ALESe Girecek Arkadalar Burda Toplanp Bilgi Aliverii Yapalim..

kızlar sonbaharda alese girenler olarak haftada bir deneme çözelim mi bir deneme çözsek haftada hız kazanırız beraber olunca daha iyi verim olur gibi geldi bana ne dersiniz?

tamam o halde bende çıkmış yılların denemesi var başkada ales için kaynağım yok şu anda ben ondan bir deneme çözerim bugün çözebilirim sana da uygun olur mu denemem:)

tamam o halde bende çıkmış yılların denemesi var başkada ales için kaynağım yok şu anda ben ondan bir deneme çözerim bugün çözebilirim sana da uygun olur mu denemem:)

olur bende de eski denemeler var çözerim bugün bir tane zaten evde canım sıkılıyor :)

hoşgeldin canım:))biz bir gaz başladık ama ne denemem var ortada ne de ben:)ben 2010 denemesi çözdüm geçen hafta ama türkçe orda 80 mi 100mğ öyle bir şey kafam allak pullak oldu matematiktede bir soruyu yapamayınca canım sıkıldı bıraktım yarıdabu ales beni çok ürkütüyor ya bilmiyorum bir tek bana mı zor geliyor o sorular türkçemin çok iyi olmasına rağmen ales türkçe sorularını yapamıyorum toplam 2 kere alese girdim evde deneme çözünce bu kez türkçe kolay geldi ama yine de stress yapmaktan kendimi geri alamıyorum öyle oluncada yapacağım varsada yapamıyorummatematiktede öyle bir paragraf veriyor 3 soruyu buna göre çözün diyor ya ondan 2 tane gelmişse alt alta ve ben ilk 3ü yapamamışsam diğer 3lü soru grubu kolay olsa dahi yapamıyorum benim bu kabullenmişliği aşmam lazım önce yoksa olmucak

bende alesden geçen yıl 58 aldım ben çok acele edip dikkatsiz davranıyorum itiraf ediyorum bende korkuyorum ama bu yıl iyi bir puan almak istiyorum

işe yaracağını bilsem kursa gidicem ama boş yere gitmiş olucağımı biliyorum o yüzden bol soru çözmek lazım soruları kısım kısım ayırıp o şekilde halletmek moralimizi yerine getirir bence mesela türkçedeki mantık sorularını yapamıyorsak türkçe mantık sorularıyla ilgili sorular çözüp 1 hafta falan halletmek lazım sonra paragrafta anlam bütünlüğü sağlamak için yer değiştirme sorularını yapamıyorsak onla ilgili soru çözelim bu şekilde zaten 1 ayda hallederiz bence sonraki zamanlarda da deneme çözüp hızı arttırız diğer türlü deneme çözmeye başlasak yapamadığımız sorular gene aynı tarz sorular olucak benim fikrim bu sizce nasıl

kızlar neredesiniz bakıyımm huuuuuuuu
Burdayız :))
Kızlar ben Alese 3-4 kere girmiş bir insanım. Türkçeyi yapamıyordum bende, mantık ve matematik sorularında çok iyiyimdir. 80 alıyordum hep amacım 90 ve üstü idi. Tek yaptığım şey bolca soru çözmek deneme çözmek oldu. Her gün 1 tane mutlaka çözerek 2-3 ay sanırım tam süresini hatırlamıyorum ama her gün deneme çözdüm. Ve 95 aldım. Bir de sistem değişti önceden süreyi yetiştiremiyordum ben şimdi alana göre ayrılınca rahat ettim :)

Ben hem kpds hem alese hazırlancam ama bu aralar hava çok sıcak bir de oruçlu olunca pek başlayamadım derse ama çalışcam. Çünkü 2 sene önce de oruçlu halde çalıştığımı biliyorum hem de sıcakta. İsteyince her şey oluyor. Bugün itibari ile hem kpds hem Alese bakcam yavaş yavaş başlayacağım bugün 2 saat çalışcam sonraki gün 3 sonra 4 sonra 5 yapcam. 5te sabitlerim son 2 ay kala 6 saat çalışırım son ay da 7 saat çalıştı mı bu iş tamam. Tabi 7 saat derken full ALES değil içinde KPDS de dahil olacak. .ales için 7 saate gerek yok çünkü :))

ben buradayım ama alese daha çok var deyip defter kitabı kapattım ((((( kpds ye de gireceğim onda eksiğim daha çok malesef

canım ya bende matematikten full çekmek istiyorum ama işte olmuyoo ales matematik zamanla birlikte beni deli ediyor, hangi kaynakları çözüyüm canım eski denemeler var ama eski sitemde olduğu için şu an için fayda sağlamıyor bana soru bankası olarak çözüyüm diyorum ne önerirsin?

bende de eski denemeler var sistem değişti ama içerik değişmedi eski denemeleri çözmek de faydalı olur. Geçmiş soruları mutlaka çöz ama. Kaynak olarak da güvender güzel bir ara ona da çalışmıştım ben.

arkadaşlar ben bugün ani bi şekilde alese girmeye karar verdim şu anda çok kötü durumdayım kafayı yiyeyeceğim öle bir bölüm seçmişimki hayatım karardı artık düşünmekden çıldıracağım birde alesi denemek istiyorum eğitim bilimleri tezsiz yüksek lisans yapmak istiyorum ama çok bilgi sahibi değilim ben hazır giyim öğretmeniyim eğitim bilimlerinde çok iiyim bu alanda uzmanlaşmak istiyorum en azından dershanelerde çalışabilmk için bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim..hepinize kolay gelsin..

bende kitap aldım nihayet alese çalışmaya başlıyorum kızlar ama bu kitapta bölüm bölüm ayırmış nasıl çalışsamki sayılar var sonra ebob falan soru bankası aldım bu arada

bende kitap aldım nihayet alese çalışmaya başlıyorum kızlar ama bu kitapta bölüm bölüm ayırmış nasıl çalışsamki sayılar var sonra ebob falan soru bankası aldım bu arada

hangi yayınevinin kitabını aldın ? bence soruları konulara göre çöz böylece eksikliklerini görürsün. Deneme de yapabilirsin ben öyle yapıyorum.

kitapçıya sordum en çok bu alınıyomuş yargının çözümlü soru bankasını aldım canım, yani sen baştan başlaa diyosun rasyonel sayıları önc ebi çöz sonra kümleri çöz diyosun değil mi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…