Aldatmanın yeni adı.Kocama kuma bulmuşum

Allah yardımcınız olsun, kasten adam yaralama, aldatma, yalan beyan ne ararsanız olmuş bu süreçte. Aramızda avukat varsa lütfen yardımcı olabilir mi konu sahibine?

Uzun olur diye çok ayrıntı veremedim. Şöyle ki ilk kızım balayında 2 defa korunmadim o zaman gebe kaldim ve spiral taktırdım 2. Kızım da spiral varken oldu.
Ve evet evlendikten sonra alkolik oldu. Ben çok büyük cahillik edip 18 yaşında evlendim ailem istemediği halde sonra da eşim tarafından hep kandirildim mesela babamın ağzından bana tehditlerden bulundu bende bunları boşanma aşamasında öğrendim. Es kişisinin çok borcu vardı hep bitti bitecek artık iyi olacak diye oyalad. Maalesef kabul ediyorum ki haklisiniz aldatma olayı olunca ve yakın arkadaşım ve komşum (aynı kişi) ile bu olaydan sonra aile evine geldim.

Kizlarimin ilki balayında 2 kere korunmadim ozaman oldu 2. Spiral varken oldu bende istemedim ama oldu iste. Şuan bir surecteyim ve geçmişe takılmak istemiyorum lütfen arkadaşlar yanlış anlamayı ama destek bekliyorum sizden.

Allah yardımcın olsun, bildiğim kadarıyla belirttiğim gibi elden verdiğiniz parayı alamazsınız. İnşallah en az hasarla kurtulursunuz. Kızlarınızla mutlu huzurlu hayat dilerim size.

Hangi yeri tutsak elde kalıyor
Böyle vasıfsıza 2 çocuk, bir ev kaptırılmış. Ne ala memlelet. Erkeklerin bazısı cidden çok şanslı.

Yaşadıklarım gerçekten olağan dışı olaylar. Aldattığı kız intihar ediyor sonra kocası es kişisini arıyor, karım senin yüzünden intihar etti seni de soyunuda yasatmayacam diyor ben orada anladım aldattigini. Çünkü bana herşey yasak çöp atmaya bile izin ile gidiyordum ki çarşı filan hayal benim için. Sonrasında telefon da sadece ailem ve binadan 1 arkadaşım daha vardı onlarla gorusuyorum wp filan yok yukletmiyor. Sonra ben telaş ile çocuklarımı komsuma çıkarıyorum ve kız da ölmediği için adam alıyor beni es kişisini ve o....pu karısını 4 muz oturuyoruz (çok saçma biliyorum) olan olmuş ben karimi affediyorum ve bu olay gün yüzüne çıkarsa kan çıkar diyorlar. Tabi es ikisinden ayrı tehditler beni gece uygunsuz bir vaziyette dışarı atacağını ve benimde bu utanç ile intihar edecegimi söylemeleri. Yani arkadaşlar herkese ayrı ayrı cvp vereniyorum ama yaşadıklarım beni bu y9ne surukledi. Kizlarim küçük daha ,şu saatten sonra hayatlarımiz düzene girer inşallah.

Deli olduğunu iddia etmek zaten çekişmeli boşanmanın olmazsa olmazı,benim için de yazıldı,sosyal hizmet uzmanı karşı tarafın ağzının payını rapor ile verdi.Deli değilseniz takmayın yani

Ev 9 ay önce alındı ve bankadan çok bilmiyorum bilen bir arkadaş yazabilir ama bir randevu alınıyor randevu kv adına alınınca o isim üzerinden işlem yürütülüyor ve 6 ay sonra tapu verileceği zaman evin yarisi anneme yarisi kv üzerine yapilacakti. Ama işler öyle gitmiyor ve tapu dan önce bu olaylar yaşanıyor ve kv üzerine oluyor tapu da

Bu arada ben ailem ile köyde kaliyordum es kişisi ve ailesi ben evde kizlarimla otururken geliyorlar, babamlar da o esnada tarlada oluyorlar. Babamlar bunlar gelirken görüyor ve hemen oda geliyor ben evden çıkmiyorum tabi. Sonra işte amcam da geliyor tesadüfen. Kv gil barışmak için konusuyorlar babamlar olmaz diyor sonra bana iftira atıyorlar belden aşağı konularda. Bu arada babamlar gelince benimde dışarı çağırıyor konuşmam icin. Sesler yükselince jandarmayı arıyor amcam bende avukatimi aradım yanlış bisey yapmamak adına ne yapalım diye. Sonra bunlar inatla gitmiyorlar bizimkileri tahrik ediyorlar avukatım da sakın birşey yapmayın taktiklerine aldırış etmeyin diyor. Bunun üzerine bunlar kavga çıkarıyorlar ve amcami bicakliyorlar ve 1 gün karakolda kalıp cikiyor.

Sebebini bende çok bilmiyorum açıkçası ne desem yalan olur. Ama olay zamanı adlı tatil vardı ifadesini alıp bıraktılar diye duydum bendd. Davası daha görülmedi onunda.

Parayı boşver, canını ve çocuklarını böyle insanlardan kurtar yeter

Hepinizi alkisliyorum
Konu sahibi hala korksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…