Eğitimle parayla olmuyor işte canım erkek egemen ve baskıcı bir toplum. Evine almayıp kocanla sorununu çöz diyen baba sence kızının tek yaşamasına fırsat verir mi? sen namus cinayetlerinin sadece ülkenin doğusunda yada ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlara karşı mı işlendiğini sanıyorsun? senin çevren daha olgun, kültürlü, medenidir öyle büyüyüp yetişmişsindir ama ülkenin %70 inin durumu bu malesef. İstatistiksel olarak bu ülkede her sene ortalama 400 kadın namus cinayetine kurban gidiyor. Ben demiyorum ki herkes öyle. Bizler tabi ki bazı şeyleri aşmış, sindirmiş azınlığın parçasıyız. Ama biz aştık diye içinde yaşadığın toplumu görmezden gelme. Yapacağımız şey kadınların, namus diye gözü dönmüş kocalarını, kardeşlerini, babalarını başlarına sararak, boşa gitsin hiç mi gururun yok diyip teşvik etmek değil, bir güvence sağlayıp, kendi hayatları hakkında karar verebilme özgürlüğünü kazandırmak. O da inan şu an çok zor bireysel olarak. Ama dediğim gibi bu konu için demiyorum. Bu konuda, kocanın hasta olduğunu ve karı koca tedavi edilmeleri gerektiğini yineliyorum.