Konuştum derken her seferinde olmayacağını belirttim diyorum hayatımdaki kişiye de söyledim konuşmalarımıAyrıca yenisi varken eskisiyle niye konusuyorsun, yenisi duysa normal karsılar mı?
Hayatınızdaki kişi eski sevgiliyle iletişim halınde olmanıza bısey demedı mi, ilginc..Konuştum derken her seferinde olmayacağını belirttim diyorum hayatımdaki kişiye de söyledim konuşmalarımı
Engelledim ama her seferinde başka bir yerlerden ulaştı en son da numaramı değiştirme kararı alıp erkek arkadaşıma durumu anlattım o da eskileri önüme koyup koyup durdu ayrılmadı ama çirkinleştiHayatınızdaki kişi eski sevgiliyle iletişim halınde olmanıza bısey demedı mi, ilginc..
Olmayacağını herseferinde soylemek yerıne engelleyebılırdınız bence eskı sevgili de ümitlenmezdi, cunku bi kere de anlamamıs baksanıza defalarca kez sormus, o da sizdeki kafa karksıklıgının farkında.. Bence ikisinden de uzak dur..
Engelledim ama her seferinde başka bir yerlerden ulaştı en son da numaramı değiştirme kararı alıp erkek arkadaşıma durumu anlattım o da eskileri önüme koyup koyup durdu ayrılmadı ama çirkinleşti
İlişkinin başında söyleyeceğiniz şeyi aylar sonra söylemenize mi, sevgilinizin, olmayan kürtaj geçmişinizi öğrenmeye çalışmasına mı kızayım, gerçekten bilemedim. Adam da size yalan söylemiş zaten. Resmen yalan rüzgârları esiyor aranızda. Ayrıca size "eskiden birileriyle yatmış, ortalık kadını" muamelesi yapması hiç hoş değil. Ya size ufak da olsa bir hediye almamasına ne demeli? Yok, olmuyor. Baştan sona yanlış ilişki.Merhaba hanımlar en başından söyleyim yargılayacak olanlar yazmasın. 1.5 yıla yakın bir birlikteliğim var 5-6 kez anca görüşmüşüzdür ayrı illerdeyiz. Ben bu kişiden önce biriyle birlikte oldum. En başında defalarca sormasına rağmen söyleyemedim hem beni tanımıyordu hem de bu durumu kullanır diye korktum. Bu arada kendi de daha önceden kimseyle birlikte olmadığını söyleyip aylar sonra olduğunu söylemişti onu da farklı bir şekilde anlattı her neyse o kısım zaten beni ilgilendirmez ben de aylar sonra kendisine itiraf ettim etmediği hakaret kalmadı kaç kişiyle yaptığımdan çocuk aldırıp aldırmadığıma kadar daha kendimi çok kötü hissettim ama hepsini yuttum daha sonra öfkesi geçince kendi de konusunu açmadı sadece biriyle birlikte olmadığım için sırf bütün hatalarıma katlandığını söyledi giderek de olaya normal baktı o aralar çok kötüydüm eski erkek arkadaşım da bana yazıyordu hayatımda biri olduğunu yazmaması gerektiğini söyledim inanmadı bana başımdan atmak için ona da gerçeği söyledim ben seni her halinle istiyorum böyle bir şeyi itiraf etme zorunluluğun yoktu dedi çok bir geçmişimiz olmamıştı bir kere görüşmüştük sadece ara ara kendini hatırlattı her defasında olmayacağını söyledim ama bu arada hayatımda olan kişiyi de bir tuhaflıklar aldı bir sevgilinin yapması gereken şeyler yok o çalışıyor ben çalışmıyorum maddi durumu yerinde ne bileyim bir jest hediye yanında bilet alıyorum sen dur ben alayım demiyor tabii sevgi bunlarla ölçülmez ama insan bekliyor çok tartıştık bu yüzden. Diğer kişi de yazmaya devam ediyor geçenlerde erkek arkadaşıma numaramı değiştireceğimi böyle böyle bir durumun olduğunu söyledim. Yine hakaret dolu sözler kazık atıyormuşum sürekli. O varken diğerine umut vermedim konuştum evet ama o kötü dönemlerde iyi geldi ve hep olmayacağını da söyledim en son engelledim zaten. Benim anlamadığım bu aldatmak oluyor mu ? Eğer öyleyse ben ayrılacağım çünkü çok yıprandım tam konuyu kapattı diyorum böyle bir şey oluyor kaçıncı kazık atışın diyor kendisinin de yaptığı bir şeyi kazık atmak olarak nitelendiriyor tek suçum ( suç olarak da algılamıyorum gerçi) ona bunu en başında değil de aylar sonra söylemek..
Uzun oldu lütfen kusura bakmayın
Yine dönsem o zamana yine en başında söyleyemem bakış açıları belli çünkü en azından başımın çaresine bakıp bir güzel bakireyim diye kandırmadım onu hoş onu yapsam daha iyi olacaktı sanırım çünkü öyle söylediİlişkinin başında söyleyeceğiniz şeyi aylar sonra söylemenize mi, sevgilinizin, olmayan kürtaj geçmişinizi öğrenmeye çalışmasına mı kızayım, gerçekten bilemedim. Adam da size yalan söylemiş zaten. Resmen yalan rüzgârları esiyor aranızda. Ayrıca size "eskiden birileriyle yatmış, ortalık kadını" muamelesi yapması hiç hoş değil. Ya size ufak da olsa bir hediye almamasına ne demeli? Yok, olmuyor. Baştan sona yanlış ilişki.
