Kazık atıyorsun dıyen kım eskı sevgılı mı? Cok karısık yazmışsınız, duzenle kısmı acıksa paragraflara ayırınMerhaba hanımlar en başından söyleyim yargılayacak olanlar yazmasın. 1.5 yıla yakın bir birlikteliğim var 5-6 kez anca görüşmüşüzdür ayrı illerdeyiz. Ben bu kişiden önce biriyle birlikte oldum. En başında defalarca sormasına rağmen söyleyemedim hem beni tanımıyordu hem de bu durumu kullanır diye korktum. Bu arada kendi de daha önceden kimseyle birlikte olmadığını söyleyip aylar sonra olduğunu söylemişti onu da farklı bir şekilde anlattı her neyse o kısım zaten beni ilgilendirmez ben de aylar sonra kendisine itiraf ettim etmediği hakaret kalmadı kaç kişiyle yaptığımdan çocuk aldırıp aldırmadığıma kadar daha kendimi çok kötü hissettim ama hepsini yuttum daha sonra öfkesi geçince kendi de konusunu açmadı sadece biriyle birlikte olmadığım için sırf bütün hatalarıma katlandığını söyledi giderek de olaya normal baktı o aralar çok kötüydüm eski erkek arkadaşım da bana yazıyordu hayatımda biri olduğunu yazmaması gerektiğini söyledim inanmadı bana başımdan atmak için ona da gerçeği söyledim ben seni her halinle istiyorum böyle bir şeyi itiraf etme zorunluluğun yoktu dedi çok bir geçmişimiz olmamıştı bir kere görüşmüştük sadece ara ara kendini hatırlattı her defasında olmayacağını söyledim ama bu arada hayatımda olan kişiyi de bir tuhaflıklar aldı bir sevgilinin yapması gereken şeyler yok o çalışıyor ben çalışmıyorum maddi durumu yerinde ne bileyim bir jest hediye yanında bilet alıyorum sen dur ben alayım demiyor tabii sevgi bunlarla ölçülmez ama insan bekliyor çok tartıştık bu yüzden. Diğer kişi de yazmaya devam ediyor geçenlerde erkek arkadaşıma numaramı değiştireceğimi böyle böyle bir durumun olduğunu söyledim. Yine hakaret dolu sözler kazık atıyormuşum sürekli. O varken diğerine umut vermedim konuştum evet ama o kötü dönemlerde iyi geldi ve hep olmayacağını da söyledim en son engelledim zaten. Benim anlamadığım bu aldatmak oluyor mu ? Eğer öyleyse ben ayrılacağım çünkü çok yıprandım tam konuyu kapattı diyorum böyle bir şey oluyor kaçıncı kazık atışın diyor kendisinin de yaptığı bir şeyi kazık atmak olarak nitelendiriyor tek suçum ( suç olarak da algılamıyorum gerçi) ona bunu en başında değil de aylar sonra söylemek..
Uzun oldu lütfen kusura bakmayın
Ayrıca yenisi varken eskisiyle niye konusuyorsun, yenisi duysa normal karsılar mı?Merhaba hanımlar en başından söyleyim yargılayacak olanlar yazmasın. 1.5 yıla yakın bir birlikteliğim var 5-6 kez anca görüşmüşüzdür ayrı illerdeyiz. Ben bu kişiden önce biriyle birlikte oldum. En başında defalarca sormasına rağmen söyleyemedim hem beni tanımıyordu hem de bu durumu kullanır diye korktum. Bu arada kendi de daha önceden kimseyle birlikte olmadığını söyleyip aylar sonra olduğunu söylemişti onu da farklı bir şekilde anlattı her neyse o kısım zaten beni ilgilendirmez ben de aylar sonra kendisine itiraf ettim etmediği hakaret kalmadı kaç kişiyle yaptığımdan çocuk aldırıp aldırmadığıma kadar daha kendimi çok kötü hissettim ama hepsini yuttum daha sonra öfkesi geçince kendi de konusunu açmadı sadece biriyle birlikte olmadığım için sırf bütün hatalarıma katlandığını söyledi giderek de olaya normal baktı o aralar çok kötüydüm eski erkek arkadaşım da bana yazıyordu hayatımda biri olduğunu yazmaması