Teşekkür ederim .. Temennimiz iyi bir sonuç almak tabî,sonuçları buradan paylaşırım...ben guzellık salonuna gıttım ıst tum vucud ama bosuna o ezıyetı cektım 2.700 ucret odedım hıç memnun kalmadım ustelık daha kotu oldu ılerde yuzum ıçın ve dıger bolgeler ıçın tekrar baslamayı dusunuyorum umarım sızde ıyı sonuclar alır burdan paylasırsınız bızımle
en son çıkan alex sanırım ıkı yıl once gıtmıstım 1,5 yıl devamlı yaz ayları harıc gıtmıyordum ama guzellık salonuydu benım ve bıraz yanlıs yonlendırdıler paralarını alınca ılgı de azaldı suan ozellıkle yuz bolgemden çok rahatsız oluyorum anlatamam agda sarkıtır ip leke bıraktırır tuy dokucu kremler çoğaltır dıorlar ne yapsam bılemedım şeytan şiletle sonra lazere gıt dıyor bılmıyorum kafam çok karısık zaten suan para bırıktırıyoum sılıkon için bakalım olmadı iğnelı epilasyona gıderımTeşekkür ederim .. Temennimiz iyi bir sonuç almak tabî,sonuçları buradan paylaşırım...
Siz hangi makinaya girmiştiniz?Diğer bölgeler mesela bacak koltukaltı bölgelerinden neden iyi sonuç almadınızki acaba?
Bazen yanlış bilgiler verilebiliyor,merkezler makinaları yaptıkları işleri yere göğe sığdıramıyorlar,insaları kandırıyorlar yazık.. Sağlık bakanlığı artık bazı şeylere el attı bu konuda. Ben hastanelerde yapılan işlemleri daha güvenli buluyorum açıkcası,birde işi yapan kişinin bilgili olmasıda önemli tabi..en son çıkan alex sanırım ıkı yıl once gıtmıstım 1,5 yıl devamlı yaz ayları harıc gıtmıyordum ama guzellık salonuydu benım ve bıraz yanlıs yonlendırdıler paralarını alınca ılgı de azaldı suan ozellıkle yuz bolgemden çok rahatsız oluyorum anlatamam agda sarkıtır ip leke bıraktırır tuy dokucu kremler çoğaltır dıorlar ne yapsam bılemedım şeytan şiletle sonra lazere gıt dıyor bılmıyorum kafam çok karısık zaten suan para bırıktırıyoum sılıkon için bakalım olmadı iğnelı epilasyona gıderım
Birşey soracagım canım.. Benim bacaklarımda arka ve üst kısımlarda özellikle kırmızı kabarmalar var ufak ufak.. Hani ağda yaptığımızda hafif kabarırya onun gibi .. Sendede olmuşmuydu böyle durum? Bephanthene krem kullanın dediler,şimdi süreceğim ama kafama takıldı yinedeCanim insallah sonuc alirsin ben ilk seansimi bir ay once oldum kontrol seansima gideli iki hafta oldu bi atis da o zaman yapildi halen tertemizim cok buyuk rahatlikmis valla daha ilk seans da boyleyse seanslar bitince nasil olur dusenemiyorum bile 2.seansima marta gidecem oda mart 20 yi bulur galiba
Canim ben bacagima yaptirmadim genital ve koltukalti genitalde biraz oldu gibi ama ben krem falan kullanmadim kese de yapmadim oyle demisti yapan kisi bir hafta sonra da kendiliginden dokulmeye basladiBirşey soracagım canım.. Benim bacaklarımda arka ve üst kısımlarda özellikle kırmızı kabarmalar var ufak ufak.. Hani ağda yaptığımızda hafif kabarırya onun gibi .. Sendede olmuşmuydu böyle durum? Bephanthene krem kullanın dediler,şimdi süreceğim ama kafama takıldı yinede
Benim bacak üst arka kısımlarda batık lar var aslında. Kese yapsanız daha iyi olur demişti.. Bir hafta on gün sonra güzel bir keselettiririm kendimi :)Canim ben bacagima yaptirmadim genital ve koltukalti genitalde biraz oldu gibi ama ben krem falan kullanmadim kese de yapmadim oyle demisti yapan kisi bir hafta sonra da kendiliginden dokulmeye basladi
amin insallah sızde oyle :)Bazen yanlış bilgiler verilebiliyor,merkezler makinaları yaptıkları işleri yere göğe sığdıramıyorlar,insaları kandırıyorlar yazık.. Sağlık bakanlığı artık bazı şeylere el attı bu konuda. Ben hastanelerde yapılan işlemleri daha güvenli buluyorum açıkcası,birde işi yapan kişinin bilgili olmasıda önemli tabi..
