• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmanın bahanesi olurmu

Sağlıklı bir erkek 2 çocuğunun annesini, üst üste ve saygısızca bu şekilde aldatmaz tatlım. Bence narsist (yani kendine aşık) bir yapısı var ve özgüven eksikliği yaşıyor. Aldatılmak asla kadının suçu değildir. İlişkinizdeki problemlerin sorumlusu sen olabilirsin ama aldatılmanın sorumlusu sen değilsin. Kendine güveni olan sağlıklı bir erkek, çocuklarının annesini, eşini karşısına alarak senin şu özelliklerinden dolayı mutsuzum der ve kendini düzeltmesini ister. kadın hala düzelmiyorsa belki aile büyüklerinden yardım ister. Hala olmuyorsa ayrılır gider. o zaman ayrılığın sebebi kadındır evet. ama hiç konuşmadan boyuna aldatıyorsa, işine geldiğinde senin yüzünden aldattım diyorsa o adam dediğim gibi psikolojik sorunları vardır. Ve sen affederek sorunlarını körüklüyorsun. Çocuklarına ve kendine kötülük ediyorsun. Kocanla konuş, size dönmeye niyeti varsa terapiye gidin. Yok niyeti yoksa o adam eninde sonunda senin evinden gidecek, bunu kabul et.
Ben ona şöyle bir soru yönelttim bir gün eğer ben seni aldatsaydım tepkin nolurdu cevap suydu:
Kendini sorgularmış neyi yanlış yaptımda karım beni aldattı dermiş çok sinirlenip tabiiki evi terkedermiş ama evden gittiği o zamanı düşünüp taşınmak için kullanırmış ve sonuç olarak eve geri gelirmiş çünkü çocuklar varmış ortada kendisini düzeltirmiş bidaha onu aldatmamam için ve benimle yeniden denermiş buna ne diyosun??

hala sana bu aldatmanın normal olduğunu falan mı söylememizi söylüyorsun adam seni 45565 kere aldatmış sen neden hala çocukların hatrına barışıyorsun. kendin çocuk gibi davranıyosun resmen.

Ben ona şöyle bir soru yönelttim bir gün eğer ben seni aldatsaydım tepkin nolurdu cevap suydu:
Kendini sorgularmış neyi yanlış yaptımda karım beni aldattı dermiş çok sinirlenip tabiiki evi terkedermiş ama evden gittiği o zamanı düşünüp taşınmak için kullanırmış ve sonuç olarak eve geri gelirmiş çünkü çocuklar varmış ortada kendisini düzeltirmiş bidaha onu aldatmamam için ve benimle yeniden denermiş buna ne diyosun??
Ya hatice usanmadın mı bacı valla bak ?

Çocuklar için sevdiğimm için yuvam bozulmasın diye yani neden olcak baska ama yaptıgım yanlıştı değilmi

Ablacım ben şu an biraz bodozlama dalmış gibi olacağım. Yaşım da senden küçük ne anlarsın ne bilirsin diyebilirsin belki. Ama ben yine de bir fikir beyanında bulunmak istiyorum size. Seviyorum diyorsunuz. Çocuklarım için dayanıyorum diyorsunuz. Yuvam yıkılmasın diyorsunuz. Anlıyorum da sizi bir yerde. Kadınlarda bu bir içgüdü sanırım. Aldatma diyorsun. Aldatma kabullenilebilir bir şey değil. Bir adam ne olursa olsun evine, ailesine bağlı sadık olmalı diye düşünüyorum ben. Bunun hiçbir bahanesi, hiçbir savunması olamaz yani önce onu söylemek isterim. Gelelim bir diğer konuya. Benim sorunum daha başka belki ama ortak özellik şu: çocuklarım için. Benim annem de yıllarca bizim için nelere katlandı. Çok problemli bir evlilik yaşamasına, anasından emdiği süt burnundan gelmesine rağmen çocuklarım dedi. Ve bir şey diyeyim mi bunu bir evlat olarak söylüyorum ben. Keşke annem bizi öne sürüp hayatını bu kadar mahvetmeseydi. Bizim için katlanmasaydı onca şeye. Allah büyük. Elbet yardım ederdi. Çalışırdı, çırpınırdı dağ gibi yine bakardı bize onu da biliyorum ben. Yani diyeceğim o ki çocuğum için katlanıyorumun arkasına sığınmayın. O çocuğu veren Allah, siz bir başınıza onunla kaldığınızda ona bakma gücünü de verir. Benim nacizane görüşüm budur ablacım. Bence bırak gitsin. Ömrün boyunca aldatılırsın, kendi kendini yersin. Sonra ne kendine ne o çocuklara faydan olur. Yine de senin kararın tabi. Helal et hakkını..

