Aldıktan sonra yaşadığım pişmanlık

İade zamanı geçmese bile iç çamaşırı mayo gibi ürünlerde iade yok zaten :)
Firmayı mahkemeye verip parasını alanlar olmuş. Ama ben firmanın sitesinden almadım ve bir kaç değişiklik yaptım. Alalı da çok oldu açıkçası , uğraşmak istemedim.

4 yil once aldigim cart pembe hasemaya gore cok cok klas bence :KK70: bende o zaman 21 yasindaydim ne akilla o pembeyi aldiysam. Gerci o zamanda onlar modaydi. Simdi imkan olsada bunlardan alsam keske :)
Bende bundan bi on sene önce ciyak fıstık yeşili bi haşema almıştım tabi o zamanlar bu kadar seçenek yoktu aman Allahım kurbağa gibi dolandım ortalıkta şimdi düşünüyorumda üstüne para verseler yine giymem öyle bi rengi 😂😂
Konu sahibi sana gelince şuan böyle desenler baya revaçta ben tercih etmezdim sanırım ama güle güle kullan zaten seneden seneye insanın bedeni de değişiyor zevki de.seneye de başka bi model alırsın zaten uyguna almışsın

Amaç dikkat çekmemek değil mi tesettür giyimde?yani ne kadar sade olsa o kadar iyi diye düşünürdüm ben kapalı olsamo_Oaldıysanız giyin gitsin.zaten haşema çok güzel durmuyor genel olarak yada benim çevremde gördüklerim öyle bilmiyorum:KK64:

Eki Görüntüle 2292315
Eki Görüntüle 2292316 Sizce bu haşema nasıl aldım kendime uzak bir yerden pazardan aldım değiştirme şamsım çok yok. 22 yaşındaki genç bir kıza uyucak bir haşema mı. Hep alırım pişman olırum sizcee? Hanımlar bunla değiştirdim haşemamı nasıl sizce Eki Görüntüle 2290304
Eki Görüntüle 2292315
Eki Görüntüle 2292316 Sizce bu haşema nasıl aldım kendime uzak bir yerden pazardan aldım değiştirme şamsım çok yok. 22 yaşındaki genç bir kıza uyucak bir haşema mı. Hep alırım pişman olırum sizcee? Hanımlar bunla değiştirdim haşemamı nasıl sizce Eki Görüntüle 2290304
hanımlar değiştirdim haşemamı bakar mısınız

Back
X