Aldatmak

ebeytr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
12
-6
1
35
Lütfen yargılamayın. 5 yıllık bi ilişkim var evlenmemiz için sebep yok ama hep erteliyor. Bu durum çok zoruma gidiyor. Konusunu önceden actirmiyirdu şimdi açılıyor ama hep erteliyor Bu ara farklı şehirlerdeyiz 5 6 aydır çok umursamaz ve değersiz hissettiriyordu. Uzun zamandır işyerimde benden hoşlanan ve aylardır peşimde olan birisi var. O kadar aşkla bakıyor ki bunu bildiğim halde ilgisi hoşuma gittiğinden muhabbeti kesemedim. Lütfen yargılamayın. Velhasıl gel zaman git zaman sohbetimiz ilerledi tabi bunun askıda. Bi zaman sonra sevgili olmadık ama cinsel birliktelik yaşadık sayilir. Bunu nasıl yaptım aklım almıyor. 1 yıl önce sevgilim birinden hoşlandığını günlerce peşinde koştuğunu itiraf etmişti. Onu çok yargıladim ağladım kabul etmedim halada bu durumdan kurtulabilmek değilim ama insan gerçekten yapmam dediği şeyleri yapabiliyor. Ayrilmamistik bi şekilde toparladım ama aynı şeyin daha kötüsünü yapmak bana çok acı veriyor. Bu durumda ne yapmalıyım. Bi anlık boşluk diyemem ama onu çok seviyormuşum ben aslında.

Adam sizi sevmiyor ve ortada ikili diye bir şey yok kusura bakmayın.

Sizden olmaz
İki tarafın da aklı başka birilerine kaymış
Zaten evlenmiyorsunuz da

Aldattığınızı itiraf etmeyin ama ayrılın
Ayrılamam duygularım çok karmasikti ama bu olaydan sonra onu gerçekten istediğimi ve çok sevdiğimi anladım. Zaten bu olay olmadan bi kac gün öncede haksızlıkların yüzüne vurup ayrılmak istediğimi söyledim o da farkına vardı.duzelirim toparlarım ayrılma dedi ben bitti demiştim ama son noktayı koymamıştik şimdi herseyden habersiz çabalıyor. Bu canımı çok yakıyor.itirafta edemem. Kesin ayrılır ve hersek daha kötü olur. O yaptığında anasından emdiği sütü burnundan getirmiştim. Şimdi çok pişman hala ama daha fenasın ben yaptim

Anladım. Peki bizden ne istiyorsun

Ayrılamam duygularım çok karmasikti ama bu olaydan sonra onu gerçekten istediğimi ve çok sevdiğimi anladım
Duygularım karmaşıktı diye birşey yok adam cepteyken aldatmışsın sonra adamında gözü açılıp başkasına gidince kıymete binmiş. İtiraf et yada etme ama adamdan AYRIL.

Bırakın bu dramatik lafları, herif zaten sizi daha önce aldatmış. Seviyorum meviyorum diyorsunuz da adam sizi sevmiyor. Zaten ortada doğru düzgün bir ilişki de yok, ayrılın tamamen ve yolunuza bakın.

3 kisi ve iki iliski diye yazmışsiniz ama ortada hic iliski yok.

Kendinizi kandırmayın, iki adamdanda kurtulun

Bir ilişkide olması gereken hiç bir şey yok, olmaması gereken her şey var. Zamanı geri alamayacağınıza göre yapacağınız şey bu ilişkimsi şeyi bitirmek. Çok seviyormuşum hissi de vicdan azabından gelmiştir, araya biraz zaman girince geçer.

Hayata insan yapmam dediği hataları yapabiliyor. Büyük konusmamak lazım. Tekrar yapmayacaksan söyleme ve devam et.

karşılıklı haksızlıklar büyüttüğünüz bir ilişkiyi büyütmek kar topundan bir çığ yaratmak gibi olurdu. bu sır içinizdeyken bir şekilde evlendiğinizi hayal edebiliyor musunuz, neden kendinizi ahlaki/vicdani büyük kaygıların içine sokacaksınız, böyle bir durumda bir mutluluk düşünebiliyor musunuz kendinizle/ileride eşinizle?

kendinizle kalın, kendinizi affedin, tutarlı/sadık kalacağınız, sizi çıkmazlara sokmayacak yeni birini hayal edin.

Olan olmuş yapmışsınız işte. O da aldatmış. Sonuç ayrılmalısınız. Böyle ilişki olmaz. Zaten adam sizi siz adamı gerçekten sevinmiyorsunuz sadece alışkanlık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…