Aldıktan sonra yaşadığım pişmanlık

Konuyla alakasız olacak ama güneşin altında ıslak ıslak vücuda yapışınca yakmıyor mu kumaşı? Hep merak etmişimdir.
Konuya gelince alınmış şey denizde çirkin olsa nolacak, güzel olsa nolacak. Denizde kendime bakarım ben, balıklara bakarım, boğulmamakta bakarım, keyfime bakarım.
(Ben her halükarda bikiniden daha çok dikkat çektiğini düşünüyorum.)
Güle güle kullanın
Ben normalde acik birisiyim yani basim açik kisa kollu giyerim mini etek sort midi etek giymem ya uzun etek ya da uzun elbise tabi bikini ve mayoda giymiyorum hasema seviyorum sorunuza cevap vereyim hayir yakmiyor çünku cok ince ve su tutmayan bi kumas hemen kuruyo guneste ben genellikle onunla deniz disinda zaman gecirmiyorum ama güneste de oturdugum zamanlar oluyor bazen hemen kuruyor kullanisli buluyorum ben

deseni onemsiz bence. kullanisina bakin. markasi ne. bunlar kullanisli oluyor. cok icinize sinmediyse ve vaktiniz varsa degistirin. benim de icime sinmemisti vakit bulamadim degistirmeye. ama sonradan icime sindi.
Sağolun baya kullanışlı bence hemen kuruyan türden kumaşı

Ben begendim hasemanizi cicekli bu yasta giyemeyeceksiniz de ne zaman giyeceksiniz sadece biraz uzun geldi bana acaba denizde rahat edermisiniz ben genelde daha kisa modelleri tercih ediyorum güle güle giyin guzel bi hasema

Eki Görüntüle 2290304
Sizce bu haşema nasıl aldım kendime uzak bir yerden pazardan aldım değiştirme şamsım çok yok. 22 yaşındaki genç bir kıza uyucak bir haşema mı. Hep alırım pişman olırum sizcee?
Pazardan aldığınız haşemayı internetten de bulmanız ne şans.
Uzunluğunu dert etmeyin bir terziye bakar. Ayrıca değiştirme şansınız yokmuş o yüzden ne desek boş.
Konuyla alakasız olacak ama güneşin altında ıslak ıslak vücuda yapışınca yakmıyor mu kumaşı? Hep merak etmişimdir.
Konuya gelince alınmış şey denizde çirkin olsa nolacak, güzel olsa nolacak. Denizde kendime bakarım ben, balıklara bakarım, boğulmamakta bakarım, keyfime bakarım.
(Ben her halükarda bikiniden daha çok dikkat çektiğini düşünüyorum.)
Güle güle kullanın
Merak etmeyin hiç yakmıyor.

Deseninden ziyade denizde kullandığınızdaki işlevselliği önemli, ben sorun olacağını sanmıyorum geyet güzel güle güle kullanın.

Ben desenini beğenmedim ve biraz uzun bence. Bir terziye verip biraz kestirebilirsiniz en azından popoya kadar olsa ayağınıza dolanmaz

Son düzenleme:
Normalde sever misiniz bu kadar desenli şeyleri? Benim tercih edeceğim bir model değil açıkçası aam desen seviyorsanız neden olmasın.

Normalde sever misiniz bu kadar desenli şeyleri? Benim tercih edeceğim bir model değil açıkçası ama desen seviyorsanız neden olmasın.

cok
140 tl ye aldım sizce güzel mi gerçekten
coook begendim. etrafimdaki tum arkadaslarim nerdeyse sizin hasemanizdan aldi bu sene. ben gecen sene bunun yavruagzi rengini almistim.
ustune guzel bi hasir sapka takin. asiri guzel duruyor ozaman. icindeki renklerden duz fiyonklu bi bone alir degise degise kullanirsiniz. bayildim gercekten.

cok

coook begendim. etrafimdaki tum arkadaslarim nerdeyse sizin hasemanizdan aldi bu sene. ben gecen sene bunun yavruagzi rengini almistim.
ustune guzel bi hasir sapka takin. asiri guzel duruyor ozaman. icindeki renklerden duz fiyonklu bi bone alir degise degise kullanirsiniz. bayildim gercekten.
Çok tşekkürler😊

Ben begendim hasemanizi cicekli bu yasta giyemeyeceksiniz de ne zaman giyeceksiniz sadece biraz uzun geldi bana acaba denizde rahat edermisiniz ben genelde daha kisa modelleri tercih ediyorum güle güle giyin guzel bi hasema
Sağolun. Rahatlık konusunda daha denemedim bakıcam artık çok teşekkürler tekrardan mutlu ettiniz 😍

Eklentiler

• riva-mera-tam-kapali-mayo-1913-siyah-tam-tesettr-mayo-riva-mera-435557-11-O.webp
    riva-mera-tam-kapali-mayo-1913-siyah-tam-tesettr-mayo-riva-mera-435557-11-O.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 32
Back
X