Ben bu cihazla basladim nette methini cok duydum ayrica bende ozel hastene de yaptiriyom koltukalti genital eger bu cihazla yaptirip da sonuc alanlari bende cok merak ediyom memnunkar miMerhaba kızlar.. Tüm vücut lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.Ameliyat olduğum hastanede ameliyat olanlara %25 gibi indirim var.Hastanede bu cihaz kullanılıyor ve çok iyi deniliyor. Altı seanslık bir paket önerdiler.. Tabi kafama takılan bazı sorular var.Altı seans sonra son durumum nasıl olacak? Tekrar seans gerekirse bazı bölgelere seans başı ücret ödeyecekmişim.Bu ne kadar sürer acaba? Bu makine ile lazer epilasyon olup memnuniyetini yada memnuniyetsizliğini yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler .. Eğer başlarsamda kendi sürecimi buradan yazıp bilgilendirmek isterim teşekkürler
Evet,cihaz hakkında estetisyen doktorlar övgü ile bahsediyor. Ben iki gün önce traşlandım,bugün başlatacaktık güya ama bacak ve kol istenilen şekilde çıkmadı o yüzden beklemedeyim.Sanırım birBen bu cihazla basladim nette methini cok duydum ayrica bende ozel hastene de yaptiriyom koltukalti genital eger bu cihazla yaptirip da sonuc alanlari bende cok merak ediyom memnunkar mi
Acaba kollar ince kıl oldugundan dolayımı fazla etki etmiyor? Genital ve kol altı için harika dedi.Ben ağda kullanmıyorum,epilatör yada jilet kullanıyorum .Bu yüzden o bölgeler kalın ve siyah çıkıyor...6 seans yetmez ben 8-9 seansta anca sonuç aldım. ama öyle sıfırlanmıyo tabi. şimdi 6 ayda bir gidip seans alıyorum. ama kola sakın başlama. koluma kaç seans yapıldı hatırlamıyorum bile 15 en az diyeyim. alt kol çok az azaldı üst kol ise arttı. sonuç olarak kolumu epilatörle alıyorum.
Canim ben izmirde yaptiriyom seans basi benim ki paket degil genital 140:koltukalti 50 alt bacagi basladim ama dusunuyom yarim bacak 100 tl bir hafta oldu bugun ilk seansim ardindan dokulmeler basladi genitalde de koltukaltinda da kese falan yapma dedi bayan kebdi dokulsun 20 gun sonra kontrolr gel dedi daha kontrolume var subatin 10 gibi gidecem makinenin gormedigi varsa bi atis daha yapilacakmis o da uzretsiz dedi kontrol seansi umarim guzel sonuc alirim sende de ise yararEvet,cihaz hakkında estetisyen doktorlar övgü ile bahsediyor. Ben iki gün önce traşlandım,bugün başlatacaktık güya ama bacak ve kol istenilen şekilde çıkmadı o yüzden beklemedeyim.Sanırım bir
Ili gün sonrada regl olurum bir hafta ertelenirBiran önce başlamak ve kurtulmak istiyorum.Özrllikle bikini ve bacak.. Yazın çok sıkıntı yaratıyor..
Sen hangi hastanede başladın canım? Kaç seans ve fiyat nedir?
