- 11 Nisan 2019
- 1.288
- 3.504
- 133
- Konu Sahibi Karakalem0772
Ben de tam anlamadım. Cinsellik olmadan bir şeyler yaşamak nasıl bir şey düşündüm, bulamadım.Biri bana evli adamla arasında geçenin ne olduğunu söyliycek mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tam anlamadım. Cinsellik olmadan bir şeyler yaşamak nasıl bir şey düşündüm, bulamadım.Biri bana evli adamla arasında geçenin ne olduğunu söyliycek mi?
Kk jargonuna hakim değilsiniz. Sevişmiş ama seks yapmamış dedik yukarda bi yerde.Ben de tam anlamadım. Cinsellik olmadan bir şeyler yaşamak nasıl bir şey düşündüm, bulamadım.
Gostermis ama elletmemis iste.Ben de tam anlamadım. Cinsellik olmadan bir şeyler yaşamak nasıl bir şey düşündüm, bulamadım.
Dokunmak diyor. Göstermiş ve elletmiste olabilir.
Valla ne bileyim üzüldüm o zaman. Konunun etrafında dönüp ama oraya gelememek. Giriş gelişme tamam ama sonucu bağlanamamış hikaye.Kk jargonuna hakim değilsiniz. Sevişmiş ama seks yapmamış dedik yukarda bi yerde.
Ee adam 2 senenin ustune elleyip durmamistir da.Dokunmak diyor. Göstermiş ve elletmiste olabilir.
Yahu insan bu hersey olabilir, madem pişmanlık yaşıyorsun kapat konuyu önüne bak. Eski bitmiş gitmiş. Herseyi anlatmak zorunda değilsin. Önemli olan senin pişmanlığın.
Böyle daha açıklayıcı oldu
Konu sahibinin beklediği yorum sonunda düştüYahu insan bu hersey olabilir, madem pişmanlık yaşıyorsun kapat konuyu önüne bak. Eski bitmiş gitmiş. Herseyi anlatmak zorunda değilsin. Önemli olan senin pişmanlığın.
ama ne yapsın yani olan olmuşKonu sahibinin beklediği yorum sonunda düştü
ne yapsın ama yani insan hata yaparEe adam 2 senenin ustune elleyip durmamistir da.
Kitlendim.
Olan 2 senedir oluyormuş yalnız.ama ne yapsın yani olan olmuş
Neden yaklaştın o zaman duygusal zart zurt deme bu işin bahanesi sadeceadam erkek arkadaşımın tırnağı olamaz.
Günün birinde aldatılırsanız ne olacak canım insan hata yapar deyip geçersiniz o zaman. Bu yorumunuzdan o sonucu çıkarıyorum ben.ne yapsın ama yani insan hata yapar
Edebimden espri yapamiyorum yine kitlendim. (Evet kilitlendim degil, kitlendim)ne yapsın ama yani insan hata yapar
Evet tam da öyle. Mesela ben asla kimse benden vazgeçmez demiyorum. Her an hersey olabilir. İnsanın başına hersey gelebilir.Günün birinde aldatılırsanız ne olacak canım insan hata yapar deyip geçersiniz o zaman. Bu yorumunuzdan o sonucu çıkarıyorum ben.
Bunun bence insan olmakla alakası var insan hata yaparrr. Önemli olan samimi pişmanlık. Vazgeçiş ve doğruya dönüş bence.Edebimden espri yapamiyorum yine kitlendim. (Evet kilitlendim degil, kitlendim)
Seni sevdim delikanli, en azindan samimisin.Bunun bence insan olmakla alakası var insan hata yaparrr. Önemli olan samimi pişmanlık. Vazgeçiş ve doğruya dönüş bence.