Hala normal değil diyorum canım. Nasıl bir erkek karısının seni aldatsam ne yaparsın sorusuna "evi terkederim kendimi sorgularım sonra çocuklar için aldatılmayı yutup geri dönerim" diye cevap verebilir? Bence seninle derdi çok büyük. Kusura bakma özel sorucam ama cinsel hayatınız var mı? Eve geri dönmelerinde sana nasıl davranır? Sarılır mı sıcak mıdır yoksa uzak mı durur?

Aldatilmis, bosanmis, ailesi kendisine destek cikmadigi gibi suclanmis biri olarak soruyorum cidden:
Bu adamla ayni havayi teneffus etmeyi nasil mideniz kaldiriyor ?

Hatırlar mısınız bilmem
Bir de böyle Okyanus adı altında bu minvalde bir üye vardı
Kk'yı çıgırından çıkaran
Bazen düşünüyorum neler yapıyor diye intiharı falan düşünüyordu :KK12:
Böyle kadınları okudukça hiç ümidim falan kalmıyor bunlar çocuk yetiştiricek de hele erkek çocuk büyütecekler

Cocuk yuzunden bosanamiyorum demek maazeret. Teyzem de bosandi enistem ickici nin önde gideniydi 27 sene cekti. Kuzenlerim yalvardi teyzeme ne olur anne bosanin babam seni aldatiyor eve kadin getiriyor dayanamiyoruz dedi.

Bosandilar.ama kuzenlerim diyor ki en guzel cocukluk caglarimiz dayak ve mutsuzlukla gecti. Annemizi affetmiyoruz diyorlar

Öyle bir şey düşündüğü yok, sen öyle düşün ve yap diye diyor ki az öncede dedim, yeni birini bulana kadar ihtiyacını sizden karşılamak adına sizi kenarda bekletiyor. Öyle düşünen adam, siz zamaninda ben başkası ile konuşuyorum dediğinizde niye "inanmıyorum, beni deniyorsun." desin ki?

Bu ne demek biliyo musun sen böyle yap demek ben böyle böyle yaparım lafının altında sana gönderme yapmak demek
Kendini düzelt diyo güya sana
Mutsuz olabilir senden memnun olmayabilir ama tabi ki aldatmanın bahanesi olamaz aldatma patolojik bir hastalıkmış
Sorunları konuşmak partnerinin suyuna gitmek varken niye bu yolu seçiyolar hayret

Bazen düşünüyorum neler yapıyor diye intiharı falan düşünüyordu :KK12:
Böyle kadınları okudukça hiç ümidim falan kalmıyor bunlar çocuk yetiştiricek de hele erkek çocuk büyütecekler

en son kocasından nafaka yi artırması isteyecektir okyanus
adam artirmayim arada sana uğrar diyordu o da dava açmak için adama süre vermişti yani hala ayni kullanıcı adı da mutluluk1982 gibi bir şey yapmış

siz buna rağmen çocuklarınız için adamda hiçbir pişmanlık özür olmamasına ragmen birleşiyosunuz

buraya kadar okudum ve hak etmissin!!!
degil 2, 10 cocugum olsa yine affetmem...
bu kadar gurursuz olmaya luzum yok!

Back