı. Herkes çok memnundu hesapta, koltukaltıyla başlayacak, 8-10 seans sonra bitince!! diğer bölgelere gidecektim. 2 yıldır, 2 bilmedin 3 ay aralıklarla gidiyorum (artı her seanstan bi ay sonra kontrol seanslarım var), seans başına 50 TL ödüyorum. Ancak mesela bir süre(1-2 ay) hiç yok sonra hepsi tekrar çıkıyor, artık güvenim kalmadı bıraktım. Bir de o çok memnun olan arkadaşalarımdan 4 senedir oraya giden var. Ben anlamıyorum tamam, 100% sonuç beklemek fazla iyimserlik olur belki ama, insan 4 sene gidip, tedavisi bitmeyip hala nasıl memnun olur:)
Neyse bacaklarım için de Nişantaşı'nda bir yere gittim, çok rastgele bir yerdi, IPL yapıyorlardı, bir senelik anlaşarak peşin ödeme yaptım. IPL'e güvenmiyorum ama orası bile koltukaltım için gittiğim doktordan daha çok işe yaradı. Bu arada merkez de 3 ayrı isimle hizmet veriyordu. Açıkçası oraya da güvenemedim, biraz üçkağıtçı gibi geldi.
Ben artık bıktım yani, yaz da geliyor. Ben oldukça açık tenliyim, beyaz değil ama esmer de değil, ama kaşım, saçım, kirpiğim, tüylerim koyudur. Önceliğim bacak, kol, kolaltı ama güvenebilirsem tüm vücut yaptıracağım.
En son biri epiline'ı tavsiye etti (adını yazmamda sakınca var mı bilmiyorum, ama başka nasıl fikir alabilirim bilemedim.)
Sizden ricam, özellikle tedavisini tamamlamış, tüylerinden kurtulmuş olan varsa aranızda, gittikleri yeri (taksim,nişantaşı, şişli,mecidiyeköy, gayettepe, levent civarlarında) bana özelden mesaj atmaları.
Şimdiden teşekkür ederim.
selam durumuna üzüldüm ben özelden yazamıyorum ama melancol den rica edersen ikimizinde gittiği yerin adını yazabilir sana
çok memnunum bir seans oldu ve hepsi döküldü gitti harbiyede tavsiye ederim melancol yazar sana
Bende başladım 5 gün falan oldu genital alt bacak kol altı ve bıyık. henüz dökülme yok ama tüylerim çamaşırıma falan takılıyo tuhaf oldular kıvırcık gibi
Selamlar,
Benim epilasyon maceram 2 yıl önce Levent'te popüler bir doktor olan E.V. nin muayenehanesiyle başladı. Herkes çok memnundu hesapta, koltukaltıyla başlayacak, 8-10 seans sonra bitince!! diğer bölgelere gidecektim. 2 yıldır, 2 bilmedin 3 ay aralıklarla gidiyorum (artı her seanstan bi ay sonra kontrol seanslarım var), seans başına 50 TL ödüyorum. Ancak mesela bir süre(1-2 ay) hiç yok sonra hepsi tekrar çıkıyor, artık güvenim kalmadı bıraktım. Bir de o çok memnun olan arkadaşalarımdan 4 senedir oraya giden var. Ben anlamıyorum tamam, 100% sonuç beklemek fazla iyimserlik olur belki ama, insan 4 sene gidip, tedavisi bitmeyip hala nasıl memnun olur:)
Neyse bacaklarım için de Nişantaşı'nda bir yere gittim, çok rastgele bir yerdi, IPL yapıyorlardı, bir senelik anlaşarak peşin ödeme yaptım. IPL'e güvenmiyorum ama orası bile koltukaltım için gittiğim doktordan daha çok işe yaradı. Bu arada merkez de 3 ayrı isimle hizmet veriyordu. Açıkçası oraya da güvenemedim, biraz üçkağıtçı gibi geldi.
Ben artık bıktım yani, yaz da geliyor. Ben oldukça açık tenliyim, beyaz değil ama esmer de değil, ama kaşım, saçım, kirpiğim, tüylerim koyudur. Önceliğim bacak, kol, kolaltı ama güvenebilirsem tüm vücut yaptıracağım.
En son biri epiline'ı tavsiye etti (adını yazmamda sakınca var mı bilmiyorum, ama başka nasıl fikir alabilirim bilemedim.)
Sizden ricam, özellikle tedavisini tamamlamış, tüylerinden kurtulmuş olan varsa aranızda, gittikleri yeri (taksim,nişantaşı, şişli,mecidiyeköy, gayettepe, levent civarlarında) bana özelden mesaj atmaları.
canım benim gittiğim merkez tam senın dedığın yere yakın ve sunu solımm 2 seansta alexandrite cihazla bitti zaten alexandrite cihaz koltukaltı ve genitalde en cabuk sonucu verır senın yazdıgını okuyunca sok oldum ımkansız yanı canım benı ekle ıstersen bılgılerını vereyım hem eskı bır kurulus hemde cok sevecen duzgun ınsanlar fıyatlarıda ucuk degıl
ekleme talebı yolladım canım eklersen sana bılgılerını verırım yerlerı şişli osmanbeydeSelamlar,
Benim de aynen öyle kıvırcık gibi yaktıkları için. Dökülmüyor öyle duruyor zamanla dökülür heralde diyicem ama iki hafta geçti.Bende başladım 5 gün falan oldu genital alt bacak kol altı ve bıyık. henüz dökülme yok ama tüylerim çamaşırıma falan takılıyo tuhaf oldular kıvırcık gibi
Ayrıca sunude soleyeyım ben tum vucut paket aldım kredı kartına 12 taksıt yaptılar hem kontrol seansıda verıyorlar seanslardan sonra cok guvenılır bır yer 5 arkadasım gıttı onlarda bır rahat 10-12 kısı goturmusler esnaf ınsanlar acıkcası
Ben de yaza kadar birkaç seans bu cihaza gitmeyi düşünüyorum. Genelde gidenler memnun. Ama tam olarak bitmesi için kaç seans gerekiyor acaba?
Ben alt bacak genital ve kolaltına yaptırıyorum bi medikalde . Alt bacak bitti gibi. ilk Seanstan beri bacağıma ne jilet ne ağda yapmama gerek kaldı zaten. genial ve kolaltı da seyreldi. Zaten ortalama 3-5 seans denmişti. Acım çok oluyor dişlerimi sıkıyorum resmen seans esnasında.ama özetle sonuçtan memnunum..
Apogee (Cynosure) yönteminde soğutma jeli kullanılmaz soğuk hava verilir.jelli olan candela.
alexandırate lazer epilasyon cihazıyla yaptırdım çok memnun kaldım levent isom medikal estetik merkezinde yaptırdım hiç çıkmıyor şuanda.sezin hanımı tavsıye ederım.
kızlar bide bana losyon verdiler, 50 tl'ye sattılar üstelik. lazer yaptıkları zamanda sürüyorlar. lazerden sonra 5 gün boyunca kullan dediler. Siz de böyle bişey kullanıyormusunuz
Rica ederim canım ne demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?