gerektiğini söyledim inanmadı bana başımdan atmak için ona da gerçeği söyledim ben seni her halinle istiyorum böyle bir şeyi itiraf etme zorunluluğun yoktu dedi çok bir geçmişimiz olmamıştı bir kere görüşmüştük sadece ara ara kendini hatırlattı her defasında olmayacağını söyledim ama bu arada hayatımda olan kişiyi de bir tuhaflıklar aldı bir sevgilinin yapması gereken şeyler yok o çalışıyor ben çalışmıyorum maddi durumu yerinde ne bileyim bir jest hediye yanında bilet alıyorum sen dur ben alayım demiyor tabii sevgi bunlarla ölçülmez ama insan bekliyor çok tartıştık bu yüzden. Diğer kişi de yazmaya devam ediyor geçenlerde erkek arkadaşıma numaramı değiştireceğimi böyle böyle bir durumun olduğunu söyledim. Yine hakaret dolu sözler kazık atıyormuşum sürekli. O varken diğerine umut vermedim konuştum evet ama o kötü dönemlerde iyi geldi ve hep olmayacağını da söyledim en son engelledim zaten. Benim anlamadığım bu aldatmak oluyor mu ? Eğer öyleyse ben ayrılacağım çünkü çok yıprandım tam konuyu kapattı diyorum böyle bir şey oluyor kaçıncı kazık atışın diyor kendisinin de yaptığı bir şeyi kazık atmak olarak nitelendiriyor tek suçum ( suç olarak da algılamıyorum gerçi) ona bunu en başında değil de aylar sonra söylemek..
Uzun oldu lütfen kusura bakmayın
Mesele ilgisiz olup olmak değil anlamadınız ben ona bu şekilde itham etsem kendisi de yapsın.Yarın öbür gün eskilerden biri yazsa sevgilin de o dönem ilgisiz olsa ona da mı cevap vereceksin. Aldatmak mı aldatmak değil mi bilemem de olgun davranmadığın kesin
Tamam işte sana yaptığı ithamlar ağırına gittiyse ayrıl.Mesele ilgisiz olup olmak değil anlamadınız ben ona bu şekilde itham etsem kendisi de yapsın.
Yaptığımı tasvip etmiyorum yanlış bir şey ama toplumun da genel bir bakış açısı var o yüzden söyleyemedim en başında.Yaptığ8nız aldatmak değil. Basta birbirinize yalan söylemeniz çirkin olmuş. Ama erkek arkadasinız cok iğrenç biri. Biritle birlikte olmadigin icin tüm hatalarına katlanıyorum ne demek hele cocuk aldırma muhabbeti okurke midem bulandı.
İlgisizliği örnek verdim ben. O kötü dönemlerde iyi geldi yazmışsın ya. İlişkide her kötü döneminde sana iyi gelecek birini mi arayacaksın demek istiyorumMesele ilgisiz olup olmak değil anlamadınız ben ona bu şekilde itham etsem kendisi de yapsın.
Kazık atıyorsun diyen hayatımda olan kişi.Kazık atıyorsun dıyen kım eskı sevgılı mı? Cok karısık yazmışsınız, duzenle kısmı acıksa paragraflara ayırın
Sonradan soyledıgınıze sınırlenıp o sekılde soylemıs olabılır..eskı sevgılıyle gorustugunuzu de duysa, kesın ayrılırKazık atıyorsun diyen hayatımda olan kişi.
Haklısın sanırım bu durumu sineye çektiği için tekrar yeni baştan başka birine anlatmak zor geldiği için devam ettim ama anladığım kadarıyla pek de çekememişaldatma olayini tam anlayamadım orayı gecde boyle bir andaval ile sana o tepkiyi verdikten sonra niye devam ettin? Gerçekten anlamiyorm senin gib8 kadınları.
Ya benim kızdığım biriyle birlikte olsam sorumluluğunu alırım. Hayatıma giren kisiden özellikle saklamam ama bana durduk yere bunu sorsa da acayip terslerim. Siz bunu yapmak yerine kendinizce onu kaybetmemek için yalan söylemissiniz.Yaptığımı tasvip etmiyorum yanlış bir şey ama toplumun da genel bir bakış açısı var o yüzden söyleyemedim en başında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?