Aldatmak bir insanı yıkmak bu kadar kolay mı?

mervecn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
16
1
Erkek arkadaşım tarafından pişkince aldatilmisim. Adam bildiğin aylarca yalan söylemiş bana, aileme, ailesine. Evlilik yolunda giden en azından benim öyle düşündüğüm ilişkim bir film esnasında film gibi bitti. Ailelerimiz tanışmıştı, çalıştığım okuldakiler biliyordu. 1 aydır işi nedeniyle görüşememiştik, geçen çarşamba günü bana sürpriz yaparak iş yerime gelmiş odama girdiğimde gözlerimi kapattı öylesine sıkı sarıldım ki o an tüm özlemim dindi. Uzakliktan dolayi kucuk capli tartismalar olsa da kapanirdi öncesinde nerdeyse 2 günde bir görüşürdük. Bir sey oldu ertesi perşembe akşamı içime bişey düştü, O gece demiştim ki ilk kez sen bir başkasını bulsan beni terkedersin ve o gün başlamış faceden başka kızları arayışlar. O kadar güven verdi ki şifrelerini bile istemedim güveniyordum. Cuma günü görüşmek istedi işten geç çıktığım ve sporum olduğu için sonra görüşelim dedim görüşmek içimden gelmedi aslında. Akşam 9 gibi 2 saat boyunca telefonuna ulaşamadım anneme bu işte bisey var diye endişelerimi soyledigimde güldü bile bu sozume. Cumartesi benim sormamla sözleştik. Oturduk düşüncelerimi paylaştım ciddiyetsiz saygısız davranışlarından hoslanmadigimi ciddi görmüyorum seni ayrılalım dedim aslında zarf attım tepkisi için, düzelcm evlencz ya diye baya ısrar sonrasında da ayrıldık. 10 dk sonra aradı nereye gidiyorsun diye sözde beni görmüş. 5 10 dk sonra ben arabasinin arkasına gittigimde mesajlastigini gördüm biraz izledikten sonra farketti,teli bırakıp hemen cami açtı. Suçluluk ifadesi vardı suratında kim o dedim cevap vermedi kimse değil yanlış anladın dedi. Yürüdüm gittim ama emin değildim bir kız olduğuna akşam yüzleşmek istedim görüştük. Uzun bir ısrar sonunda evet yaptım bir kızdı ama arkadaşım sadece yanlış anlama affet dedi. Ona da tamam dedim ama supheler icimde görmeliydim otururken şifresini istedim. Faceine baktığımda çoğu şeyi silmişti ancak hareketler dökümünde 4 5 kıza dürtme(Bu da ayrı bi saçmalık) gönderdiğini gördüm ve yazıklar olsun deyip masadan kalktım gittim. Yalvarmalar affet demeler başlamıştı pazar günü akşama kadar da böyle devam etti ama nafile. Saat 6 gibi görüntülü aradım evdeydi ama ben ağlarken yemeden içmeden kesilmisken o gülüyordu o ifadeyi görünce çıldırdım. Yarin goruselim simdi misafir geldi deyip teli yüzüme kapatıp engellemiş sonradan anladım malesef ki. Evde otururken en yakın arkadaşımdan mesaj: ben sinemadayım ....da burda yanında biri var diye. Allah tarafından olacak ki arkadaşımla o filme beraber gitmiştik o 2. Kez kuzeniyle gidiyor ve koltukları yanyana düşüyor, arkadaşımı gördüğü halde oturup izlemişler. Sinemaya gitmem sadece 7 dk sürdü, devam eden filme girip karşılarına dikildigimde bende film koptu ve perde indi. Birde kız güzel olsa neyse kilolu çocuklu bir kadın olduğunu öğrendim.
Aylarca bin bir türlü yalan söylemiş kandırılmış, küçük düşürülmüş salak gibi hissediyorum. 2 günde 2 kilo verdim ne yemek ne su boğazımdan geçmiyor. En kötü hissettiren de kendi kendine arkadaşlarımla müdürle tanışmaları herkese ispat edermişcesine kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. Evet su an cok taze ama geçer mi unutulur mu bu duygular olanlar...

Yok artik. Seninkide nasil bir cambaz. Ne aciklama yapti sonrasinda ? Konustun mu ?
Verdigin kilolara bile degmeyecek karekteri var kesinlikle kendine gel ve canini yakmak icin plan yap. Altta kalma derim.

Yok artik. Seninkide nasil bir cambaz. Ne aciklama yapti sonrasinda ? Konustun mu ?
Verdigin kilolara bile degmeyecek karekteri var kesinlikle kendine gel ve canini yakmak icin plan yap. Altta kalma derim.

Hiç bişey sormadım bile bugün günaydın, napiyosun diye bile mesajlar atıyor cevaplamadim. Suç bendeymis benim bilmediğim şeylerden dolayı olmuş, kızla görünce ne olduğunu sormamam hataymış ona üste çıkma çabalarında hala.

Vay pislik. Birak cani cehenneme.
Böylelerinden fayda gelmez
Bununla evlenirsen maddi manevi sömürür seni
Hic üzülme.Allahin sevgili kuluymussun ki fark ettin ne olduğunu
Kurtulduğuna sevin
Anladigim kadariyla meslek sahibisin
Kimseye muhtac degilsin
Ye ic keyfine bak

Hiç bişey sormadım bile bugün günaydın, napiyosun diye bile mesajlar atıyor cevaplamadim. Suç bendeymis benim bilmediğim şeylerden dolayı olmuş, kızla görünce ne olduğunu sormamam hataymış ona üste çıkma çabalarında hala.
Birde suclu oldun bak.
Konusma bununla engelle hemen

İyi kurtarmışın canm geçer elbette ne kadar dua etsen az rabbim çok daha iyilerini seni hak edenleri çıkarsın karşına inşallah

İyi kurtarmışın canm geçer elbette ne kadar dua etsen az rabbim çok daha iyilerini seni hak edenleri çıkarsın karşına inşallah

Amin inşallah ama insanlar gerçekten çok kötüler ve ben kendimi saf gibi hissediyorum nasıl anlayamadım diye neyse ki yolun en başımda Rabbim gösterdi

Allah askina neyi soracakmisin ? Benim sevgilim kadinla sinemaya gidebilirmi ya ????
Engelle her yerden allahina kadar engelle sesini birak tirnagini gormeeye hasret kalsin. Degmez .

Allah askina neyi soracakmisin ? Benim sevgilim kadinla sinemaya gidebilirmi ya ????
Engelle her yerden allahina kadar engelle sesini birak tirnagini gormeeye hasret kalsin. Degmez .

Aynen engelledim cevap vermiyorum. Eminim o da yeni yeni kızlarla gününü gün ediyordur tek isteğim bir gün başına gelecek bir kötülükte o bakışlarımın aklına gelmesi.

X