Ben plastik estetik cerrahi hastanesinde yaptırıyorum Epilasyonu. Makşnayıda araştırdım biraz,olumlu yorumlar var zaten yeni bir makina.. Temennim güzel başarılı bir sonuç almak tabi,bakalım inşallah.. Şu anda tüyler dökülmeye başladı bile..
Sende iyi bir araştırma yaparsın,tekrar iyi bir yere başlarsın olmadı... Belki bu sene olmaz artık,ben bile daha öncesi başlasaydım daa iyiydi aslında ama ameliyatlardan ancak sıra geldi :)
Canim iki ay sonra derken nasi hangi tarihe gidecen ben 21 ocak da basladim 10 subat gibi kontrole gitmistim bana ikinci seansimin mart ortasi gibi olacagini soyledi bende de bisey yok pek zaten seanslar 8 hafta ile 10 hafta arasi oluyo ilk seanslar da kontrol seansinda da atis yapildi simdi ben kontrol seansinda ki atisi mi yoksa ilk seansinda ki atisa gore gidecem yarin da bayani arayacam zatenDün kontrol seansına gittim kızlar.. Birinci seanstan sonra bacak ve koltukaltında doğrudürüst tüylenme olmadı valla.. Genitalde tüyler çıktı ve döküldü.. Bu gidişle çok çabuk be kesin çözüme ulaşacağımı düşünüyorum Açıkcası.. Şimdiden büyük rahatlık varmış diyorumiki ay sonra ikinci seansa randevu aldım . Bu arada gözlemleyeceğim tabi .. Benden haberler bunlar..Düşünen herkese bu cihazı tavsiye ederim aslında
23 Şubat'ta ilk seans oldu benim,dün yani 10 Mart'ta kontrol seansı oldum heryere tekrar atıl yapıldı.. Ikinci seans için Mayıs'ın 6sına gün aldık. Tabi özellikle bayağı değerlendir bak bakalım nasıl çıkacak çıkmayacak gözlemle dedi. Hatta gelmeden konuşalım bir durumu dedi.. Iki seans aralığı iki ay oluyor genelde ama üçüncü dördüncü seans aralığı daa fazlada olabiliyor duruma göre dedi.. Yani toplam altı seans aldım zaten ama bir seneyi geçecek .. Sen durumu değerlendirip gün al bence.konuluşursun zatenCanim iki ay sonra derken nasi hangi tarihe gidecen ben 21 ocak da basladim 10 subat gibi kontrole gitmistim bana ikinci seansimin mart ortasi gibi olacagini soyledi bende de bisey yok pek zaten seanslar 8 hafta ile 10 hafta arasi oluyo ilk seanslar da kontrol seansinda da atis yapildi simdi ben kontrol seansinda ki atisi mi yoksa ilk seansinda ki atisa gore gidecem yarin da bayani arayacam zaten
Anladim canim sagol ben yarin arayip bi ogreniyim ona gore giderim yalniz daha bende cok kil cikmadi simdiden super seninnde plumlu sonuz aldigina.sevindim hem maddi hem de manevi olarak cabamiz bosa gitmez23 Şubat'ta ilk seans oldu benim,dün yani 10 Mart'ta kontrol seansı oldum heryere tekrar atıl yapıldı.. Ikinci seans için Mayıs'ın 6sına gün aldık. Tabi özellikle bayağı değerlendir bak bakalım nasıl çıkacak çıkmayacak gözlemle dedi. Hatta gelmeden konuşalım bir durumu dedi.. Iki seans aralığı iki ay oluyor genelde ama üçüncü dördüncü seans aralığı daa fazlada olabiliyor duruma göre dedi.. Yani toplam altı seans aldım zaten ama bir seneyi geçecek .. Sen durumu değerlendirip gün al bence.konuluşursun zatenama Nisan gibi ikinci seansa gitsen daha iyi bence. Yani benim bayağı dökülme oldu bacak lar ve koltukaltı nerdeyse çıkmadı. Genital biraz sıkıntılı gibi,yüksek atış yapamıyor yanık riskine karşı. Ama dökülme süper oldu diyebilirim
Çok acıyomu?Dün kontrol seansına gittim kızlar.. Birinci seanstan sonra bacak ve koltukaltında doğrudürüst tüylenme olmadı valla.. Genitalde tüyler çıktı ve döküldü.. Bu gidişle çok çabuk be kesin çözüme ulaşacağımı düşünüyorum Açıkcası.. Şimdiden büyük rahatlık varmış diyorumiki ay sonra ikinci seansa randevu aldım . Bu arada gözlemleyeceğim tabi .. Benden haberler bunlar..Düşünen herkese bu cihazı tavsiye ederim aslında
Evet ayn öyle canımAnladim canim sagol ben yarin arayip bi ogreniyim ona gore giderim yalniz daha bende cok kil cikmadi simdiden super seninnde plumlu sonuz aldigina.sevindim hem maddi hem de manevi olarak cabamiz bosa gitmez
Hayır,nasıl desem makina kıl bölgesini gördüğünde cımbız ile çekmiş gibi iğneleme olıyor hafif o kadar. Sadece genital iç kısım biraz zorluyor beni. Senelerdir jilet yapmaktan kıl kökleri ve kılın yapısı çok güçlenmişti tabi ondan sanırım.. Kontrol seansı daha rahattı açıkcası,demekki seans ilerledikçe dahada rahatlama olacakÇ
Çok acıyomu?
