- 15 Ocak 2012
- 1.144
- 4
kızlar sonbaharda alese girenler olarak haftada bir deneme çözelim mi bir deneme çözsek haftada hız kazanırız beraber olunca daha iyi verim olur gibi geldi bana ne dersiniz?
tamam o halde bende çıkmış yılların denemesi var başkada ales için kaynağım yok şu anda ben ondan bir deneme çözerim bugün çözebilirim sana da uygun olur mu denemem:)
olur bende de eski denemeler var çözerim bugün bir tane zaten evde canım sıkılıyor :)
Burdayız :))kızlar neredesiniz bakıyımm huuuuuuuu
bende de eski denemeler var sistem değişti ama içerik değişmedi eski denemeleri çözmek de faydalı olur. Geçmiş soruları mutlaka çöz ama. Kaynak olarak da güvender güzel bir ara ona da çalışmıştım ben.canım ya bende matematikten full çekmek istiyorum ama işte olmuyoo ales matematik zamanla birlikte beni deli ediyor, hangi kaynakları çözüyüm canım eski denemeler var ama eski sitemde olduğu için şu an için fayda sağlamıyor bana soru bankası olarak çözüyüm diyorum ne önerirsin?
bende kitap aldım nihayet alese çalışmaya başlıyorum kızlar ama bu kitapta bölüm bölüm ayırmış nasıl çalışsamki sayılar var sonra ebob falan soru bankası aldım bu arada