Aldatmanın bahanesi olurmu

Kocanın hasta oldugunu nasıl anladınız acaba

Iyi de sorun zaten o, kaç yaşında kadın neden babaya soruyor boşanma işini? Baba evine gitme düşüncesi olmasa sormayacak; ama oraya dönme düşüncesi var ve el mahkum soruyor, muhtaçlıktan. Ben zaten okumuş kadınlardan bahsediyorum, yani işi olabilecek seviyede bir kadından. Çok da medeni mi bilmem çevrem; ama baskıyla dayatmayla bir şey yaptıramazlar, buna müsade etmem, bu hayat benim ve gerektiği zaman ağırlığımı koyup, sınırı çizerim bu babama da böyledir ki babam sinirli biridir, onunla nasıl konuştuğumu gören iş arkadaşları da çok yadırgamıştı ta lise zamaninda "sana bağırmıyor mu?" demişlerdi, bazı şeyler kadının elinde.

Yazdıklarınızdan aldatılmanıza sizin mazeret aradığınızı düşündüm. Siz ne kadar dominant saygısız vs olursanız olun aldatmak gibi iğrenç ve gurur kırıcı bir durumu neden kendinizi suçlayarak kabulleniyorsunuz?

Allah islah etsin rabbim bi et parcasi degil mi neymis farki bu erkekler cocuk oldu mu saygi duymalari gerekirken daha bi aziyolar zaten bunkar cehennemde temiz et dururken leş e ususecek ler çünkü helali dururken harama el uzatiyo bu adam degismez cnm ama senin icin dua ederim Rabbim islah etsin pisman olsun inşallah

Ya havle ..
Canim kusura bakma ama anlattiğina göre Alan memnun satan memnun . Alışmıssınız bu düzene böylede gider
Aldatmanin bahanesi olmaz .
Kocaya kadinlik yapmamaninda tabiki.

İşte kabullenmeli miyim onun aldatması benim sucum olabilirmi mantıklımı bu diye actım konuyu

Sümsük pısırık davranmak hiç hoş değil. O konuda katılıyorum. Elindeki gücüne güveneceksin. Ama yapı meselesi işte senin gibi babaya kafa tutan azdır. korkutulmuş sindirilmiş kadınlar. bekarken yine bir yere kadar tolerans gösteriyolar, 21. yy da o kadar ilerleyebildik şükür. Ama dul kadın muhabbeti halen sürüyor. Hatta 39 yaşında olup hiç evlenmeyen hanım arkadaşa bile iş görüşmesinde, bu zamana kadar neden evlenmediniz kişiliğinizde sorun mu var, geçimsiz misiniz diye sorma cüretinde bulundular. Dul hanımlara ne sorular geliyordur düşünemiyorum bile

Niye aldatan adamla sizi istemeyen adamla aileleri araya sokarak zorla baristiniz ki?

Isin sonu bastan belliymis.

şakamatikten alınan şaka oyuncaklarından bile daha şakasın inan bana

İşte kabullenmeli miyim onun aldatması benim sucum olabilirmi mantıklımı bu diye actım konuyu
Hayır sizin suçunuz olamaz. Dediğim gibi aldatmanın mazereti olamaz olmasın yani. Aldatanın karakteri ve hamuru bozuk olduğu için yaptığı bu iğrençliğe kılıf araması normal. Girmeyin o kılıfın içine.

Kocanın hasta oldugunu nasıl anladınız acaba
Sağlıklı bir erkek 2 çocuğunun annesini, üst üste ve saygısızca bu şekilde aldatmaz tatlım. Bence narsist (yani kendine aşık) bir yapısı var ve özgüven eksikliği yaşıyor. Aldatılmak asla kadının suçu değildir. İlişkinizdeki problemlerin sorumlusu sen olabilirsin ama aldatılmanın sorumlusu sen değilsin. Kendine güveni olan sağlıklı bir erkek, çocuklarının annesini, eşini karşısına alarak senin şu özelliklerinden dolayı mutsuzum der ve kendini düzeltmesini ister. kadın hala düzelmiyorsa belki aile büyüklerinden yardım ister. Hala olmuyorsa ayrılır gider. o zaman ayrılığın sebebi kadındır evet. ama hiç konuşmadan boyuna aldatıyorsa, işine geldiğinde senin yüzünden aldattım diyorsa o adam dediğim gibi psikolojik sorunları vardır. Ve sen affederek sorunlarını körüklüyorsun. Çocuklarına ve kendine kötülük ediyorsun. Kocanla konuş, size dönmeye niyeti varsa terapiye gidin. Yok niyeti yoksa o adam eninde sonunda senin evinden gidecek, bunu kabul et.

Aldatmanın bahanesi olmaz. Bir daha o adamın yüzüne bakma

Sanirim bu 2.hesabin ve hangi uye oldugunu cok iyi tahmin edebiliyorum. Ha niyetim ban yemek degil susuyorum bu yuzden. Aynaya baktiginda kendi yuzune bakabiliyorsan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…