Aldatmak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani sizi yargilayamam. Ama keşke evli adamlada normal arkadaşlık yerine net olup tamamen diyaloğu kesmiş olsaydınız. Bundan sonra ilerlememesine dikkat edin. Önemli olan bu. Madem bir yola girmek istiyorsunuz yapmışsıniz bı hata ama erkek arkadasiniza karşı duygulariniza karşı eminseniz tabi.

Aaaaa Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşine düşmez sözünden inanılmaz iğrenen biri olarak bu cümlenin bir konuya uyabileceğini hiç düşünmezdim, bugün kk beni şaşırttı

Sonuç olarak evet konu sahibi gerçekten insan bazen yaşamam dediği şeyi yaşıyormuş bravooo

Her ihmal edilen kadın başkasının kollarına mı gidiyor. Adam 2 sene peşinizden gelmiş. Elimin tersiyle bir çarparım bakalım bir daha asılmaya cesaret edebiliyor mu ne demek yani 2 sene. Ayrica siz kusura bakmayın ama sevgilinizi de sevmiyorsunuz. Gerçekten seviyor olsaydınız başka bir erkeğin dokunmasıyla girdap gibi beni çekti demezdiniz. Belli ki 2 yıldır size yürümesi hoşunuza gitmiş.

Biri bana evli adamla arasında geçenin ne olduğunu söyliycek mi?

Sevgilinizin evlenelim demesine rağmen sizin geri durman sebebiniz de bu adam aslında biliyorsunuz değil mi?
Adamla aranızdaki ilişkiyi "arkadaslik" ayağına yaşadığınız gibi bununda farkında olmayabilirsiniz.

Hayır.. sadece insanın bu hayatta başına her şey gelebilir. Zaten kendi içerisinde derin üzüntü yaşayan bir insana karşı ne bileyim bana çok acımasızca geliyor.. böyle ukala yorumlar yapmazdım
Ama adamın karısına acımasız davrandınız.
Kocası ile yakınlaşarak...
Tamam siz üzülün

Ama adamın karısına acımasız davrandınız.
Kocası ile yakınlaşarak...
Tamam siz üzülün
Adamın karısını da düşünmüş 2 yıldır "arkadaş" olarak takılmış işte daha ne yapsın. Adamı gerçekten tersleyip, tamamen iletişimi kesmek aklına gelmemiş. Bunlar hep sağlam kişilik özellikleri.

Çok pardon hiç böyle düşünmemiştim. Keşke düşünseydim oturduğum,yattığım yerden yorum yazmayı birşey zannettim....

Ama bu dediginiz deyim erkekleri masumlaştirir. Sanki kadınlar erkekleri baştan cikarmazsa erkekler akilli durur gibi olur.
Hatta bence bu deyim insan olarak bizi çok aşağılayan bir şey. Erkekler de sanki aklı ve etik anlayışı yok gibi her kuyruk sallayana salyalari akarak gidiyor gibi .

Aldatma aslında kişinin kendiyle alakalı bir durum bence. İnsan partnerini aldatmiyor . Hamurunda bir sıkıntı varsa bu tipler birbirini çok rahat buluyor . De

Çok pardon hiç böyle düşünmemiştim. Keşke düşünseydim oturduğum,yattığım yerden yorum yazmayı birşey zannettim....
Oturduğumuz yerden konu sahibini kınamayalim tabi.
Kadın 2 yıldır bir girdaba cekilmemek icin arkadaşlık kurmuş adamla. Bu ne çeşit bir fedakarlık biz bilemeyiz.
Ama isteyince o arkadaşlıkta bitebiliyormus, yeni fark etmiş. Hayatın ne getireceğini belli olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…