Selamlar,
Benim epilasyon maceram 2 yıl önce Levent'te popüler bir doktor olan E.V. nin muayenehanesiyle başladı. Herkes çok memnundu hesapta, koltukaltıyla başlayacak, 8-10 seans sonra bitince!! diğer bölgelere gidecektim. 2 yıldır, 2 bilmedin 3 ay aralıklarla gidiyorum (artı her seanstan bi ay sonra kontrol seanslarım var), seans başına 50 TL ödüyorum. Ancak mesela bir süre(1-2 ay) hiç yok sonra hepsi tekrar çıkıyor, artık güvenim kalmadı bıraktım. Bir de o çok memnun olan arkadaşalarımdan 4 senedir oraya giden var. Ben anlamıyorum tamam, 100% sonuç beklemek fazla iyimserlik olur belki ama, insan 4 sene gidip, tedavisi bitmeyip hala nasıl memnun olur:)
Neyse bacaklarım için de Nişantaşı'nda bir yere gittim, çok rastgele bir yerdi, IPL yapıyorlardı, bir senelik anlaşarak peşin ödeme yaptım. IPL'e güvenmiyorum ama orası bile koltukaltım için gittiğim doktordan daha çok işe yaradı. Bu arada merkez de 3 ayrı isimle hizmet veriyordu. Açıkçası oraya da güvenemedim, biraz üçkağıtçı gibi geldi.
Ben artık bıktım yani, yaz da geliyor. Ben oldukça açık tenliyim, beyaz değil ama esmer de değil, ama kaşım, saçım, kirpiğim, tüylerim koyudur. Önceliğim bacak, kol, kolaltı ama güvenebilirsem tüm vücut yaptıracağım.
En son biri epiline'ı tavsiye etti (adını yazmamda sakınca var mı bilmiyorum, ama başka nasıl fikir alabilirim bilemedim.)
Sizden ricam, özellikle tedavisini tamamlamış, tüylerinden kurtulmuş olan varsa aranızda, gittikleri yeri (taksim,nişantaşı, şişli,mecidiyeköy, gayettepe, levent civarlarında) bana özelden mesaj atmaları.
Şimdiden teşekkür ederim.