Aldatmak

Olan olmuş yapmışsınız işte. O da aldatmış. Sonuç ayrılmalısınız. Böyle ilişki olmaz. Zaten adam sizi siz adamı gerçekten sevinmiyorsunuz sadece alışkanlık sanırım
Bunu bende çok sorguladım ama değil dünya bir ara onun üstüne kuruluydu benim için maalesef.1 yıl önce başka birine öyle hisler besleyince yıkılmıştım böyle bir şeyi kendimin yapacağına ihtimal dahi vermezdim

Sevgili olmadık cinsel birliktelik yaşadık sayılır... Ne demek? Anlayan varsa bana anlatabilir mi?
Sizin 5 yıllık sevgiliniz başkasına aşık olup sizi aldatmış siz kabul etmişsiniz. O da kabul etmiş devam etmişsiniz. Şimdi siz onu aldattiniz oda kabul eder siz de . Belli ki siz baya geniş yaşıyorsunuz hayatı. Bu kadar stres yapmayın konuya göre saçma olmuş.

Anlık yakınlaşma oldu sonrasında abarttık. O an gerçekten beynim calismadi.Geniş yaşayamadığım için bu kadar vicdan azabı çekiyorum hanimefendi

Anlık yakınlaşma oldu sonrasında abarttık. O an gerçekten beynim calismadi.Geniş yaşayamadığım için bu kadar vicdan azabı çekiyorum hanimefendi
Sevgilim dediğiniz adama onu aldattiginizi soylediginizde sizin gibi tamam deyip ilişkiye devam etmeyecek olduğundan mi korkuyorsunuz?

Bir de size aşık olan cinsel birliktelik yaşadığınız o çocuk ne oldu? Aksi nereye kayboldu?

Sevgilim dediğiniz adama onu aldattiginizi soylediginizde sizin gibi tamam deyip ilişkiye devam etmeyecek olduğundan mi korkuyorsunuz?
Tamam dememesinden ziyade,aynı acıları yaşayan biri olarak bunu ona yapmamdan üzüntü ve utanç hissediyorum

Bir de size aşık olan cinsel birliktelik yaşadığınız o çocuk ne oldu? Aksi nereye kayboldu?
Hiçbir yere kaybolmadi. O da bi anlık gelişen olayda ben cok üzüldüğüm için yaptığından pişman. Görüşmüyoruz mecburiyetten de olsa yüzyuze bile bakamiyoruz.

Siz bes yillik iliskide cinsel birliktelik yasadiniz mi? Ve anlayamadiğim icin soruyorum,aldattim dediğiniz kisiyle de ne derece yakinlastiniz? Kii bakismak da aldatmadir aslinda Allah affetsin yargilamak istemem ama bu bes yillik iliski bitmeli diye düşünmeden edemedim ya da sizi cok seviyorsa sizinle evlensin...

Merhaba,
Sevgiliniz sizi aldatmış, siz sevgilinizi aldatmışsınız. İnatla bu ilişkiyi sürdürme sebebiniz ne? Bu olaydan sonra sevgilinizden vazgeçemeyeceğinizi, çok aşık olduğunuzu belirtmişsiniz ancak hissettiğiniz şey aşk değil, suçluluk duygusu. Aşk olsa zaten hayatınıza ikinci bir erkek giremezdi. Sevgilinizin de kendini affettirmek için gösterdiği bu çaba size olan aşkından değil, sizin tabirinizle anasından emdiği sütü burnundan getirdiğiniz için duygusal anlamda manipüle olmuş durumda. Kaldı ki sevgiliniz diğer kadından karşılık bulsaydı gözünüzün yaşına bakacak mıydı sizce? Sevgilinize dürüst değilsiniz (Bu yargılayıcı bir cümle değil, belki ben de cesaret edemezdim.) bari kendinize dürüst olun ve duygularınızı doğru analiz edin. Ayrıca, ilişkiniz çatlamış ve doğa boşluk kaldırmaz. O çatlaklara, o boşluklara elbet bir gün biri ya da birileri sızacaktır.

Biz yaklaşık 5 yildir birlikteyiz evliliği çok istediğimi biliyor. O da istediğini söylüyor ama yanaşmıyor bahane bulmak için değil ama bunun kırgınlığı var. Bu kişi direkt benimle evliliğe yaklaşınca beni çok cezbetti.birde isyerinde böyle bir kişinin bana böyle ilgisi var ben etkilenmek istemiyorum ama beni çok etkiliyor sende bana biraz daha alaka göster dediğimde ktepkisiz kalması galiba beni tetikledi

Ohhhh ne güzel İstanbul beee.Ayrılamam çok seviyorum diyo bide :) pardon bi gülme geldii.
Ne yiyip ne içiyosunuz nasıl bir ahlak anlayışı gelişti bu devirde ilişkilerin normali bu da biz mi mağaramızda kaçırdık herşeyi bilmiyorum.Karşılıklı aldatmışsınız birbirinizi.O kalben aldatmış hoşlanarak,siz fiziki olarak Aldatmışsınız ve AYRILAMAM diyosunuz.E o zaman bu mezhep genişliği ile devam edin.Hem ayrılamam deyip hem ne tavsiyesi bekliyorsunuz.Ya da bir kerelik hatadan bişey olmaz zırvalarıyla vicdanınızı rahatlatmak istiyorsanız,sanmıyorum burdan o ekmek çıkmaz size .

Ee durum 1-1.

Böyle şey söylenir mi? Ne tuhaf ilişkiniz var.

o yaptığında anasından emdiği sütü burnundan getirdin ama sen yaptığında ayrılır kesin erkeklerin yapma hakkı var biraz takla atıp kabul ediyoruz ama kadının aldatma hakkı yok çok haksızlık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…