- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sormadım canım. Sadece esmer tenli oldugum için yanık riskine karşı düşük tutuyorum biraz demişti Bir dahakine sorayımBide ben dozajla ilgili sordum genitale 15 koltukaltina 16 dozla yapiyom dedi senin sizlerin ki kac doz yapiliyo.acaba
Bende 6 Mayıs'ta gideceğim ikinci seansa. Bacaklarımda hafif ve ince şekilde tüyler çıktı kıl değil Koltukaltım ve genitalde öyle. Genital ve koltukaltımı aldım bacaklar duruyor. Harika bir karar verip valla,büyük rahatlıkSelam hanimlar ben 2.seansimin kintrolune gittim makinenin gormedigi yerelere bi daha atis yapildi zaten hepsi dojulmustu ama acayip puruzsuz oldu kil donmem falan bitti bebek poposu gibi bide seanslar bitince nasil olur bilemiyom alt bacaga baslayacaktum atid yapti makine.gormedi axaba baslamasam mi cok sert kil degil bide.seyrek
Atis yapildi.canim ama makine gormedi 3.seansa 2.5 ay sonra gidecem o zamana kadar jiletle dedi o zaman bakariz dedi ben jiletleyince 15 20 gunde hepsi cikiyo ama sir yapinca 1 ay rahat hicbisey yok killarim sık deil bacaktakiler seyrek cok kalin da degiller acaba elletmesem kiBende 6 Mayıs'ta gideceğim ikinci seansa. Bacaklarımda hafif ve ince şekilde tüyler çıktı kıl değil Koltukaltım ve genitalde öyle. Genital ve koltukaltımı aldım bacaklar duruyor. Harika bir karar verip valla,büyük rahatlık
Ben kol için demiştim ama çok ince yapmayalım demişti yaptırmadım.. Birde yaz mevsimine giriyoruz diye yapmayalım dedi bakalım. Önerdiyseler,yapalım fayda olur dediyseler yaptır yoksa yaptırma bence
Nasıl olsun tatlım,öncesinden çok iyi tabi :)) Bende yarın gideceğim üçüncü seansıma canım Yalnız geçen sefer şöyle gıcık bir durum yaşandı,pek hoşuma gitmedi yaa Lazer Epilasyonu yapan bayan görevden ayrılmış,başka bir bayan yaptı lazeri. Bacak ve genitalde birçok yerde oldukça kıl çıktı,sanırım oralara Atış yapılmamış. Kontrol seansı içşn aradım,geçen seferki gibi komple kontrol seansı istedim. Fakat sadece kıl çıkan yerlere atış yapıldı. Bana söylediği şey komple olursa seans a giriyormuş falan filan.. Gıcık oldum tabi. Ondan sonra Tüyler bir tuhaf çıktı,yani bir kısımda çıktı bir kısımda çıkmadı falan...arzum77 girmiyosun huc nasil gidiyo seanslarin ben bu hafta 3.seans icin gidecem
Hmm biraz sıkici bi durum olmus umarim guzel sonuclar alirsin benim 2.seansin kontrolunde de komple atis yapildi ben zaten iki yeri yaptiriyom koltualti ve genital bolgesi yarin arayip randevu alacam 3.seans icinNasıl olsun tatlım,öncesinden çok iyi tabi :)) Bende yarın gideceğim üçüncü seansıma canım Yalnız geçen sefer şöyle gıcık bir durum yaşandı,pek hoşuma gitmedi yaa Lazer Epilasyonu yapan bayan görevden ayrılmış,başka bir bayan yaptı lazeri. Bacak ve genitalde birçok yerde oldukça kıl çıktı,sanırım oralara Atış yapılmamış. Kontrol seansı içşn aradım,geçen seferki gibi komple kontrol seansı istedim. Fakat sadece kıl çıkan yerlere atış yapıldı. Bana söylediği şey komple olursa seans a giriyormuş falan filan.. Gıcık oldum tabi. Ondan sonra Tüyler bir tuhaf çıktı,yani bir kısımda çıktı bir kısımda çıkmadı falan...
Yarın gidince konuşacağım,daha ikinci seansta bunları yapmaları hoş değil yani. Gerekirse hastane yetkilisine bile durumu izah edeceğim !
Senin ikinci kontrol seansında komple Atış yapıldı değilmi?
Bakalım yarın neler olacak,diğer bayan çok iyiydi bu havalı birşey zatenHmm biraz sıkici bi durum olmus umarim guzel sonuclar alirsin benim 2.seansin kontrolunde de komple atis yapildi ben zaten iki yeri yaptiriyom koltualti ve genital bolgesi yarin arayip randevu alacam 3.seans icin
Arzum hani bi oncesinde demisin bazi yerlerde atis yapilmadi diye bisey sana izah edim bende gidiyorum lazere bana soyledikleri durumu anlatimD delimavi 35 Nasılsın canım,nasıl gidiyor
Ben geçen seansa gittim ama koltukaltı ve genital yaptı sadece. Bacak yapmadı,çok bronzmuşum Korkuyorum bacak eski halime donecek ..
Kontrol seansında ilk seanstan sonra komple Atış yapılmıştı .Şimdi kontrol seanslarında sadece kalan tüylere Atış Yapılıyor. Benim bu normal seans ımdı. Fakat fazla bronzlaştıgım için bacaklar özellikle yapılmadı. Koltukaltı ve genital Güneş görmediği için yapıldı..Arzum hani bi oncesinde demisin bazi yerlerde atis yapilmadi diye bisey sana izah edim bende gidiyorum lazere bana soyledikleri durumu anlatim
Simdi heryere atis yapiliyor ama bazi killar kokten kopmus olunca onlara etki yapmiyor yani onun icin bazi seanslarda daha fazla kil gorunebiliyor
Eger butun killar koke bagli bir sekilde atis yapilirsa o zaman kokten kurtulma oluyor onun icin bir kac seans oluyor ve onemli araliklarda oluyor bu
Mesela bana ilk seans da 3/4 hafta arayla gel demisti sonra daha uzun bir sure sonra gel diyor benim icin kullanilan cihaz alexandrit ve yag lazerler en iyisi bunlar zaten
Aynen benimde her kalan tuylere atis yapiliyorKontrol seansında ilk seanstan sonra komple Atış yapılmıştı .Şimdi kontrol seanslarında sadece kalan tüylere Atış Yapılıyor. Benim bu normal seans ımdı. Fakat fazla bronzlaştıgım için bacaklar özellikle yapılmadı. Koltukaltı ve genital Güneş görmediği için yapıldı..
Senin kontrol seansında nasıl yapıyorlar ?
Canim ben 3.seansa temmuzun 2 si gibi gittim killarim yeni yeni iyice uzadi sanirim 10 gun falan sonra 4,seansa gidecem genitalim halen tertemiz gibi hem.gec cikti hemde kil yok nerdeyse koltukaltim bayagi uzadi amagenitalee bakarakD delimavi 35 Nasılsın canım,nasıl gidiyor
Ben geçen seansa gittim ama koltukaltı ve genital yaptı sadece. Bacak yapmadı,çok bronzmuşum Korkuyorum bacak eski halime donecek ..