Ay inşallah canım... Bende bugün regl oldum.Artık bitince başlarım BendeCanim ben izmirde yaptiriyom seans basi benim ki paket degil genital 140:koltukalti 50 alt bacagi basladim ama dusunuyom yarim bacak 100 tl bir hafta oldu bugun ilk seansim ardindan dokulmeler basladi genitalde de koltukaltinda da kese falan yapma dedi bayan kebdi dokulsun 20 gun sonra kontrolr gel dedi daha kontrolume var subatin 10 gibi gidecem makinenin gormedigi varsa bi atis daha yapilacakmis o da uzretsiz dedi kontrol seansi umarim guzel sonuc alirim sende de ise yarar
Kol ve yuz vucudun diger bolgelerine benzemezmis. Cok fazla kil koku varmis. Bir kil kokunu yok ederken digerleri uyaniyormus. En don diod ile yaptiriyorfum ki yapan kiside tanidikti ve cok cuzi bi miktara yapiyordu ve orijinal soprano xl idi. Ama yapan arkadasim kolda kendisine bile sonuc alamadigini istersem devam edebilecegimi ama lazerlw kol ve yuzde basari saglayamadiklarini soylemisti. Ben de o sekilde birakmistim. Bosa vakit kaybi ve cogalma riskide cabasi. Philipsin seramik uclu epilatorunu aldim kol icin cook memnunum hem hic acimiyor hem de eskisine nazaran gec cikiyor. Diger bolgeker icin lazer asrin icadi evet ama kol ve yuz icin degil. Yuz icinde igneliye gittim 5 sene once cok sukur cikmadi tekrar. Ne cok tuy sorunum varmis su an farkettimAcaba kollar ince kıl oldugundan dolayımı fazla etki etmiyor? Genital ve kol altı için harika dedi.Ben ağda kullanmıyorum,epilatör yada jilet kullanıyorum .Bu yüzden o bölgeler kalın ve siyah çıkıyor...
Anladım canım.. Peki dıod mu alexandrıte makinamı iyidir genital,bacak kol altı için sence?Kol ve yuz vucudun diger bolgelerine benzemezmis. Cok fazla kil koku varmis. Bir kil kokunu yok ederken digerleri uyaniyormus. En don diod ile yaptiriyorfum ki yapan kiside tanidikti ve cok cuzi bi miktara yapiyordu ve orijinal soprano xl idi. Ama yapan arkadasim kolda kendisine bile sonuc alamadigini istersem devam edebilecegimi ama lazerlw kol ve yuzde basari saglayamadiklarini soylemisti. Ben de o sekilde birakmistim. Bosa vakit kaybi ve cogalma riskide cabasi. Philipsin seramik uclu epilatorunu aldim kol icin cook memnunum hem hic acimiyor hem de eskisine nazaran gec cikiyor. Diger bolgeker icin lazer asrin icadi evet ama kol ve yuz icin degil. Yuz icinde igneliye gittim 5 sene once cok sukur cikmadi tekrar. Ne cok tuy sorunum varmis su an farkettim
Kollarıma tüyödökğcü uyguluyorum hep.Ve gerçekten çok ince çıkıyor.Aslında bu şekilde idare edebilirim diyorum .. Yüzüme bir tek bıyık istiyordum ama onlar bile çok kalın değil . Kızım saçlarını hep açık bıraktığı için yanak kısmında kıllanma oldu,sir ağda yaptırıyor ama çözüm değil sürekli.Kızım için iğneli epilasyon düşünelim o zamanArzum arkadaşım.Asla yüzüne ve koluna uygulamahele yüzüne ASLA.Banada sana söylediklerinin aynısı söylendI. 6 seansta biter denildi.17 seansta fazla gittim.ýüzümde bıyık ve çenemdeki ayva tüyler uygulandı. Fakat 1 yılın sonunda yanaklarımdaki ,boynumdaki tüylerde uyandı.kollarım 8 seansın sonunda eski haline döndü.yüzümdeki tüylerden İğneli epilasyonla kurtuldum.bacaklarIm oldukça iyi durumda yüzde 80 i gitti,koltuk altım da bitti.genital idare eder.Yani hayal kırıklığına uğramakistemiyorsan yüzüne ve kollarına ASLA girme arkadaşım.
. Kesinlikle alex. Heleki bide jilet yapiyorum demissin kalinlasmistir tuyler. Alex ise yarar. Tabi %100 olmuyo. Ama kalanlar incecik oluyo hic rahatsiz etmiyo. Yinede yilda 2 defa gidiyorum ben pamuk gibi oluyorum. Buyuk rahatlik. Kendim icin yaotigim en iyi sey diyorum soranlaraAnladım canım.. Peki dıod mu alexandrıte makinamı iyidir genital,bacak kol altı için sence?
