• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Laser ve dozu

arkadaşlar teknoloji değişiyor. daha evvel 4 seans cynosure yaptırmıştım ve ince tüyler kalmıştı. şimdi biraz daha tüy çıktığı için yakınımda olan bir hastanede domino alexandrite lazer yaptırdım. 2 seansın üzeinden bir buçuk ay geçti hala birşey çıkmadı. kızlar herkese tavsiye ederim domino inanılmaz!

cyncure apogee 5500 alexe bende yeni başladım 1. seans 13 martta yapıldı.randevu kağıdı yazdılar 27 mart kontrol diye gittiğimde sen kontrole gelmemişsin 1,5 ay geçmiş bu ana seans dediler bnde yazdıkları kağıdı gösterdim kontrol yazdınız siz diye yanlış yazmışız bir kontrol sensı alacaklı oldunuz bizden diyip ve kıllarım tam çıkmadığı için o günün seansını yapmadılar 1 hafta sonraya ana seans için tekrar gün verdiler hala bacaklarım nokta nokta duruyor gerçi uzayıp döküleceklerdi güya ..(yarım bacak) ama şimdi 2. seans için gittiğimde adet dönemimin 5. günü son günü olacak yapılırmı o dönemde sizce gitmezssemde 2. seans için zaten arayı baya bir uzatmış olacağım etkisi olurmu?

Selam arkadaslar dun 2.nci seansimi yaptirdim. Makinenin modeli alexandrite epicare dozu sordugumda 13 14 ile yaptim bacaklarina dedi koltuk alti ve genitale daha yuksek yaptim dedi. Doz dusuk degilmi diye sordugumda makine yeni kalibre edildi daha yuksek yaparsam yanik olusur dedi. Huzursuzum bana dusuk gibi geliyor bugday tenliyim tuylerim siyah ve kalin. Sizce yeterlimi yardim lutfen

Arkadaşlar sonunda ben de laser epilasyon yaptırdım. beyaz tenli ve siyah tüylü olduğumdan dolayı alexandrite laseri seçtim. Makinanın ismi Alexandrite apogee 5500 cynosure. Koltuk altı, tüm bacak ve genital bölge için gittim. toplam 40 dk. felan sürdü. öncesinde jileti kendimin yapmasını söyledi. sonra da aslında tüyleri görmediğim için önceden ezbere yapmış gibi oldum dedi. ben de dedim keşke jilet yapmasaydım dedim. bundan sonrakilere yapma ben burada makina ile alayım dedi. ve çok kısa sürdü gibime geliyor. ve de çok acı duymadım. bazı bölgeler acıdı tamam. ( soğutmalı idi cihaz).
bana biraz üstünkörü yaptı gibime geldi. ama 2 hafta sonra kontrol seansına hiçbirşey uygulamadan gel o zaman hepsini hallederiz dedi. Zaten sonraki seans 2 ay sonra olacak.
enerji seviyesini sorduğumda da ilk başta 10 yaptı sonradan 12'ye çıkardı. sorduğumda maksimum enerjinin 15 olduğunu söyledi. Ve de hiç 15 ile çalışmadığını söyledi. Sizce bu aletin maksimum enerjisi bu mudur? Acı pek hissetmediğim için (genitalde bile az hissettim) acaba çok düşük enerjili mi yaptı diye düşünüyorum?
Sizce enerji seviyesi nasıldır? Özellikle beyaz tenli ve siyah tüylü olanlar için.

şimdiden teşekkür ederim.
20-5'dir alexandrite lazer cihazında beyaz tenler

Back