Eski sevgiliyi de engelleyin lütfen. Hayatınızdaki bütün çöpleri ait oldukları yerlere atın.
Öyle insanların kafası sığ işte, bir şey anlatamazsınız. Eski erkek arkadaşınızla konuşmanız da aldatma değil, onu her seferinde reddetmişsiniz zaten. Sadece onu daha erken engelleyebilirdiniz. Neyse. İkisi de sizin için zarar. Yalnızlık daha güzel bir duygu çöp insanlardansa.Yine dönsem o zamana yine en başında söyleyemem bakış açıları belli çünkü en azından başımın çaresine bakıp bir güzel bakireyim diye kandırmadım onu hoş onu yapsam daha iyi olacaktı sanırım çünkü öyle söyledihediye alıp almama konusuna çok takılmamıştım ama hep bir şeyler eksikti evet onun da yalanlarını yakaladım çok ama belki böyle söylemek istemiştir söyleyememiştir diye düşündüm hep. Ama kendisine sorsanız kendi sütten çıkan ak kaşık
Yalanlar var ben hatamı kabul ediyorum ama o yalanların büyüklüğü küçüklüğü ile ilgilenip her seferinde kazıkladığımı söylüyorAldatmak degil de yalanlar var iliskide ee bu da kucuk sinek, mide bulandiriyor. Hangi iliski olursa olsun güven yoksa o iliski asla saglikli olamaz.
Öfkesinden yaptığını düşündüm daha sonrasında konusunu hiç açmadı normal baktı hatta ama en son da sürekli kazık atıyorsun deyince koptu bendeHatayi basta yapmissin. Sana defalarca bakire misin diye soran adamin zihniyeti ne oldugu ortada. Üstelik ögrendikten sonra da sana resmen kötü kadin muamelesi yapmis. Kendine neden bu adamcığı laik görüyorsun? Biraz dik dur yahu, o kim ki seni yargiliyor.
Bilmiyorum yalan söylemek zorunda kalırsam diye korkuyorum çünkü ben tutamıyorum em sonunda pat diye söyleyiveriyorum ve insanlar çok değişik yargılamaz dediğin en ufak şeyde önüne koyabiliyor, kestiremiyorsunYeni tanistigin birine herşeyi anlatma. Onu tanı nasıl bir insan olduğunu, hayata bakışını, düşünce yapısını vs. anlamaya çalış. Seni geçmişinle yargılamayacak biri olduğuna inanırsan anlatırsın. İnanmazsan yolunu ayırırsın.
Ayrıl bu adamdanMerhaba hanımlar en başından söyleyim yargılayacak olanlar yazmasın. 1.5 yıla yakın bir birlikteliğim var 5-6 kez anca görüşmüşüzdür ayrı illerdeyiz. Ben bu kişiden önce biriyle birlikte oldum. En başında defalarca sormasına rağmen söyleyemedim hem beni tanımıyordu hem de bu durumu kullanır diye korktum. Bu arada kendi de daha önceden kimseyle birlikte olmadığını söyleyip aylar sonra olduğunu söylemişti onu da farklı bir şekilde anlattı her neyse o kısım zaten beni ilgilendirmez ben de aylar sonra kendisine itiraf ettim etmediği hakaret kalmadı kaç kişiyle yaptığımdan çocuk aldırıp aldırmadığıma kadar daha kendimi çok kötü hissettim ama hepsini yuttum daha sonra öfkesi geçince kendi de konusunu açmadı sadece biriyle birlikte olmadığım için sırf bütün hatalarıma katlandığını söyledi giderek de olaya normal baktı o aralar çok kötüydüm eski erkek arkadaşım da bana yazıyordu hayatımda biri olduğunu yazmaması gerektiğini söyledim inanmadı bana başımdan atmak için ona da gerçeği söyledim ben seni her halinle istiyorum böyle bir şeyi itiraf etme zorunluluğun yoktu dedi çok bir geçmişimiz olmamıştı bir kere görüşmüştük sadece ara ara kendini hatırlattı her defasında olmayacağını söyledim ama bu arada hayatımda olan kişiyi de bir tuhaflıklar aldı bir sevgilinin yapması gereken şeyler yok o çalışıyor ben çalışmıyorum maddi durumu yerinde ne bileyim bir jest hediye yanında bilet alıyorum sen dur ben alayım demiyor tabii sevgi bunlarla ölçülmez ama insan bekliyor çok tartıştık bu yüzden. Diğer kişi de yazmaya devam ediyor geçenlerde erkek arkadaşıma numaramı değiştireceğimi böyle böyle bir durumun olduğunu söyledim. Yine hakaret dolu sözler kazık atıyormuşum sürekli. O varken diğerine umut vermedim konuştum evet ama o kötü dönemlerde iyi geldi ve hep olmayacağını da söyledim en son engelledim zaten. Benim anlamadığım bu aldatmak oluyor mu ? Eğer öyleyse ben ayrılacağım çünkü çok yıprandım tam konuyu kapattı diyorum böyle bir şey oluyor kaçıncı kazık atışın diyor kendisinin de yaptığı bir şeyi kazık atmak olarak nitelendiriyor tek suçum ( suç olarak da algılamıyorum gerçi) ona bunu en başında değil de aylar sonra söylemek..
Uzun oldu lütfen kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?