Büyük ihtimal alex e başlayacağım gibi görünüyor.Şu reğl dönemim bitsin,iki üç günde geçsin hemen başlayacağım. Kesinlikle alex. Heleki bide jilet yapiyorum demissin kalinlasmistir tuyler. Alex ise yarar. Tabi %100 olmuyo. Ama kalanlar incecik oluyo hic rahatsiz etmiyo. Yinede yilda 2 defa gidiyorum ben pamuk gibi oluyorum. Buyuk rahatlik. Kendim icin yaotigim en iyi sey diyorum soranlara
merhaba bende yuzume yaptırdım bana da sızın soyldıklerınız soylendı ustelık cıkmayan yerlerde de cıkmaya basladı artık dısarı çıkmak bıle ıstemıyorum sız ıgnelı epilasyonla kurtuldunuz mu yuzunuzdekı tuylerden kaç seans ve her seans ne kadar odedınız ??? hastane mı yoksa guzellık salonunda mı yaptırdınız yardımcı olursanız sevınırımArzum arkadaşım.Asla yüzüne ve koluna uygulamahele yüzüne ASLA.Banada sana söylediklerinin aynısı söylendI. 6 seansta biter denildi.17 seansta fazla gittim.ýüzümde bıyık ve çenemdeki ayva tüyler uygulandı. Fakat 1 yılın sonunda yanaklarımdaki ,boynumdaki tüylerde uyandı.kollarım 8 seansın sonunda eski haline döndü.yüzümdeki tüylerden İğneli epilasyonla kurtuldum.bacaklarIm oldukça iyi durumda yüzde 80 i gitti,koltuk altım da bitti.genital idare eder.Yani hayal kırıklığına uğramakistemiyorsan yüzüne ve kollarına ASLA girme arkadaşım.
Selam kızlarBugün nihayet lazer Epilasyona başladım :) Tüm bacak,genital bölge ve koltukaltı bölgesi ni yaptırdım.. Epilasyon makinası ile alır gibi bazı bölgelerde iğneleme ağrısı oldu o kadar. En zor yer tabiki genital bölge idi :) Hem bayan da olsa karşısında rahat olamadım hemde alt bölgeler özellikle daha fazla ağrı duydum ..6 seans aldım,on beş gün sonra kontrol seansına gideceğim.
Esmer tenli oldugum için yüksek doz uygulanmadı,yanık riskine karşı.. Şu anda vereceğim bilgiler bu kadar,iyi akşamlar :)
Ayyyy.... Ne güzeellll...Canim insallah sonuc alirsin ben ilk seansimi bir ay once oldum kontrol seansima gideli iki hafta oldu bi atis da o zaman yapildi halen tertemizim cok buyuk rahatlikmis valla daha ilk seans da boyleyse seanslar bitince nasil olur dusenemiyorum bile 2.seansima marta gidecem oda mart 20 yi bulur galiba
Ben korkumdan bıyık bölgesinden bile vazgeçtim. Hatta kollarım da çok ince ve seyrek çıkıyor,onuda iptal ettirdim...merhaba bende yuzume yaptırdım bana da sızın soyldıklerınız soylendı ustelık cıkmayan yerlerde de cıkmaya basladı artık dısarı çıkmak bıle ıstemıyorum sız ıgnelı epilasyonla kurtuldunuz mu yuzunuzdekı tuylerden kaç seans ve her seans ne kadar odedınız ??? hastane mı yoksa guzellık salonunda mı yaptırdınız yardımcı olursanız sevınırım
ben guzellık salonuna gıttım ıst tum vucud ama bosuna o ezıyetı cektım 2.700 ucret odedım hıç memnun kalmadım ustelık daha kotu oldu ılerde yuzum ıçın ve dıger bolgeler ıçın tekrar baslamayı dusunuyorum umarım sızde ıyı sonuclar alır burdan paylasırsınız bızımleBen korkumdan bıyık bölgesinden bile vazgeçtim. Hatta kollarım da çok ince ve seyrek çıkıyor,onuda iptal ettirdim...
Kızım saçlarını sürekli açık bıraktığı için favori bölgesinde tüylenme oldu. Onun içinde iğneli epilasyon düşünüyorum bakalım.. Sanırım yüz için en iyisi o ..
Umarım sizde en kıssa zamanda çözümü bulursunuz.