Lazer Epilasyon Alexandrite Laser ve dozu

arkadaşlar teknoloji değişiyor. daha evvel 4 seans cynosure yaptırmıştım ve ince tüyler kalmıştı. şimdi biraz daha tüy çıktığı için yakınımda olan bir hastanede domino alexandrite lazer yaptırdım. 2 seansın üzeinden bir buçuk ay geçti hala birşey çıkmadı. kızlar herkese tavsiye ederim domino inanılmaz!

cyncure apogee 5500 alexe bende yeni başladım 1. seans 13 martta yapıldı.randevu kağıdı yazdılar 27 mart kontrol diye gittiğimde sen kontrole gelmemişsin 1,5 ay geçmiş bu ana seans dediler bnde yazdıkları kağıdı gösterdim kontrol yazdınız siz diye yanlış yazmışız bir kontrol sensı alacaklı oldunuz bizden diyip ve kıllarım tam çıkmadığı için o günün seansını yapmadılar 1 hafta sonraya ana seans için tekrar gün verdiler hala bacaklarım nokta nokta duruyor gerçi uzayıp döküleceklerdi güya ..(yarım bacak) ama şimdi 2. seans için gittiğimde adet dönemimin 5. günü son günü olacak yapılırmı o dönemde sizce gitmezssemde 2. seans için zaten arayı baya bir uzatmış olacağım etkisi olurmu?

Selam arkadaslar dun 2.nci seansimi yaptirdim. Makinenin modeli alexandrite epicare dozu sordugumda 13 14 ile yaptim bacaklarina dedi koltuk alti ve genitale daha yuksek yaptim dedi. Doz dusuk degilmi diye sordugumda makine yeni kalibre edildi daha yuksek yaparsam yanik olusur dedi. Huzursuzum bana dusuk gibi geliyor bugday tenliyim tuylerim siyah ve kalin. Sizce yeterlimi yardim lutfen

20-5'dir alexandrite lazer cihazında beyaz tenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…