- 15 Ocak 2017
- 126
- 73
- 13
- 39
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Bu bahsettikleri mutsuz evliliğin sebepleri olabilir ama aldatma sebebi olamaz. Geliriniz varsa ayrılın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenHatırlar mısınız bilmem
Bir de böyle Okyanus adı altında bu minvalde bir üye vardı
Kk'yı çıgırından çıkaran
Ben ona şöyle bir soru yönelttim bir gün eğer ben seni aldatsaydım tepkin nolurdu cevap suydu:Sağlıklı bir erkek 2 çocuğunun annesini, üst üste ve saygısızca bu şekilde aldatmaz tatlım. Bence narsist (yani kendine aşık) bir yapısı var ve özgüven eksikliği yaşıyor. Aldatılmak asla kadının suçu değildir. İlişkinizdeki problemlerin sorumlusu sen olabilirsin ama aldatılmanın sorumlusu sen değilsin. Kendine güveni olan sağlıklı bir erkek, çocuklarının annesini, eşini karşısına alarak senin şu özelliklerinden dolayı mutsuzum der ve kendini düzeltmesini ister. kadın hala düzelmiyorsa belki aile büyüklerinden yardım ister. Hala olmuyorsa ayrılır gider. o zaman ayrılığın sebebi kadındır evet. ama hiç konuşmadan boyuna aldatıyorsa, işine geldiğinde senin yüzünden aldattım diyorsa o adam dediğim gibi psikolojik sorunları vardır. Ve sen affederek sorunlarını körüklüyorsun. Çocuklarına ve kendine kötülük ediyorsun. Kocanla konuş, size dönmeye niyeti varsa terapiye gidin. Yok niyeti yoksa o adam eninde sonunda senin evinden gidecek, bunu kabul et.
Ya hatice usanmadın mı bacı valla bak ?Ben ona şöyle bir soru yönelttim bir gün eğer ben seni aldatsaydım tepkin nolurdu cevap suydu:
Kendini sorgularmış neyi yanlış yaptımda karım beni aldattı dermiş çok sinirlenip tabiiki evi terkedermiş ama evden gittiği o zamanı düşünüp taşınmak için kullanırmış ve sonuç olarak eve geri gelirmiş çünkü çocuklar varmış ortada kendisini düzeltirmiş bidaha onu aldatmamam için ve benimle yeniden denermiş buna ne diyosun??
Çocuklar için sevdiğimm için yuvam bozulmasın diye yani neden olcak baska ama yaptıgım yanlıştı değilmi
Hala normal değil diyorum canım. Nasıl bir erkek karısının seni aldatsam ne yaparsın sorusuna "evi terkederim kendimi sorgularım sonra çocuklar için aldatılmayı yutup geri dönerim" diye cevap verebilir? Bence seninle derdi çok büyük. Kusura bakma özel sorucam ama cinsel hayatınız var mı? Eve geri dönmelerinde sana nasıl davranır? Sarılır mı sıcak mıdır yoksa uzak mı durur?Ben ona şöyle bir soru yönelttim bir gün eğer ben seni aldatsaydım tepkin nolurdu cevap suydu:
Kendini sorgularmış neyi yanlış yaptımda karım beni aldattı dermiş çok sinirlenip tabiiki evi terkedermiş ama evden gittiği o zamanı düşünüp taşınmak için kullanırmış ve sonuç olarak eve geri gelirmiş çünkü çocuklar varmış ortada kendisini düzeltirmiş bidaha onu aldatmamam için ve benimle yeniden denermiş buna ne diyosun??
Aldatilmis, bosanmis, ailesi kendisine destek cikmadigi gibi suclanmis biri olarak soruyorum cidden:Ben ona şöyle bir soru yönelttim bir gün eğer ben seni aldatsaydım tepkin nolurdu cevap suydu:
Bazen düşünüyorum neler yapıyor diye intiharı falan düşünüyorduHatırlar mısınız bilmem
Bir de böyle Okyanus adı altında bu minvalde bir üye vardı
Kk'yı çıgırından çıkaran
Öyle bir şey düşündüğü yok, sen öyle düşün ve yap diye diyor ki az öncede dedim, yeni birini bulana kadar ihtiyacını sizden karşılamak adına sizi kenarda bekletiyor. Öyle düşünen adam, siz zamaninda ben başkası ile konuşuyorum dediğinizde niye "inanmıyorum, beni deniyorsun." desin ki?Ben ona şöyle bir soru yönelttim bir gün eğer ben seni aldatsaydım tepkin nolurdu cevap suydu:
Bu ne demek biliyo musun sen böyle yap demek ben böyle böyle yaparım lafının altında sana gönderme yapmak demekBen ona şöyle bir soru yönelttim bir gün eğer ben seni aldatsaydım tepkin nolurdu cevap suydu:
Bazen düşünüyorum neler yapıyor diye intiharı falan düşünüyordu
Böyle kadınları okudukça hiç ümidim falan kalmıyor bunlar çocuk yetiştiricek de hele erkek çocuk büyütecekler