Aldatmak mıdır?

Konuştum derken her seferinde olmayacağını belirttim diyorum hayatımdaki kişiye de söyledim konuşmalarımı
Hayatınızdaki kişi eski sevgiliyle iletişim halınde olmanıza bısey demedı mi, ilginc..

Olmayacağını herseferinde soylemek yerıne engelleyebılırdınız bence eskı sevgili de ümitlenmezdi, cunku bi kere de anlamamıs baksanıza defalarca kez sormus, o da sizdeki kafa karksıklıgının farkında.. Bence ikisinden de uzak dur..

Engelledim ama her seferinde başka bir yerlerden ulaştı en son da numaramı değiştirme kararı alıp erkek arkadaşıma durumu anlattım o da eskileri önüme koyup koyup durdu ayrılmadı ama çirkinleşti

2 erkek de birbirinden beter bence. 1sinin hayatındasınız zaten ne kurcalıyorsunuz karşılıklı olarak geçmişlerinizi. diğeri de hayatınızda biri olmasına rağmen hala yazıyor size. güvenip gittiğiniz adam da sizi yarı yolda bırakır bilginize.

Engelledim ama her seferinde başka bir yerlerden ulaştı en son da numaramı değiştirme kararı alıp erkek arkadaşıma durumu anlattım o da eskileri önüme koyup koyup durdu ayrılmadı ama çirkinleşti

Anladım.. Bence önünüze tertemiz bi sayfa açın.. Yoksa bu döngü böyle devam eder.. 10 yıl sonrasında nasıl hayal edıyosun bu adamla kendını düşün bence... İkisini de def et

İlişkinin başında söyleyeceğiniz şeyi aylar sonra söylemenize mi, sevgilinizin, olmayan kürtaj geçmişinizi öğrenmeye çalışmasına mı kızayım, gerçekten bilemedim. Adam da size yalan söylemiş zaten. Resmen yalan rüzgârları esiyor aranızda. Ayrıca size "eskiden birileriyle yatmış, ortalık kadını" muamelesi yapması hiç hoş değil. Ya size ufak da olsa bir hediye almamasına ne demeli? Yok, olmuyor. Baştan sona yanlış ilişki.
Eski sevgiliyi de engelleyin lütfen. Hayatınızdaki bütün çöpleri ait oldukları yerlere atın.

Şuanki erkek arkadaşından cacık olmaz exten de next olmaz ikisini de salla gitsin.

Yine dönsem o zamana yine en başında söyleyemem bakış açıları belli çünkü en azından başımın çaresine bakıp bir güzel bakireyim diye kandırmadım onu hoş onu yapsam daha iyi olacaktı sanırım çünkü öyle söyledi hediye alıp almama konusuna çok takılmamıştım ama hep bir şeyler eksikti evet onun da yalanlarını yakaladım çok ama belki böyle söylemek istemiştir söyleyememiştir diye düşündüm hep. Ama kendisine sorsanız kendi sütten çıkan ak kaşık

Öyle insanların kafası sığ işte, bir şey anlatamazsınız. Eski erkek arkadaşınızla konuşmanız da aldatma değil, onu her seferinde reddetmişsiniz zaten. Sadece onu daha erken engelleyebilirdiniz. Neyse. İkisi de sizin için zarar. Yalnızlık daha güzel bir duygu çöp insanlardansa.

Aldatmak degil de yalanlar var iliskide ee bu da kucuk sinek, mide bulandiriyor. Hangi iliski olursa olsun güven yoksa o iliski asla saglikli olamaz.

Aldatmak degil de yalanlar var iliskide ee bu da kucuk sinek, mide bulandiriyor. Hangi iliski olursa olsun güven yoksa o iliski asla saglikli olamaz.
Yalanlar var ben hatamı kabul ediyorum ama o yalanların büyüklüğü küçüklüğü ile ilgilenip her seferinde kazıkladığımı söylüyor

Hatayi basta yapmissin. Sana defalarca bakire misin diye soran adamin zihniyeti ne oldugu ortada. Üstelik ögrendikten sonra da sana resmen kötü kadin muamelesi yapmis. Kendine neden bu adamcığı laik görüyorsun? Biraz dik dur yahu, o kim ki seni yargiliyor.

Öfkesinden yaptığını düşündüm daha sonrasında konusunu hiç açmadı normal baktı hatta ama en son da sürekli kazık atıyorsun deyince koptu bende

Bu ilişkiden hayır gelmez. Temiz bir sayfa aç. Herkese mavi boncuk dağıtma. Eskisine dönmeyi de asla düşünme.

Yeni tanistigin birine herşeyi anlatma. Onu tanı nasıl bir insan olduğunu, hayata bakışını, düşünce yapısını vs. anlamaya çalış. Seni geçmişinle yargılamayacak biri olduğuna inanırsan anlatırsın. İnanmazsan yolunu ayırırsın.

Bilmiyorum yalan söylemek zorunda kalırsam diye korkuyorum çünkü ben tutamıyorum em sonunda pat diye söyleyiveriyorum ve insanlar çok değişik yargılamaz dediğin en ufak şeyde önüne koyabiliyor, kestiremiyorsun

Ayrıl bu adamdan

1.5 yıla yakın olmuyor ki 5 kere görüşmek....yazmayı çizmeyi geç..... Yani 5 kere görüşmek tuhaf..... İlişki değil o..... Sonra niye kendine hakaret ettirip aşağılatıyorsunki saygı yok.... İstemiyorsa güle güle.... Sanki yamanıyorsun üzerine kalacak sakız mısın sen.. Çoçuk alırdın ne demek... İnsan bunları.(....) Kadınlara söyleyemez.... Söyletmezler.... Çok çirkin...... Bence sen zaten sevgili dediğin kişiden vazgeçmişin o seni manipüle ediyor senin kötü biri olduğuna seni ikna etmeye uğraşıyor.... Seni bilemem ben olsam yol verirdim tünelden önceki son çıkış yani..... Zaten o bu konuyu pitpull gibi kapatmayacak ki canım ara ara saldıracak.... Bırakmaz diş geçirmiş Bi kere.... Niye tahammül ediyorsun başkasının ilgisi zaten sende bişeyler bitmese etki yapmazdı bunu aramazdın yani.... Kendini bu yönde manipüle ettirme.... Milletin 30 yıllık evliliği bitiyor ayol.... Çoluk çocukla..... Neyine üzüyorsun kendini o senden gizli neler yaptı acaba da sen yakalamadın bellimi..... Bilemezsin....... Hiç üzme kendini ver kararını bak yoluna yahu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…