Dimii sağolunnn ❤Normalde çiçek vs giyiyorsunuz garip değil. Ayrıca bazen insan değişiklik isteyip tarzı olmayan bir şey de alabilir. Tatilde sizi kim görecek sanki amaaan kullan geç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimii sağolunnn ❤Normalde çiçek vs giyiyorsunuz garip değil. Ayrıca bazen insan değişiklik isteyip tarzı olmayan bir şey de alabilir. Tatilde sizi kim görecek sanki amaaan kullan geç![]()
Ben normalde acik birisiyim yani basim açik kisa kollu giyerim mini etek sort midi etek giymem ya uzun etek ya da uzun elbise tabi bikini ve mayoda giymiyorum hasema seviyorum sorunuza cevap vereyim hayir yakmiyor çünku cok ince ve su tutmayan bi kumas hemen kuruyo guneste ben genellikle onunla deniz disinda zaman gecirmiyorum ama güneste de oturdugum zamanlar oluyor bazen hemen kuruyor kullanisli buluyorum benKonuyla alakasız olacak ama güneşin altında ıslak ıslak vücuda yapışınca yakmıyor mu kumaşı? Hep merak etmişimdir.
Konuya gelince alınmış şey denizde çirkin olsa nolacak, güzel olsa nolacak. Denizde kendime bakarım ben, balıklara bakarım, boğulmamakta bakarım, keyfime bakarım.
(Ben her halükarda bikiniden daha çok dikkat çektiğini düşünüyorum.)
Güle güle kullanın
Sağolun baya kullanışlı bence hemen kuruyan türden kumaşıdeseni onemsiz bence. kullanisina bakin. markasi ne. bunlar kullanisli oluyor. cok icinize sinmediyse ve vaktiniz varsa degistirin. benim de icime sinmemisti vakit bulamadim degistirmeye. ama sonradan icime sindi.
Pazardan aldığınız haşemayı internetten de bulmanız ne şans.Eki Görüntüle 2290304
Sizce bu haşema nasıl aldım kendime uzak bir yerden pazardan aldım değiştirme şamsım çok yok. 22 yaşındaki genç bir kıza uyucak bir haşema mı. Hep alırım pişman olırum sizcee?
Merak etmeyin hiç yakmıyor.Konuyla alakasız olacak ama güneşin altında ıslak ıslak vücuda yapışınca yakmıyor mu kumaşı? Hep merak etmişimdir.
Konuya gelince alınmış şey denizde çirkin olsa nolacak, güzel olsa nolacak. Denizde kendime bakarım ben, balıklara bakarım, boğulmamakta bakarım, keyfime bakarım.
(Ben her halükarda bikiniden daha çok dikkat çektiğini düşünüyorum.)
Güle güle kullanın
coook begendim. etrafimdaki tum arkadaslarim nerdeyse sizin hasemanizdan aldi bu sene. ben gecen sene bunun yavruagzi rengini almistim.140 tl ye aldım sizce güzel mi gerçekten
benim aldigimin kolllari firfirli ve bol ispanyol140 tl ye aldım sizce güzel mi gerçekten
Hiç yüzmedim daha. Bide ben yüzme bilmiyorum denizdr yürüyorum daha doğrusubununla yüzebilen bence olimpiyatlara katılabilir : )
cidden nasıl yüzüyorsunuz?
Çok tşekkürlercok
coook begendim. etrafimdaki tum arkadaslarim nerdeyse sizin hasemanizdan aldi bu sene. ben gecen sene bunun yavruagzi rengini almistim.
ustune guzel bi hasir sapka takin. asiri guzel duruyor ozaman. icindeki renklerden duz fiyonklu bi bone alir degise degise kullanirsiniz. bayildim gercekten.
Sağolun. Rahatlık konusunda daha denemedim bakıcam artık çok teşekkürler tekrardan mutlu ettinizBen begendim hasemanizi cicekli bu yasta giyemeyeceksiniz de ne zaman giyeceksiniz sadece biraz uzun geldi bana acaba denizde rahat edermisiniz ben genelde daha kisa modelleri tercih ediyorum güle güle giyin guzel bi hasema
Yaâa değiştirme imkanım olursa değiştriicem kesinlikleBen beğenmedim ya.
Annem 49 yaşında annem düz renkler giyiyor.
O bile giymez yani, hafif yaşlı işi gibi geldi.
Kusura bakma ama 22 yaşındaki bir genç kadına uymaz.
Tabi bu benim tercihimYaâa değiştirme imkanım olursa değiştriicem kesinlikle