- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aslında benim de aklımda böyle bir şey almak vardı. Gittiğim yerde model olarak az olanak vardı oan bu gözüme güzel geldiTabi bu benim tercihim
Ama daha düz desensiz olsa daha hoş olur gibi
Örnek atayım Bi bakın
Bunu geri verebilirseniz İnternette alın derim.Evet aslında benim de aklımda böyle bir şey almak vardı. Gittiğim yerde model olarak az olanak vardı oan bu gözüme güzel geldi
İnsan sevmeyen sair, bu haşemayı da sevmediBen sevmedim pek.
SağolunBence boyu da deseni de güzel
Güle gule kullanin
Umarım en kısa zamnda en güzelini alırsınız siz de4 yil once aldigim cart pembe hasemaya gore cok cok klas bencebende o zaman 21 yasindaydim ne akilla o pembeyi aldiysam. Gerci o zamanda onlar modaydi. Simdi imkan olsada bunlardan alsam keske :)
İade zamanı geçmese bile iç çamaşırı mayo gibi ürünlerde iade yok zaten :)Bende internetten bi tane beğendim aldım, ıslanınca içini olduğu gibi belli etti. Az parada vermedim. İade zamanı geçtiği için elimde kaldı, aman dikkat edin etiketini falan çıkarmadan kontrol edin, sizin de başınıza gelmesin.Ayrıca konu sahibi benim kadar pişman olamazsın![]()