Aldıktan sonra yaşadığım pişmanlık

Tuzlu su da zaten ne giysen çabuk yıpranıyor. Senle mi yaşayacak canım, güle güle kullan.

Evet aslında benim de aklımda böyle bir şey almak vardı. Gittiğim yerde model olarak az olanak vardı oan bu gözüme güzel geldi
Bunu geri verebilirseniz İnternette alın derim.
Hem daha ucuz hemde seçenek çok.

Büyük çiçek desenli şeyleri sevmem. Ama beğenmiş almışsınız, denizde giyeceksiniz, giyin geçin,bu yaz da böyle olsun ;)

4 yil once aldigim cart pembe hasemaya gore cok cok klas bence :D bende o zaman 21 yasindaydim ne akilla o pembeyi aldiysam. Gerci o zamanda onlar modaydi. Simdi imkan olsada bunlardan alsam keske :)

Bende internetten bi tane beğendim aldım, ıslanınca içini olduğu gibi belli etti. Az parada vermedim. İade zamanı geçtiği için elimde kaldı, aman dikkat edin etiketini falan çıkarmadan kontrol edin, sizin de başınıza gelmesin.Ayrıca konu sahibi benim kadar pişman olamazsın :confused:
İade zamanı geçmese bile iç çamaşırı mayo gibi ürünlerde iade yok zaten :)

Desenler varsa o kadar siyahlikta olmamalı uyumsuz bence. Birde deniz için uzunluk çok.
Bu tarz olan seyler aslında vucuda tamamen yapisiyor ve içi gosteriyor çoğu islaninca. Deniz için uygun gelmiyor bana tesettür giyim olarak. İcini gostermez ve hemen havluya sarinirsan olabilir.

ade zamanı geçmese etiketi olsa magaza alıyorsa iade aman tanrım çok kötü bikini mayo ve ic giyim de. İade etmeyin ltfen onlar alsa bile camasirsiz giydiginiz şeyleri. Tiksinti geldi şuan :kusmuk:

Haşema işlerinden anlamam pek kaldı ki denizde giyinildiğini bile bilmiyordum doğrusu, bu da benim cahilliğim olsun :)

Ama sanki 22 yaşına uymaz gibime geldi ve zaten sadece denizde giyilecek birşeyse nasıl bir haşema giyildiğinin bir önemi var mı ki..

Back
X