- Konu Sahibi esenruzgar
-
seninki bencede düşük ztn o makinenin ekranında 4 tane rakam war.en yüksekği bende sanırım bacakta 14-16 genital bölgede 18.Hatta bi kere yanık oldu genitalde ama ne hikmetse en temizde orası oldu :) Güneş yanığı warsa wucudunda o zaman düşürüyolr bana 12 de yapmışlardı o sıra.
Başka bir hastaneye gidip bilgi almaya çalıştım ama dozajları konusunda bilgi vermek istemedi kız. Alexandrite'ın Cynosure ve Epicare makinaları vardı. Bunlardan cynosure yavaş olanı , epicare ise hızlı olan makinası dedi. Yoksa ikisinin arasında bir fark yok başka dedi. En yüksek dozajları da aynı dedi. Acaba doğru mudur ?
Hiç Alexandrite Cynosure makinası ile yaptırıp da hangi dozajda lazer yaptırdığını bilen yok mu ?
Kızlar heryer tekrar çıkmaya başladı. İlk seans+kontrol seansına gittim. Sizde de böyle oldu mu? Kolaltım fena değil ama onlar da çıkacak gibi duruyor. Bacaklarım da diken diken oldu. Bilmiyorum ne yapsam ? Tekrar gidip denesem mi yoksa başka bir yere mi gitsem ? Diğer gittiğim yer de en yüksek dozajı söylemeyince güven vermedi.
Sizin gittiğiniz yerler en yüksek dozajı budur bu makinanın diye bilgi veriyorlar mı yapmadan önce ?
ben de alexandrite cihazı ile epilasyona başladım. senin gibi beyaz tenli ve siyah tüylüyüm. bende ilk olarak 15 ile başlandı ve bazı yerlerde 17 ye çıkardığını gördüm. max akımın 20 olduğunu duymuştum ben bu sitedeki bi yazıda. cihazın adı evet alexandrite yani seninkiyle aynı ama modeli de aynı mı bilemiyorum. sana sanki biraz düşük yapmışlar gibi geldi ama dediğim gibi acaba modeli mi farklı. sen iyice bir araştır bence. seans sayısını uzatmak için az akım veriyo olabilirler dikkat etmekte fayda var.
Dozaja mutlaka doktor karar vermeli bence. Benim gittigim merkezde ten rengime ve kil durumuna gore dozaja karar verildi. Ilk basta bir cildiye uzmani gordu, seanslar sonra basladi. Yani en yuksek demek her zaman iyi demek degil ama dusuk dozajdan da daha gec sonuc aliniyor. Ten renginiz beyazsa yuksek dozaj uygulanabilir ama mutlaka cok iyi bir yerde yaptirmak lazim. Lazer yuzunden vucudunda yanik olan tanidiklarim var. Bu arada, moralinizi bozmak gibi olmasin ama lazerde kontrol seansi bana hic mantikli gelmiyor. Yani 2 kere farkli yerlere gittim ve onlarda da kontrol seansi muhabbeti vardi. Hic memnun kalmadim. Su an devam ettigim yerde de kontrol seansinin epilasyon iyi yapilirsa gereksiz oldugu, hatta yapilmamasi gerektigi (2 ay kadar beklemek lazim) yonunde bilgi aldim. Bence siz arastirin biraz daha ve iyi merkezlerin paket programlarini tercih edin. Sonuca bakilinca ucuz gecinen yerlere gore daha ucuza geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?