Aldığım her topuklu ayakkabı vuruyor lütfen yardım edin :(

Zincir kozmetik marketlerde satılan silikon bantlar var. Topuk, aya ve topuk arkası için ayrı ayrı satılıyor bunları alıp ayakkabının uygun bölümlerine yakıştırıyorsunuz böylelikle ayaklarınız çok daha rahat ediyor. Ben topuklu ile yürümeyi hiç beceremediğim için ne zaman giymek zorunda kalsam bunlardan kullanırım. Bir de hep gİzli platformu topuklu tercih ederim.

benimde vuruyo.en kaliteli spor markanın ayakkabısı bile ilk kullanımda vuruyo.özellikle arka kısmından.ama 2-3 kullanımdan sonra vuruyosa tamamen ayakkabının kalitesizliği.

Bir arkadaş kaliteli ayakkabı al demiş ama benim Elle'den aldıklarım bile vurup mahvediyor ayaklarımı.
Ayakkabı kalitesiyle değil ayak hassasiyetiyle alakalı bu mesele zannımca.
Başka bir arkadaş da silikon bantlardan bahsetmiş, işer yarar bir öneri gibi duruyor... (;
Konu sahibesi arkadaşım derdin beni de aydınlatmış oldu, teşekkürler... :KK52:

ben de aynı dertten muzdaribim
kaliteyle hiç alakası yok
sırf ayakkabı ayağımı vurmasın rahat edeyim diye bir sürü paralar verdim hakiki deri ayakkabı aldım marka vermeyeyim...
sonuç gene hüsran...

benim yöntemim şu ayakkabıyı giymeden önce yara bandı yapıştırıyorum ikişer tane ayaklarıma böylece ayacıklarım daha rahat ediyor

Kaliteli ve doğru ayakkabı kismina ben de katiliyorum... En çokta doğru ayakkabı..

Topuk yastigi çok ise yarar çünkü genelde arka kemigimizin ayakkabiya surtunmesinden yara oluşur. Ayakkabi alirken arka kismi en asagida ve çevresi en yumusak ayakkabiya bakmak gerek..

Topuk yastigi ayagi yukari tasir ve yara olmasini engeller...

ben o tarz ayakkabılar alırsam ayakkabıcıda çekiçle dövdürüyorum
kesinlikle vurmuyor,çorapsız bile geziyorum
yoksa ayağın alıştığı falan yok,benim ayaklarımıda çok vurur ayakkabı
ama artık deri ayakkabı alıyorum çok rahat,tabanı yumuşacık,topuk kısmıda yumuşak hiç vurmuyor.

Dolgu topuk aliyorum sivri ince topukta dengemi saglayamiyorum.
Ayagim tarakli ayrica 37.5
38alsam önu tam geliyor arkasi buyuk
37alsam önu dar geliyor arkasi kisa
Hele yazlik çarik almak ölum bana
Kisinda botlarla idare ediyoruw ama daha şik şeyler giymek istiyor insan
Ben çare bulamadim yillardir deri olursa daha iyi en azindan ayaginin seklini aliyor biraz birde deichmanda ki urunler sanki daha rahat geliyor bana hem uygun fiyati hem kullanişli

Ucuz pahalı farketmez vuracaksa illa vurur
Ben o kadar alıştım ki koşuyorum topuklarımla:KK45:

Ilk etapta platform topukla önden tokadı modellerle başlayın dolgu topuk da çok rahattır

Evde giyin biraz ayağınız alışsın

Topuklu ayakkabiyi düğünlerde giyiyorum arabayla gidiyorum dolgu topugu günlük hayatta giyiyorum benmde ayağım her defasında su topluyor çünkü topuklu giyince:KK12:

:eek:banada her giyindiğin babet vuruyo giyiniyorum sonra kaldırıp atasım gelio valla artık ya spor yada topuklu giyniyorum ama çogunlukla topuklu alıştım hiç vurmuyo konu sahibesi ayakkabının içine jeller var kaydırmaz onlardan koy topuk kısmına yukarı kaldısın öyle vurmaz belki ama ben babee koydugumda bile vuruo yaa

Kızlar merhaba;
Aldığım her topuklu ayakkabı topuk kısmından özellikle ayağıma vuruyor su topluyor çok acıyor ve ayakkabılar sonradan vurmaz falan efsane oldu bende topuklu ayakkabılarımı ne zaman giysem vuruyor lütfen bana bi çare bulun canlarım...
Benimde ön kısmi inanilmaz sıkar fakat topuk kısmı bol gelir ve yürüyemem bile. Ayak yapinizdan kaynaklaniyo ve yapacak bisey yok bence

Kızlar merhaba;
Aldığım her topuklu ayakkabı topuk kısmından özellikle ayağıma vuruyor su topluyor çok acıyor ve ayakkabılar sonradan vurmaz falan efsane oldu bende topuklu ayakkabılarımı ne zaman giysem vuruyor lütfen bana bi çare bulun canlarım...
ayağımı vuran ayakkabılar sert deri olup esnemeyenlerdir hep. içi dışı yumuşak derikaliteli bir ayakkabı neden vursun ki ayağınızı. bence derisine dikkat edin alırken.

Back
X