Arkadaşlar sonunda ben de laser epilasyon yaptırdım. beyaz tenli ve siyah tüylü olduğumdan dolayı alexandrite laseri seçtim. Makinanın ismi Alexandrite apogee 5500 cynosure. Koltuk altı, tüm bacak ve genital bölge için gittim. toplam 40 dk. felan sürdü. öncesinde jileti kendimin yapmasını söyledi. sonra da aslında tüyleri görmediğim için önceden ezbere yapmış gibi oldum dedi. ben de dedim keşke jilet yapmasaydım dedim. bundan sonrakilere yapma ben burada makina ile alayım dedi. ve çok kısa sürdü gibime geliyor. ve de çok acı duymadım. bazı bölgeler acıdı tamam. ( soğutmalı idi cihaz).
bana biraz üstünkörü yaptı gibime geldi. ama 2 hafta sonra kontrol seansına hiçbirşey uygulamadan gel o zaman hepsini hallederiz dedi. Zaten sonraki seans 2 ay sonra olacak.
enerji seviyesini sorduğumda da ilk başta 10 yaptı sonradan 12'ye çıkardı. sorduğumda maksimum enerjinin 15 olduğunu söyledi. Ve de hiç 15 ile çalışmadığını söyledi. Sizce bu aletin maksimum enerjisi bu mudur? Acı pek hissetmediğim için (genitalde bile az hissettim) acaba çok düşük enerjili mi yaptı diye düşünüyorum?
Sizce enerji seviyesi nasıldır? Özellikle beyaz tenli ve siyah tüylü olanlar için.
şimdiden teşekkür ederim.