De duşunuyorum bıktım jiletten ağdada çok acılı en iyi makine bunu acaba?Hayır,nasıl desem makina kıl bölgesini gördüğünde cımbız ile çekmiş gibi iğneleme olıyor hafif o kadar. Sadece genital iç kısım biraz zorluyor beni. Senelerdir jilet yapmaktan kıl kökleri ve kılın yapısı çok güçlenmişti tabi ondan sanırım.. Kontrol seansı daha rahattı açıkcası,demekki seans ilerledikçe dahada rahatlama olacak
Ben araştırdım biraz,aklım buna yattı açıkcası. Şu andada memnunum gidişattan açıkcası.. Iyi bir yere gidip fikir al benceBen
De duşunuyorum bıktım jiletten ağdada çok acılı en iyi makine bunu acaba?
Ben bugun aradim ne.zaman gidecegimi sordum ikinci killar iyice ciksin bir hafta 10 gun oncesinden al gelirsin dedi benim daha killarimin cogu cikmadi genitalde de dudak ustunde daha tek tuk var daha gelmemin 1 aya yakin bulacagini soylediEvet ayn öyle canımilk seansta bu kadar fark görmek benide çok sevindirdi.. Çok büyük rahatlık valla,çok mutluyum :)
Cihaz güzel iyi bir cihaz .. Tereddütlerim vardı tabi ama olmlu yorum yapabilirim şimdiden.. Yaza keyfini süreceğiz inşallah
Süper canımSlm hanimlar ben bugun ikinci seansa gittim koltukalti vr genital bolgeme sonuc iyi gidiyo dedi 20 gun sonra kontrol seansima gidecem yine ben ilk seansa mahsus bilyodum kontrol seansini yine olacak dedi bi ana seans bide kontrol seansi oluyo kontrol seansina para odemiyom alt bacaga basliyacaktim kontrole geldigim de yapalim dedi iyice ciksin dedi cikmayan yerler de daha tam cikmamis dedi koltukaltimin 2 seansi kaldi oyle dedi dort seans surer demisdi bide ucuncu seansi vururuz ona gore bakariz dedi
Aynene canim tertemiz cogu yer kontrol seansi yapmiyo yapsa da oda ilk seansa mahsus oluyo ben sadece ilk seans da kontrol oluyu zannedeiyordum estetisyen de hayir dedi yine var dedi kontrol seansin ana seanslardan sonra bitene kadar oluyo dedi o zaman super olur cunku benim kontrol seansim da heryere atis yapmisti hem de oyle ustun korude yapmadi hem daha iyi sonuc alinir gibime geliyo bi ana seans bi ara seans olarak bide bende jilet yapmadim bi tek bu ikinci seansima giderken 10 gun onceden yaptim sert cikmadi bide seyrek cikti zaten kontrol seanslarin da jilet vurmuyom buyuk rahatlikmis lazerSüper canımKontrol seansları oluyor tabi her ana seanstan sonra. Benim Mayıs'ın ilk haftası ikinci seansım. Ama lazerden sonra hiç jilet ağda yapmadım,hiç tüyler kıllar çıkmadı süper birşey bu Tamamen tertemiz her yer