ALESe Girecek Arkadalar Burda Toplanp Bilgi Aliverii Yapalim..

işallah hepimiz en az 70 alabiliriz bu sınavdan,akademisyenlik benim en büyük hayalim,ama gelin görün ki bende oturup sürekli o testleri çözecek yürek yok :umursamaz:

mayıs ales beşvuruları ne zaman bayanlar?

ben de hazırlanıyorum alese sonbahar dönemi düşük geldi bakalım 80 lazım bana..zaman problemini aşamıyorum bir türlü nedense..hızlı okuma pratikleri yapıyorum o nedenden dolayı..birde üds ye hazırlanıyorum..oldukça ağır geliyor ne yalan söyliyeyim..allah yardımcımız olsun..

merhaba ben mimarlık 2. sınıfta okuyorum.
ales'e girmek için mezun olmuş olmak gerekiyor mu?
başvurular ne zaman oluyor ve sınav sorularının içeriği nasıl oluyor.
acaba biraz bilgilendirir misiniz beni :) şimdiden teşekkürler

en az 4. sınıf olmak gerekiyor

3. sınıfta giriliyor diye biliyorum ben.2008 mezunuyum sanki bizim zamanımızda öyleydifisfisfis

alese istediğin zaman girebilirsin ama 2 yıl geçerli baı yerler 3 yıl da geçerli sayabiliyor. benim de alesden 90üstü almam lazım. inş. alırız kızlar:Saruboceq:

alese istediğin zaaman girebiliosun ama 3.sınıftan itibaren girmek daha doğru olur çnkü geçerliliği 2 yıl

yedi iklimle ve çıkmış sorularla çalışıyorum..

ben sayısaldan son sınavda 69 almıştım. 70 ve üzeri almam lazım.70 üzeri alanlar sınavda soruları nasıl bir stratejiyle çözdüler.
mesela kaç sözel sorusu yaptınız?
sınava sayısaldan mı başladınız?
bilmiyorumkismile

Hepinize başarılar kızlar Allah yardımcınız olsun. Benim de erkek ark ım giricek alese. Ben de 3 defa girmiştim daha önceden. Yediiklim ve yargıyı tavsiye ederim. Gerçekğe yakınlar tabi çıkmış sorular şart.

Kızlar ben de Alese girmeyi planlıyorum.A.ö.f.işletme mezunu olacağım inşallah büte kalacağımı sanmıyorum.Sınavlar yılda 2 kez yapılıyor sanırım.Sayısal/sözel farkediyor mu?Yani hem sayısal hem de sözelden baraj geçmek durumundamıyız?Baraj puanından çok daha iyi bir puan almak lazım sanırım.Sınavdan sonra tercih edilecek üniversite sözlü ve yazılı mülakata mı tabi tutuyor adayları?Mülakata giren arkadaşlar bilirler.

alesden 70 nasıl alınar ya ben 69.25 almış son sınavdan inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:

Ben ilk girdiğim aleste sözel 74 almıştım. Hatam önce sözel mantık sorularından başlamak oldu. erkek arkadaşım öyle taktik vermişti ama kötü oldu. onlara aşırı fazla zaman harcadım, geri kalanını yetiştiremedim. mayıs aleste 80 aldım ama benim için yeterli değil çünkü ingilizce okutman olmak istiyorum. 85ten aşağısının bi anlamı yok.benneyaptımki

mrb arkadaşlar bende açık öğretim işletme bölümünden mezun oldum alese girmek istiyorum ama hiç bilgim yok ales le ilgili.. nedir nasıl yapılır..kazanırsan hangi bölümleri seçebiliyorsun felan bana bilgi verirseniz çok sevinirim..

ales sorun değil ama beni mülakat korkutuyor arkadaşlar.torpil falan lazım diyorlar mülakat için.ne kadar doğru acaba

mülakatlar kalkmadımı ? bide ingilizce şart mı ? bilgisi olan cvplasın lütfen eyvahedigeldismile

sanırım ales le ılgılı bılgısı olan yok yada yazmıyorlar bende merak edıyorum ama cevap veren yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…